- Konu Sahibi nurse_asya
-
quarta canım troitle alakası yok biliyorum belki psikolojiktir diye düşünüyorum ama elle tutulur bir sorun da yok ortada
Başlangıç noktasını bilemem ama şuanda bunu düşünüp ; sürekli yine olmayacak , yine istemeyeceğim gibi sorularla kafanızı meşgul ettiğiniz takdirde işiniz daha da zorlaşacaktır.
İnsan psikolojisi tuhaf işliyor , siz problem üzerine yoğunlaştıkça problem daha da büyüyebiliyor.
Evlilik terapisti birinin şöyle bir yorumunu hatırlarım kendisine gelen kişilerden yola çıkarak ;
''Evliliklerinde hiç cinsel sorun yaşamayan ve bir gün birden bire ya da zamanla ilişkileri bozulan ; taraflardan birinin soğumasına neden olan sebebler bazen terapiler sonunda hiç akla gelmeyecek şeyler çıkabiliyor.Mesele uzun terapilerden sonra eşinin diş eti rahatsızlığından dolayı ağzında oluşan kokudan rahatsız olduğunu ve eşinden soğuduğunu çıkardığımız aileler olmuştu '' diye...
Belki sizin ilişkinizin de şuan hiç aklınıza gelmeyen ama bilinç altınızı sürekli zorlayan ufacık bir detay vardır.
Üzerine eğilin konunun gerekirse danışmana gidin.
Sanırım bende eşime olan kırgınlıklarım birikti ve bu şekilde dışa vuruldu.Bende önceden kızsamda kırılsamda özelimize yansıtmazdım ama şu an ki durum inanın elimde değil.Jel almayı düşünüyorum bakalım ama buradaki eczaneler hep tanıdık bende hemşireyim ama çekiniyorum ne düşünürler diye nerden nasıl alcam bilmiyorum
canım sendeki sorun cinsel isteksizlik değil aslında,o yüzden jel alsan da asıl sorunu .çözmedikten sonra bi işe yaramaz..
benim de 2 yaşında oğlum var,biz de aynı durumlardan geçtik,,hala da oluyor...ben çalışıyorum,eve gel,yemek hazırla,oğlumla ilgilen,oyun oyna,vs derken oğlumla uyuyakalıyorum..hafta sonu desen daha feci,ev işi de işin içine giriyo...ve tartışma kavga vs...bu durumda sevişmeler hep ön hazırlıkla oluyor ne yazık ki,bu da benim canımı sıkıyor...sonrası zaten biliyosun,seninki gibi....velhasıl kadın her işe yetişmeye çalışınca ,hep eksik kalıyo..koca da kendince haklı bazen, o da akşamalrı hep yalnızım diyo....hem iyi anne ol,hem evine bak,hem bakımlı ol,hem iyi eş ol,hem de dişi...:):)bi de işin içine eşe kırgınlık olunca ,isteksizlik formulü tamamdır sana..:):)
ne zaman ki herşeye yetişmeye çalışmamayı öğrenirsek herşey çözülecek sanırım..)::)
bilmem senin yaşadıkların benzer şeyler mi ama,belki de öyledir???
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.Ben cinsellikle ilgili konu açmadım daha önce ve açacağımda aklıma gelmezdi ama insan böyle şeyleri yakınlarıyla paylaşamıyor ne yazıkki.İşte bu noktada da sizler yetişiyorsunuz imdadımıza.
Benim derdim eşime karşı cinsel anlamda sn 2-3 haftadır soğukluk hissediyorum ama ortada buna sebep olacak bir neden yok.Bundan 7 ay önce doğum yaptım ama hamileykende doğumdan sonrada cinsel hayatımız gayet güzeldi bir sorun yoktu.Tek sorun evlendiğimizden beri işimizin daha doğrusu eşimin işinin yoğunluğundan dolayı haftada 1 yada 10 günde 1 kez oluyor ama bu evlendiğimizden beri düzen böyle buna alıştım takmıyorum.
Son zamanlarda birlikteliğimizde bende kuruluk oluyor ve çok canım yanıyor artık son 2 sefer dayanamadım bu sıkıntımı eşimle paylaştım ve sağolsun anlayışla karşıladı ve elinden geleni yapıyor ama yine aynı.Bebişten dolayı uyanacak diye stres yapıyor olabileceğimi zamanla geçeceğini söyledi banada mantıklı geldi.Hatta dedim dünyanın sonu değil eğer kuruluk devam ederse kayganlaştırıcı jel falan alırım.Sonuçta herşeyin bir çaresi var.
Asıl sıkıntım dün gece yine denedik, bebiş uyuyor onu düşünmüyorumki zaten öncedende ona takılmıyordum.Eşim çok istekli beni motive etmek için elinden geleni yapıyor ama bırakın kuruluğu ben onun bana dokunmasını bile istemiyorum.Kendimi zorluyorum yine de devam edemiyorum sonra yorgunluğu bebişi bahane edip kalkıyorum kendimi duşa atıyorum.Gece yine sarılıp uyuduk sabahta hiçbişey olmamış gibi davrandık.Bana zaman tanıyor haliyle ama ben neden böyle oluyor anlayamıyorum çünkü beni itecek hiçbir değişiklik yok eşimde.
Sizlere sorum hanımlar hiç başınıza böyle bişey geldi mi yada neden böyle oluyor.Yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden teşekkürler
kuruluğun nedeni emziriyorsan hormonlarından dolayı olabilir. gerçi doğumdan sonraa emziren kadınlarda oluyormuş. ama demekki sende 7 aydan sonra oldu yani bu geçici bişey.
süt olması için vücudun östörojen hormonunu yeterince salgılamıyo bu hormonun azalmasıda kuruluğa neden oluyo. tek önerebileceğim kayganlaştırıcı. bu acıyı birkere çekersen birdahaki sefere en ufak acıda korkudan yine aynı kuruluk oluyo. ve cinsellikten soğuyosun artık adı geçince bile o acı düşüyo aklna. bu yüzden sorunun bitinceye kadar kayganlaştırıcı kullanmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?