- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
Herkese merhaba.Benim işlerim hep yarıda kalıyor.Artık o kadar bariz belli oluyor ki ve ben her adım atmak istediğimde sanki ayağımdan görünmez bir şey tutup çekiyor gibi.Komisyon ile çalışan bir sektördeyim ve satışlarım hep yarıda kalıyor.Tam satış yapacağım hoop bir sorun çıkıyor ve yarıda kalıyor.Hatta öyle ki ofisteki ya da çevremdeki insanların da dikkatini çekiyor bu durum.Ben bir şey söylemeden bazısı şanssızsın sen diyor kimisi geliyor senin hep yarıda kalıyor işin nedense diyor.Bazısı çok nazar değdiği için işlerin kalıyor diyor.Çok samimi bir arkadaşım doğum haritamdaki bazı açıların zorluğundan olabileceğini söyledi.Tiyatro hocamla konuştum bu konuyu ve bana biyoenerji yaptır dedi.Çakra temizliği vs. dedi.Bense dua ediyorum sürekli.Bilmiyorum bir şey var adını asla koyamadığım.Olacak gibi görünüp olmayan şeylerden dolayı çok yoruldum.Kendi halinde birisiyim kimseye zararım falan da yok yani karmasını yaşıyorum diyebileceğim.Bana bir tavsiyede bulunur musunuz?ne yapmalıyım ?