Neden böyle oluyor?

Gul Deren

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2023
68
17
8
25
Sat tarihim 22 Aralık. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Ama ultrasonda hala 4 haftalık görünüyor. Doktor düşük önleyici verdi. Korkuyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?

Sat tarihim 22 Aralık. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Ama ultrasonda hala 4 haftalık görünüyor. Doktor düşük önleyici verdi. Korkuyorum. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba geç döllenme olabilir hangi düşük önleyici kullanıyorsnuz bende 6+6 günlük hamileyim kanama alanı varmis düşük önleyici ilaç verdi duphaston sabah akşam birer tane kullanıyorum

Merhaba geç döllenme olabilir hangi düşük önleyici kullanıyorsnuz bende 6+6 günlük hamileyim kanama alanı varmis düşük önleyici ilaç verdi duphaston sabah akşam birer tane kullanıyorum
Henüz almadım az önce muayene oldum. Hangisini verdi bilmiyorum. Korkuyorum düşük olacağı anlamına mı geliyor bu

Henüz almadım az önce muayene oldum. Hangisini verdi bilmiyorum. Korkuyorum düşük olacağı anlamına mı geliyor bu
O kadar korkmayın Allah in izniyle birşey olmaz tedbir amaçlıdir ama kendinize dikkat etmeniz gerek ağır iş kaldirmayin. Falan .

İki hafta önce 5 haftalık demişlerdi. Ultrasondan ultrasona değişiklik olabilir dediler o zaman. Ama şuan da 4 haftaya indi. Sizinkini arası yakın sayılır. Bende 3 hafta fark var şuan

İki hafta önce 5 haftalık demişlerdi. Ultrasondan ultrasona değişiklik olabilir dediler o zaman. Ama şuan da 4 haftaya indi. Sizinkini arası yakın sayılır. Bende 3 hafta fark var şuan
Farklı doktorlara mi gidiyorsunuz benimkinde de öyleydi dusukden önce. Beta HCG hiç baktirdiniz mi hiç iki kat artmış mi m

Geç döllenme olabilir birde daha çok yeni bebek büyüdükçe düzeliyor

Kızlar merhaba Ben Bugün test yaptım böyle ilki hemen çıktı ama diğerlerinde Birşey Yok neden böyle olmuş olabilir diğerlerini emin olmak için yapmıştım

Eklentiler

• 20240209_145200.webp
    20240209_145200.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 20
Bende hep böyle çıkıyordu. Şuan hamileyim. Ama böyle çıktığı zamanlarda iki ay gebelik yoktu. Üçüncü ay gebe olduğumu öğrendim. Ama hep silik çizgi çıkıyordu. Bu testlere çok aldanmayin

İki kere baktırdım. 471-2027 ydi ama onun dışında baktırmadım hiç. Yani siz düşük mü yaptınız?
Ben 3 ay önce düşük yaptım. Tekrar şimdi hamileyim. Allah nasip ederse iyi artmış ama beta HCG sizin

Kızlar bende de benzer bir durum var 1 Şubat'ta kahverengi lekelenmem olduğu için Dr ya gittiğime 5+3 demişlerdi ama sat a göre 7+6 olması gerekti ve ağızdan düşük doz progestan yazdı. Cuma günü de lekelenmeler geçmeyince tekrar gittim 6+5 olması gerekirken 6+1 çıktı ve 200mg progestan fitil yazdı. Bugün de daha çok ve biraz daha taze kan gibi bir akıntım oldu düşük mü yapacağım diye inanılmaz korkuyorum. Bebeğimin gelişimi de geriden geliyor ve bende neredeyse sıfır hamilelik belirtisi var çok canım sıkıldı 😞

Back
X