Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayirBen yapabiliyor muyum?
Muhabbetimmi kotu acaba yada cirkin miyim bilmiyorum kendimde suc arar oldumNereden bilelim ablacım? Sorunun nereden kaynaklandığını siz bilebilirsiniz. Kafa yapısı, muhabbet denkliği, fiziksel çekim vb. Adamların aradığı şey ciddi bir şey değildir belki. İki gün bakıyorlar sizden bir sinyal yok, uzunları yakıp gezen bir sürü kadın var. İhtiyaçlarına göre onlara yöneliyorlardır belki. İhtimal çok. Sizin net olmanız lazım ki iyi bir dönüt alabilin.
Aynen galiba. Napicam peki hep yalniz mi olucamCaziben yoktur, auran yoktur, sempatik degilsindir, itici bir tarafin vardir, elektrik alamiyorlardir vb
Yasin kac?Aynen galiba. Napicam peki hep yalniz mi olucam![]()
Kizlar biri benimle konusmak istedi. Beni gorunce bir iki gunu konustuk sonra yazmadi. Niye beni istemiyorlar. Psikolojim bozuldu. Dun agladim ya.
Bu arada konu acip arkamdan dalga gecen uyeler yorum yapmasin.
27 oldumYasin kac?
Ne konuştunuz çocukla?Muhabbetimmi kotu acaba yada cirkin miyim bilmiyorum kendimde suc arar oldum
Dua topiğinde arkadaştık ama.
O dalga gecmeden onceydiDua topiğinde arkadaştık ama.![]()
Öyle değil.O kadar kişi var ki konularında.Mesela bu.Evlenelim diyen mi?Tenhada buluşalım diyen mi?Yoksa yeni biri mi?Hiç ayrıntı vermiyorsun konunda.Ne konuştunuz?Acaba ne dedin çocuğa?Fotoğraflarınızı gördünüz mü buluşmadan önce?İnternetten tanışmadıysan nerede tanıştınız?Biz bunları bilmeden nasıl yorum yapalım.O dalga gecmeden onceydi
Aaaaa ama ben yorum yapmak istiyorumKizlar biri benimle konusmak istedi. Beni gorunce bir iki gunu konustuk sonra yazmadi. Niye beni istemiyorlar. Psikolojim bozuldu. Dun agladim ya.
Bu arada konu acip arkamdan dalga gecen uyeler yorum yapmasin.
Beni tanıdı,siz kaçınAaaaa ama ben yorum yapmak istiyorum![]()
Ay beni de tanıyor merak etme hatta konularında yorumlarımı beğenmedi yapıyor halbuki ben doğru söylüyorum beni neden beğenmiyor amaaaaaaaBeni tanıdı,siz kaçın
Ben senden yorum istemiyorum ki. Hala dalga gecme pesindesinizÖyle değil.O kadar kişi var ki konularında.Mesela bu.Evlenelim diyen mi?Tenhada buluşalım diyen mi?Yoksa yeni biri mi?Hiç ayrıntı vermiyorsun konunda.Ne konuştunuz?Acaba ne dedin çocuğa?Fotoğraflarınızı gördünüz mü buluşmadan önce?İnternetten tanışmadıysan nerede tanıştınız?Biz bunları bilmeden nasıl yorum yapalım.