Neden böyle oluyor

miss35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
16
10
1
Hanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?

Nazara ben de inanırım ama takıntı yapmak başka. Sürekli her şeyi nazara bağlarsanız üzerinize çekersiniz.
Bazen terslikler üst üste gelebilir hepimize oluyordur böyle şeyler geçer düzelir takmayın

IMG_7769.webp

nazara inanmam jfkdk eski sevgilim benle bulultuktan sonra arabayı direğe çarptığı için bu bir işaret diyip beni terketmişti or*spu kfkfk

enerjinin yüksek olabilir. gerginseniz vs ben buna inanırım. bunları bir işaret olarak görürseniz yenilerini çağırmış olursunuz. ama nazar falan ne biliyim… 😂

bardak kırıyorum

Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden.
Bunlar zaten kendi kendine ve aniden olması beklenen şeyler değil mi?

Yani kimse kendi arabasının farlarını bozmaz. Durup dururken ve aniden bozulur. Birgün bakarsınız ki çalışmıyor.

Hakeza bilgisayar da öyledir.

Ve lamba da tabi aniden patlar. Patlama eylemi zaten doğası gereği ani olur yavaş yavaş olmaz.

Siz zaten nazar diye tanı koymuşsunuz. Bize ne soruyorsunuz tam olarak biz anlayamadık?

Bunlar zaten kendi kendine ve aniden olması beklenen şeyler değil mi?

Yani kimse kendi arabasının farlarını bozmaz. Durup dururken ve aniden bozulur. Birgün bakarsınız ki çalışmıyor.

Hakeza bilgisayar da öyledir.

Ve lamba da tabi aniden patlar. Patlama eylemi zaten doğası gereği ani olur yavaş yavaş olmaz.

Siz zaten nazar diye tanı koymuşsunuz. Bize ne soruyorsunuz tam olarak biz anlayamadık?
Anlayanlar cevap vermiş teşekkür ederim

Vay canına neler yaşamışsınız siz öyle inanılır gibi değil, arabanızın farında balkonunuzun lambasında gözü olanın gözü çıksın.

bizim bi akrabanın eşi vardı kadın ne zaman bize gelse gittiğinde illa bi cam kırılırdı, en son masada durduğu yerde sürahi patlamıştı xlxjzkhzk o yüzden ben çok dalga geçemiycem nazar olabilir. evlendiğim günün gecesi banyoda kilitli kalmıştım mesela, itfaiye falan geldi xlzjzkjskz

Nazara ben de inanırım ama takıntı yapmak başka. Sürekli her şeyi nazara bağlarsanız üzerinize çekersiniz.
Bazen terslikler üst üste gelebilir hepimize oluyordur böyle şeyler geçer düzelir takmayın
Yok takıntı yapmıyorum da üst üste gelince rahatsız ediyor bazen. Teşekkür ederim cevabınız için

bizim bi akrabanın eşi vardı kadın ne zaman bize gelse gittiğinde illa bi cam kırılırdı, en son masada durduğu yerde sürahi patlamıştı xlxjzkhzk o yüzden ben çok dalga geçemiycem nazar olabilir. evlendiğim günün gecesi banyoda kilitli kalmıştım mesela, itfaiye falan geldi xlzjzkjskz
ay güldüm afedersiniz hdjfjd

o değilde ben geçen biber dolması yaptım. dirseğimle cam kavanozda bulunan pirinç kabını yere düşürdüm. tüm mutfak cam ve pirinç oldu. tam ağlıyordum ki sinirden, elinde şarjlı süpürgeyle koştu eşim. kesin bende de nazar var. güzellikten bence nazar çok güzel olduğum içinde büyük oldu yıkım 🤭😂 bu arada ertesi gün kızımın tlf yere
düştü ekran iptal. hayır ergenlik sakarlığı değil o benden de güzeldir 😎
Anlayanlar cevap vermiş teşekkür ederim
herkes nazar uzmanı olmadığı için hoş gör bu forumun kültürü zayıf. sen yeni gelinsin kıskananlardan oluyordur kimse evli olmadığı için , arabanızda varmış kimsenin arabası olmadığı için, vb sebepler ; )

Komikmiş
o değilde ben geçen biber dolması yaptım. dirseğimle cam kavanozda bulunan pirinç kabını yere düşürdüm. tüm mutfak cam ve pirinç oldu. tam ağlıyordum ki sinirden, elinde şarjlı süpürgeyle koştu eşim. kesin bende de nazar var. güzellikten bence nazar çok güzel olduğum içinde büyük oldu yıkım 🤭😂 bu arada ertesi gün kızımın tlf yere
düştü ekran iptal. hayır ergenlik sakarlığı değil o benden de güzeldir 😎

herkes nazar uzmanı olmadığı için hoş gör bu forumun kültürü zayıf. sen yeni gelinsin kıskananlardan oluyordur kimse evli olmadığı için , arabanızda varmış kimsenin arabası olmadığı için, vb sebepler ; )

Back
X