Neden böyle olur ?

Ah bilmez miyim? 😔 Ben de öyleyim artık sinirlerim kaldırmıyor. Ben de şimdi omepa q10 siparişi verdim arı sütü propolis siparişi verdim. Bir tek prowomen mi ımprly mi bilemedim. Onu sipariş edemedim. 3 ay kullanacağım duruma göre ikinciye başlarım.
Ben de aldim ari sutu karisimi, bee'o markasının sanirim. Cumartesi doktorla görüşucem bakalim ne diycek, insan ikinciye baslamaya da korkuyor artik yine dollenmezse, tutmazsa diye hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar merhaba.
Ankara bahçeci Berfu hocada dün opu oldum 7 tane toplandı
Bugün embriyolog aradı ve 1 tane döllendi dedi ama benim umudum yok, muhtemelen yarın da o 1 tane kötü diyip tedavim burada son son bulacak
Tedaviye başlamadan dr zor bi hasta olmadığımı söyledi. Eşimin de benim de testlerim güzeldi
Embriyolog anomali falan birşeyler dedi ama ben daha evvel genetik yaptırdım eşimle güzel çıktı. Zaten 1 tane döllendi deyince kafa da gitti bende
Ne dersiniz hep mi böyle devam eder ? Neden böyle olmuştur. Sabahtan beri boş boş duvara bakıyorum
Ümitsiz olma canım daima ümitli ol bol bol dua et 🙏🏻

Ben de aldim ari sutu karisimi, bee'o markasının sanirim. Cumartesi doktorla görüşucem bakalim ne diycek, insan ikinciye baslamaya da korkuyor artik yine dollenmezse, tutmazsa diye hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah . Sen nerede tedavi olmuştun canım . Doktorun eğer yeni bir öneride bulunursa benimle de paylaşır mısın ? Çaresizce her şeyi denemek istiyorum. Gerçekten insan korkuyor. Sebepsiz infertilite olunca tüpte çok ümitliyim sanırım onun hayal kırıklığı oldu.

Amin inşallah . Sen nerede tedavi olmuştun canım . Doktorun eğer yeni bir öneride bulunursa benimle de paylaşır mısın ? Çaresizce her şeyi denemek istiyorum. Gerçekten insan korkuyor. Sebepsiz infertilite olunca tüpte çok ümitliyim sanırım onun hayal kırıklığı oldu.
Tabi ki paylaşırım canim, benim sebepsiz degil aslinda 19 yasindan beri adet duzensizligim var sebebi bulunamadi, amh düşük bir de, kendiliginden de deneyebilirsiniz siz umut her zaman vardir, ben dogal akışa hic birakamadim cunku adet düzeni yok bende

Merhaba
İleri testleri de yaptınız mı ? Öğretmen olduğunuzu görünce yazmak istedim 🥰
Gen testleri sperm DNA hasarı gibi?

Merhaba
İleri testleri de yaptınız mı ? Öğretmen olduğunuzu görünce yazmak istedim 🥰
Gen testleri sperm DNA hasarı gibi?
Bizden hiçbiri istennedi ama bir daha tedaviye başlarsam ki mecbur başlayacağım . Dna hasar genetik baktıracağım. Bize her şeyin çok güzel olduğunu doğal yolla olacağını söyledi sürekli . Böyle olacağını bilseydim başlamadan yapardım ama nasip böyleymiş. Siz de mi öğretmensiniz?

Bizden hiçbiri istennedi ama bir daha tedaviye başlarsam ki mecbur başlayacağım . Dna hasar genetik baktıracağım. Bize her şeyin çok güzel olduğunu doğal yolla olacağını söyledi sürekli . Böyle olacağını bilseydim başlamadan yapardım ama nasip böyleymiş. Siz de mi öğretmensiniz?
Evet 🥰

Back
X