Neden böyle oluyor

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:(

Fazla uyumlu, ne denilse onaylayan tarzda bir yapınız varsa insanların çoğu maalesef bunu eziklik olarak algılıyor. Karakterinizi bilmiyorum ama fazla güleryüzlü her şeye evet diyen biriyseniz öncelikle bunu biraz değiştirin, hayır diyebilin mesela gerektiğinde. Hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda bunu belirtin, sırf karşındakine ayıp olmasın diye alttan almayın. Siz bazen sırf karşıdaki kırılmasın diye alttan aldığınızda çoğu kişi bunu sesini çıkaramıyor diye algılıyor yada anlamadı saf bu diye düşünüyor, ben genelde böyle gözlemledim yani.

Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:(
Sormuşsunuz cevap veriyorum.
1. İtici olabilirsiniz.
2. Çok bilmiş olabilirsiniz.
3. Herşeyi bildiğini düşünen, her konuda fikri olan biri olabilirsiniz.
4. Birikiminiz, entellektüel seviyeniz yetersiz olabilir.
V. B.

Ciddi ciddi oturup düşünün ve kendinizi değiştirmeye çalışın. Çünkü her zaman, her ortamda aynı olduğunu söylüyorsunuz. Siz de bir sorun olmalı. Bunun cevabı saf, iyi niyetli v.b olmanız olamaz.

Sorduğum soruya cevap verilmezse tekrar sorarım, yine cevap yoksa seslice anlaşılan sizde benim gibi bu konuda bilgisizsiniz diyip gülümserim :) Her defasında diğerlerine bakıp bana hiç bakmadan sohbet ediliyorsa hadi ben kaçtım diyip giderim ve bir daha onlarla buluşmam. Ne gerek var? Cevap verilmiyor, sohbete dahil edilmiyorsam?! İş hayatında vücut dili çok önemli, dik durun, özgüven sahibi olun, boş konuşmayın ama kendinizi de fazla ciddiye almayın. Şunuda unutmayın her insan karakterine göre davranış sergiler. Kendinize fazla yüklenmeyin. Bazen gerçekten ortam berbat olabiliyor..

genelde özgüvensiz, kendinden emin olmayan, ezik duruşlu, silik tiplere böyle davraanırlar... bunlardan biri olup olmadığınızdan eminmisiniz... ayrıca psikiyatriste veya psikologa gidin durumunuzu anlatmak için..

başıma böyle birşey gelmedi ama onların frekansı daha çok tutmuş olabilir.genelde 3 kişi arkadaş olunca bu tarz durumlar olabiliyor.her ortamda oluyorsa sizde bir problem olma olasılığı yüksek.yakın arkadaşınız falan yok mu dürüstçe size fikrini söyleyebilecek?bazen kendinizin farkında olmadan çok itici veya pasif bir profil çizebilirsiniz.biraz kendinize dışardan bakmayı deneyin veya yardım alın.sorunuza cevap alamıyorsanız bir daha sorun yine cevap alamazsanız o ortamı terk edin.insanların sizi görmezden gelmesine sessiz kalmayın.kimse kimseden üstün değil.

Beni sallamayanı bende sallamam.bazen insanlar kendi kendine havalara bürünüyor.sabırla onlara onlar gibi davranmak lazom bunu içsellestirip üzülmekle daha çok seni üzmekten zevk alırlar.herkes farkşı karakterde seni de olduğun gibi kabul etmek zorundalar sana istedikleri kadar tam tersi hissettirsinler

Muhtemelen fikirlerinizi önemsemeyen, sizin ne diyeceğinizi umursamayan insanlar böyle davranırlar. Anlattığı kişiyi belki kendine daha yakın görüyor ve onun fikirlerini duymak istiyordur. Birçok kişi eziklik vs demiş ama var böyle tipler. Ya da Aklısıra ortamda birini dışlayarak tek kişiye odaklanıp sizi ezmeye çalışması ya da bu yaptığı şey... ama saygısız bir davranış tabi sonuç olarak. Ben Böyle bir ortamda kalmam, siz de durmasaydınız keşke.

Fazla iyi ve naif olabılırsınız. Fazla iyilerin kıymeti bilinmez, en cok saygıyı onlar hakederken asla saygı görmezler. Cunku napsam gulumsuyor derler. Kıymet bıleceklerıne.
Malesef böyle bu durum.
Desem ki sizi önemsemiyorlar, onemsemeseler cagırmazlar. Ortama gırdıgınıze gore onemsıyorlar. Zorla davet ettirmiyorsanız sayet kendinizi.

Bu bize yazdıgınızı fark ettıgınızde orda dile getirin, kızlar hayırdır gorunmez falan mıyım diyin ister ciddi ister sakayla karisik.
Ama ben sizin yerinizde olsam o ortamlara girmem, saygının olmadigi yerde olamıyorum cunku.

Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:KK43:

kamu kurumunda mi calisiyorsunuz,

ben cok sonradan ogrendim,
kamu kurumlarinda hiyerarsi onemliymis, ust rutbeli kisiye bakarak konusman gerekiyormus.

Hatta bir toplantida bir arkadasimizin basina geldi,
toplantida birisi bir sey soruyor, bu arkadas da ona hitaben cevap veriyor,
baskan cok kizmis, sonradan ogrendik ki baskana bakarak ve ona hitaben cevap vermek gerekiyormus.

sordugunuz soruya nasil cevap alamiyorsunuz anlamadim,
yani hic mi, yoksa zamanim yok, yok suna git sor gibisinden gecistirici cevaplar mi aliyorsunuz.

Giyimine, duruşuna, konuşmana dikkat et. Bahsettigin ortam bir kere, iki kere yaşadigin birr ortam olsa sizi sevmemişler, giciklik yapmislar ya da uyuşmamişsiniz diyebilirdim ama her girdigim ortamda boyle dediginiz icin sorun sadece insanlarda degildir muhtemelen.

kamu kurumunda mi calisiyorsunuz,

ben cok sonradan ogrendim,
kamu kurumlarinda hiyerarsi onemliymis, ust rutbeli kisiye bakarak konusman gerekiyormus.

Hatta bir toplantida bir arkadasimizin basina geldi,
toplantida birisi bir sey soruyor, bu arkadas da ona hitaben cevap veriyor,
baskan cok kizmis, sonradan ogrendik ki baskana bakarak ve ona hitaben cevap vermek gerekiyormus.

sordugunuz soruya nasil cevap alamiyorsunuz anlamadim,
yani hic mi, yoksa zamanim yok, yok suna git sor gibisinden gecistirici cevaplar mi aliyorsunuz.
Yok öyle olsa asla sorun etmem özelde çalışıyorum bide bu yıllardır böyle okulda işte akrabalarm arasında hep yaşıyorum bunu bugün de yaşadım mesela is yerinde dort kisi oturuyoruz anlatan arksdas herkese bakiyor sadece bsna bakmıyor anlatırken... yada bir şey sorsam fikrimi söylesem duymamazlıktan geliyolar yada onemsemedikleri için duymuyorlar gerçekten

Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:KK43:
Ortamda bu şekilde davranan insanlar görgüsüz ve terbiye almamış kişilerdir net. Ben bir şey anlatırken üç kişi varsa karşımda, üçünün de gözlerine tek tek bakarım . Her birine hitap ettiğim mesajını veririm. Düşünceli bir hareket bana göre. Yontulmamışlarla takılma 😊 ancak her yerde başına gelmesi ilginç. Sen konuşurken göz teması kurar mısın peki??

Yok öyle olsa asla sorun etmem özelde çalışıyorum bide bu yıllardır böyle okulda işte akrabalarm arasında hep yaşıyorum bunu bugün de yaşadım mesela is yerinde dort kisi oturuyoruz anlatan arksdas herkese bakiyor sadece bsna bakmıyor anlatırken... yada bir şey sorsam fikrimi söylesem duymamazlıktan geliyolar yada onemsemedikleri için duymuyorlar gerçekten
Profil resmini cok begendim.
Dengesiz insanlar bosver. Benzer birsey basima geldi. Isyerinde gruplasmalar olur. Takil kafana gore. Umursama cidden.

Giyimine, duruşuna, konuşmana dikkat et. Bahsettigin ortam bir kere, iki kere yaşadigin birr ortam olsa sizi sevmemişler, giciklik yapmislar ya da uyuşmamişsiniz diyebilirdim ama her girdigim ortamda boyle dediginiz icin sorun sadece insanlarda degildir muhtemelen.
Her ortamda yaşıyorum ben bunu yıllardır ama sorun ne bir türlü çözemiyorum bilmiş bir insan değilim açıkçası ve aksine iyi niyetli ve safım sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorm

Her ortamda yaşıyorum ben bunu yıllardır ama sorun ne bir türlü çözemiyorum bilmiş bir insan değilim açıkçası ve aksine iyi niyetli ve safım sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorm

Bilmişlikle ne alakasi var yahu, baştan beri takmissiniz ben bilmiş degilim. Sizin gibi herseyi "iyi niyetliyim, safim" muhabbetine getirenlerden hiç hoşlanmiyorum acikcasi, asiri samimiyetsiz geliyor ve iyi niyetine inanmiyorum.
Ortamda sayilan, dinlenen insanlarin hepsi kotu niyetli bir siz mi cok iyisiniz????

Hicte iyi niyetli bir insan degilsiniz. İyi niyetli olsaniz sirf ortamda kendini dinletiyor diye "bilmiş(herseyi bilir geçinen)" demezsiniz insanlara. Sosyal becerilerinizi gelistirmeye calisacaginiza milleti kotuluyorsunuz.
Konuşacak birşey bilmiyorsaniz da ögrenin o zaman siz de dinletin kendinizi.

Back
X