• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle oluyor?

Sen sürekli bir arayış halindesin sebebi bu. Seni kendin gibi kabul edecek ve sevecek elbet biri vardır. Ama sen herkesle olması için zorlarsan aradığını bulamazsın çok normal. Biraz sal hep ben yalnız mı kalıcam, kimse neden beni beğenmiyor vb düşüncelerinden kurtul. Birazcık seninde kriterlerin olsun herkese okey olma. Kendi karakterini yaratırsan emin ol karşıdan da daha fazla ilgi çekersin. Bütün erkekler peşinden koşma meselesini severler ve isterler.

Niye dalga geçelim rainyy?Çok ilginç konular var;don giymeyen adam var,masaj yapan elti var,kayınvalidem evimi temizlemedi diyen gelin var,sarışın uzun saçlı hippi adam var,muso var.Bunlar varken seninle niye dalga geçelim?Üstelik sen 2 kere yazıp,gidersin.Konuyu unutup,başka konu açarsın.

Sen sürekli bir arayış halindesin sebebi bu. Seni kendin gibi kabul edecek ve sevecek elbet biri vardır. Ama sen herkesle olması için zorlarsan aradığını bulamazsın çok normal. Biraz sal hep ben yalnız mı kalıcam, kimse neden beni beğenmiyor vb düşüncelerinden kurtul. Birazcık seninde kriterlerin olsun herkese okey olma. Kendi karakterini yaratırsan emin ol karşıdan da daha fazla ilgi çekersin. Bütün erkekler peşinden koşma meselesini severler ve isterler.
Bu da kesinlikle dogru

Kizlar biri benimle konusmak istedi. Beni gorunce bir iki gunu konustuk sonra yazmadi. Niye beni istemiyorlar. Psikolojim bozuldu. Dun agladim ya.
Bu arada konu acip arkamdan dalga gecen uyeler yorum yapmasin.
E sende bizimle dalga geçiyorsun be bacım. Demek ki sende itici bi şeyler var kabullenmek yerine 1000 kere aynı şeyi soruyorsun. Hem bak beni konulardan engelliyorsun ayıp ediyorsun asdfg

Niye dalga geçelim rainyy?Çok ilginç konular var;don giymeyen adam var,masaj yapan elti var,kayınvalidem evimi temizlemedi diyen gelin var,sarışın uzun saçlı hippi adam var,muso var.Bunlar varken seninle niye dalga geçelim?Üstelik sen 2 kere yazıp,gidersin.Konuyu unutup,başka konu açarsın.
Benim kizdigim konu orada dua bolumune beni etiketleyip toplanip dalga gecmissiniz

Şu kk üyelerinin ponçik kalbini kırıyor mübarek günde günah ama dimi :cry:

Benim kizdigim konu orada dua bolumune beni etiketleyip toplanip dalga gecmissiniz
Oha dua topiinde olduğumuzu anlamadik tamam, bi de konunun sen oldugunu da mi anlamadik? Katip niye habire adini degistiriyon annem, gel kiz biz rainy ile mi dalga gectil, sen bisey biliyon mu?

Muhabbetimmi kotu acaba yada cirkin miyim bilmiyorum kendimde suc arar oldum
Muhabbetin kötü,bir de çok boğucu bir enerjim var. Kadın olsun erkek olsun,kimse böyle birini istemez.
Bin kere dedik sana , yeni yeni ortamlara gir, kendini gelistir diye. Anlatacak şeylerin olur en azindan

Back
X