Merhaba geç döllenme olabilir hangi düşük önleyici kullanıyorsnuz bende 6+6 günlük hamileyim kanama alanı varmis düşük önleyici ilaç verdi duphaston sabah akşam birer tane kullanıyorumSat tarihim 22 Aralık. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Ama ultrasonda hala 4 haftalık görünüyor. Doktor düşük önleyici verdi. Korkuyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Henüz almadım az önce muayene oldum. Hangisini verdi bilmiyorum. Korkuyorum düşük olacağı anlamına mı geliyor buMerhaba geç döllenme olabilir hangi düşük önleyici kullanıyorsnuz bende 6+6 günlük hamileyim kanama alanı varmis düşük önleyici ilaç verdi duphaston sabah akşam birer tane kullanıyorum
O kadar korkmayın Allah in izniyle birşey olmaz tedbir amaçlıdir ama kendinize dikkat etmeniz gerek ağır iş kaldirmayin. Falan .Henüz almadım az önce muayene oldum. Hangisini verdi bilmiyorum. Korkuyorum düşük olacağı anlamına mı geliyor bu
Geç dollneme olmusssa normaldir benim mesela 8 haftayı gecik olması lazım ama geç olduğu için .6+6 günlükNormalde 7 haftalık olmalı. 3 hafta geriden gelmesi normal mi
Geç dollneme olmusssa normaldir benim mesela 8 haftayı gecik olması lazım ama geç olduğu için .6+6 günlükiki
Farklı doktorlara mi gidiyorsunuz benimkinde de öyleydi dusukden önce. Beta HCG hiç baktirdiniz mi hiç iki kat artmış mi mİki hafta önce 5 haftalık demişlerdi. Ultrasondan ultrasona değişiklik olabilir dediler o zaman. Ama şuan da 4 haftaya indi. Sizinkini arası yakın sayılır. Bende 3 hafta fark var şuan
İki kere baktırdım. 471-2027 ydi ama onun dışında baktırmadım hiç. Yani siz düşük mü yaptınız?Farklı doktorlara mi gidiyorsunuz benimkinde de öyleydi dusukden önce. Beta HCG hiç baktirdiniz mi hiç iki kat artmış mi m
Geç döllenme olabilir birde daha çok yeni bebek büyüdükçe düzeliyorSat tarihim 22 Aralık. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Ama ultrasonda hala 4 haftalık görünüyor. Doktor düşük önleyici verdi. Korkuyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Ben 3 ay önce düşük yaptım. Tekrar şimdi hamileyim. Allah nasip ederse iyi artmış ama beta HCG sizinİki kere baktırdım. 471-2027 ydi ama onun dışında baktırmadım hiç. Yani siz düşük mü yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?