neden böyle oluyor

Canım bence biraz sal yani düşünme bu konuları. Bir de kendini ruhen de bir insana teslim etmeyi göze al. Bırak o yapsın düşünsün bazı şeyleri. Sanki ilişkide dominant bir karaktere bürünüyorsun gibi geldi. Dişil enerji vs çok inanmıyorum ama ilişkideki rollerin değişmemesi lazım. Biraz da bebiş gibi ol bakalım.

Haklısın yalan soylenince ben de çok kötü oluyorum.
Ne gerek var pat diye önüme düşüyor kalp gözüm mu acik duru goru mu var
Abdala malum mu oluyor bilmiyorum.
Birsey git bir bak diyor

Ya neden bilmiyorum ama konumuzu okunca cok üzüldüm ben. Okudugum konularda sizin yorumunuzu buldugumda cogu zaman sizinle hemfikir oluyorum ve bana göre siz cok degerli bi insansiniz nolur gereksiz insanlar icin vaktinizi harcamayin kendinize cok deger verin ben dünyada kötülerin hep mutlu, iyilerin mutsuz oldugnu düsünmüyorum bazen karsimiza kötü bisey cikabiliyor ama o kötü gördügümüz olay bizim icin hayirli oluyor ama biz bunu herzaman göremiyoruz.
Ben eminim Karekterinize uygun bi beyfendi cikacaktir karsiniza sonra actiginiz bu konuyu gülerek okuyacaksiniz :)
Sağlıcakla kalın

Haklısın yalan soylenince ben de çok kötü oluyorum.
Ne gerek var pat diye önüme düşüyor kalp gözüm mu acik duru goru mu var
Abdala malum mu oluyor bilmiyorum.
Birsey git bir bak diyor
Yani evet fazla şüphe çok yıpratıcı bu konuda yenGEnC haksız demiyorum ama bişey oluyor işte, soyut bişey bunu kelimeye dökmek imkansız. Ceylin'in konusunu hatırlayın daha geçen gün açtı. Evlilik teklifi eden üç senelik sevgilisinin instagram hesabı kendi telefonunda açıkmış. Bu da fazla şüpheci bişey bence, yengenç bana didiklemek dedi ama ben kimsenin instagram şifresini almadım bugüne kadar, Ceylin'in yaptığı tarzda asla olamam ben ama kızda o hesap açık olmasa, aldatılmış olduğunu tam da nişan arefesinde öğrenemeyecekti. Ya bilmiyorum ister şüpheci deyin ister başka bişey, Allah önümüze çıkarıyor bundan yani didiklemekten veya şüpheden kimse memnun değil bence ama öyle.

Evliler cocuklari uyuttu,bulasiklari yikadi,mutfagi topladi,ne guzel dertler var diye okuyor suan .Butun bekarlara sesleniyorum oturun oturdugunuz yerde guzum jdjdjd
Hah çocukların uyuması gerekiyordu böyle diyen bir evlinin gelmesi için herhalde şaka yollu söylüyor olabilirsiniz ama bu tür konularda şaşmıyor nedense. Madem bekarlık sultanlıktı söylenenler de evlenmeseydi başından.

Ha bak bu bence de oyle "bana erkek lazim değil olmasa da olur, ihtiyacim kalmadi" olayina giriyor bazen Galiba bu gorusmeler esnasinda bıkıp gel gitler yaşiyor.
Valla sinirlenince aynen öyle oluyorum, erkekler kapatılsın diyorum. Sonra birinden hoşlanınca da hiç bilmediğim romantik "skillerim" olduğunu farkediyorum. Bıkma ve gelgit mutlaka oluyor zaten, insanız hepimizde olur

Bileydik evlenmezdik fjfjjf
Yani bekarlar saniyorki evlenince,makinayi birlikte bosalticaz,yemegi birlikte yapacagiz,oturup film izleyecegiz hayat boyle romantik romantik akacak
İstisnalar var da o sansli kizimiz kim acaba

Hala pc'ye geçemedim kızlar kusura bakmayın, geçince tek tek yanıt yazıcam

Yani bekarlar saniyorki evlenince,makinayi birlikte bosalticaz,yemegi birlikte yapacagiz,oturup film izleyecegiz hayat boyle romantik romantik akacak
Beni bunun dışında tutun nolur, ben hiç evlilik meraklısı veya isteklisi olmadım :) ailem boşanma dolu, belki de ondan.

Cevrenizde bunlari birlikte yapanlar bu kadar istisnaysa siz kendi evliliginizde boyle olacagi fikrine nereden gorup kapildiniz? Yani cevrenizdeki evlileri, ailenizi, akrabalarinizi gormuyor muydunuz?
Benim cevremde bunlari birlikte yapanlar, cocuga birlikte bakanlar var doğali bu zaten de istisnalar diyemeyecegim kendi cevrem için.

Arkadaslar bana espiriyi aciklatmayin lutfen.
Benim kocam ev islerine hadi belli olcude etse de ,cocuk isten gelince ondadir.Ben sadece uyuturum.
2 ay once isi biraktim o da ondan.Yoksa vardiyali oldugu icin ,cocuga en az benim kadar bakmisligi var.
İstisnalardan biriyim ama yine de ev yuku vs bekarligi cok ararlar

Bu sizi taniyanlar arasinda espri olur. Sizi tanimiyorum dolayisiyla yorum böyle anlaşiliyor.
Ev yukunu belli bir yaştan sonra bekar insanlar da almali diye dusunuyorum, sonsuza kadar anne baba bakamaz yetişkin bir insana. Ha şuan bu ekonomide ayri eve cikip ev yuku almak isteyenler de alamiyor o ayri.
Evlenip evdeki 2-3 kişilik işi tek kişi yaparsa o yük farklı, orada paylaşim yoktur zaten.

Bir zamanlar öyle bir aşk acısı çekmiştim ki ölüyorum tamam ya demiştim o derece :)) yarım kalmanın en acı haliydi bence.Bir daha asla böyle hisler besleyemem, ondan başka kimseyi sevemem sanıyordum. Sonrasında eşim çıktı karşıma. İlk görüşte aşk o demekmis. Senelerdir beraberiz. Asla evlenmem derken en çok ben şok oldum nasıl evlendim nasıl böyle bir mutluluk beni buldu diye. Hiç ümitsiz olmayın. Doğru insanlar bence bir yerlerde birbirlerini bekliyor ve günün birinde mutlaka buluyor

Ben de bilinçaltınızda ilişki istemediğinizi düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha önceki konularınızda ailenizdeki her evliliğin kötü olduğunu, evliliği istemediğinizi söylemiştiniz. Psikolojide ikincil kazanım diye bir kavram var, yani siz ilişki istiyor gibisiniz ama olmaması işinize geliyor, bilinçaltınız istemiyor. Öyle olunca da sürekli hayatınıza olmayacak kişileri çekiyorsunuz, bir yanlışını görünce de biliyordum ben, bak denedim ama olmadı diyerek kendinizi teskin ediyorsunuz. Kafanızda belki ilişki, evlilik hep aldatılma, ekstra sorumluluk, güvensizlik olarak kodlanmıştır. İkinci diyeceğim şeyse lisede değilseniz bir anda deli gibi aşık olup ayaklarınız yerden kesilmiyor, birisini ilk gördüğünüz an işte bu benim evleneceğim kişi demiyorsunuz. O kişiye şans vererek tanımaya başlıyorsunuz ve tanıdıkça sevip sevmeyeceğiniz belli oluyor. İlk bikaç haftada da bence bu pek mümkün değil.

haklısınız, tabii ki sonradan gelişebilir :) bu durum da törpülediğim bişeydir mesela. eskiden çat diye silerdim her yerden, 1-2 haftalık flörtü bile. artık sadece kanlı bıçaklı olduklarımı siliyorum, diğerleri kalıyor

teşekkür ederim piraye, bitanesin

Ben de inanın sevgili aşk meşk değil, bir arkadaş arıyorum yıllardır kendime. Kriterim erkek olsun ve cinsel olarak çekici bulayım yeter.

Gerisi hallolur yani diyorum
Ya çok tatlısınız yoruma aşırı güldüm Kriterim erkek olsun

Çevremde çok fazla bekar kız erkek var ama kimse birbiriyle beraber değil. Ben 27 yaşındayım ve düşünüyorum şu an bir ilişkim olmasa birisiyle tanışıp ilişki yürütmem imkansızdı. Kimse kimseye güvenemiyor ve ilişkinin daha ilk aylarında hatta daha başlangıç aşamasında çok küçük şeylere takılıp biten ilişkiler görüyorum.

Herkes herkesle sürekli flört halinde. İnsanlara ulaşmak konuşmak artık çok kolay. Kimse hiçbir şey için çaba sarf etmiyor eskisi gibi. İnsanlara karşı bir şey hissetmeme durumunu da artık çok fazla insandan duymaya başladım. Biri de öz kardeşim zaten

Kendi kız kardeşimden gözlemlediğim belli şeyler var. Duygusal olarak çoook nadir insana karşı bir şeyler hissedebiliyor onları da ilk hatasında siliyor. Kardeşim şu ana kadar mutlu giden bir ilişkiye tanık olmadı diyebilirim. Annem-babam boşanmadı ama biz çocukken çok kötü giden bir evlilikleri vardı. Benim de ilk defa bir sevgilim olduğunda lisedeydim ve ailem çok kötü tepki göstermişti. Maalesef kötü bir fiziksel şiddete uğramıştım küçük kardeşimin de önünde. Sonrasında da fiziksel ve psikolojik şiddet birkaç ay daha devam etti tabii ki kardeşim de buna tanık oldu. Ben bunların onda travma yarattığını ama kendisinin de farkında olmadığını düşünüyorum hep. Yoksa neden erkeklere karşı bir şeyler hissetmekte bu kadar zorlansın ki. Of bi şıpsevdi olarak empati yapmakta ne kadar zorlandığımı anlatamam şu an

Benim bu flört camiasına tek bi önerim olacak bence her şeyi düzeltecek bir devrim:
ÇIKMA TEKLİFİ GERİ GELSİN

ben aslında anladım onu, yani zaman zaman erkeklere kızıp erkekler hakkında gıcık yorumlar yazmış olabilirim, bunlara ihtiyaç yok minvalinde saydırmış da olabilirim ama hangimiz kızmıyoruz, hangimiz söylenmiyoruz ki? fikrinize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…