Neden böyle oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
Merhaba.
Erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğim her ay adetim de gecikme oluyor. Mesela normal olmam gereken zamandan 1 hafta felan gecikme oluyo ama sonra oluyorum. Normalde çok düzenli bir adet dönemi geçiririm ama ilişki sonrası her zaman gecikme yaşıyorum (korunuyoruz) sizce bu gecikme neden

Son düzenleme:
Çocuk istiyorsanız korunmamaniz normal tabi. Çocuk istemeyen korunur sonuçta 🙄

Belki çocuk olacaktır da sizi hazırlıyodur duruma hey Allahım ya

Muayeneye gidin bence ben de öyle oldum pko olduğumu öğrendim sorun yoksa psikolojiktir veya ilişkiden dolayı oluyordur o zaman normaldir

Korunmama amaciniz ne?
Bekar halde korunmasiz iliskiye girsem ben de gerilirim ve adetim gecikir. Normal.

Korunuyoruz korunmuyoruz değil yazım yanlışı olmuş. Korunmasak zaten acaba neden diye buraya yazmam..

Adet döngünü biliyor musunuz? Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

Evet 21 25 gün arasında çok düzenli oluyorum ama ilişki yaşadığım zaman 1 1 buçuk hafta gecikme oluyor

Evet 21 25 gün arasında çok düzenli oluyorum ama ilişki yaşadığım zaman 1 1 buçuk hafta gecikme oluyor
Psikolojik olduğunu düşünüyorum, dediginiz gibi sadece ilişki yaşadığınız aylar gecikme oluyorsa. Korunmanıza rağmen büyük ihtimalle strese giriyorsunuz. Bilinçaltınıza toplum tarafindan yerleştirilmiş normlar sebebiyle farkında bile olmadan olur bu stres çünkü evli değilsiniz. Yine de fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığını netleştirmek için bir kadın doğuma gidebilirsiniz.

Evliliğimin ilk Zamanları aynı sorunu yaşamıştım. Sonrasında düzeldi. Korku kaygı olabilir sizin durum. Ne de olsa bir evlilik bağı yok.

Arkadaşlar resmen zinaya giren bir insana cevap yazmışsınız bence evlenmeden bu davranışın yanlış olduğunu söyleseniz daha iyi olurdu ...Bana yobaz diyebilirsiniz hangi çağda yaşıyorsunuz diyebilirsiniz ama ben bu düşüncedeyim...

Arkadaşlar resmen zinaya giren bir insana cevap yazmışsınız bence evlenmeden bu davranışın yanlış olduğunu söyleseniz daha iyi olurdu ...Bana yobaz diyebilirsiniz hangi çağda yaşıyorsunuz diyebilirsiniz ama ben bu düşüncedeyim...
Tatlım sende yazmışsin :KK48: burda insanları eleştirmiyoruz birbirmizin sorularına cevap arıyoruz insanları eleştirmek istiyosan gidip bı eleştiri sayfalarına bak istersen..

Cok komiksiniz ya valla sjsndndns burda kimse kimseden ahlak ogrenmeye gelmedi aile ve sosyokulturel yapilar farkli olabilir hemen zinadan falan girmissiniz belki ama herkes muhafazakar degil. Benim cevremde de universite cagindaki herkes ilk iliskisini yasamis oluyor tek dogru kendiniz saniyorsunuz...

Bunun konuyla olan ilgisini çözemedim.

Back
X