Neden böyle oluyor

nurse_asya

Tuğra'nın Annesi
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
230
9
68
Kocaeli
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.Ben cinsellikle ilgili konu açmadım daha önce ve açacağımda aklıma gelmezdi ama insan böyle şeyleri yakınlarıyla paylaşamıyor ne yazıkki.İşte bu noktada da sizler yetişiyorsunuz imdadımıza.
Benim derdim eşime karşı cinsel anlamda sn 2-3 haftadır soğukluk hissediyorum ama ortada buna sebep olacak bir neden yok.Bundan 7 ay önce doğum yaptım ama hamileykende doğumdan sonrada cinsel hayatımız gayet güzeldi bir sorun yoktu.Tek sorun evlendiğimizden beri işimizin daha doğrusu eşimin işinin yoğunluğundan dolayı haftada 1 yada 10 günde 1 kez oluyor ama bu evlendiğimizden beri düzen böyle buna alıştım takmıyorum.
Son zamanlarda birlikteliğimizde bende kuruluk oluyor ve çok canım yanıyor artık son 2 sefer dayanamadım bu sıkıntımı eşimle paylaştım ve sağolsun anlayışla karşıladı ve elinden geleni yapıyor ama yine aynı.Bebişten dolayı uyanacak diye stres yapıyor olabileceğimi zamanla geçeceğini söyledi banada mantıklı geldi.Hatta dedim dünyanın sonu değil eğer kuruluk devam ederse kayganlaştırıcı jel falan alırım.Sonuçta herşeyin bir çaresi var.
Asıl sıkıntım dün gece yine denedik, bebiş uyuyor onu düşünmüyorumki zaten öncedende ona takılmıyordum.Eşim çok istekli beni motive etmek için elinden geleni yapıyor ama bırakın kuruluğu ben onun bana dokunmasını bile istemiyorum.Kendimi zorluyorum yine de devam edemiyorum sonra yorgunluğu bebişi bahane edip kalkıyorum kendimi duşa atıyorum.Gece yine sarılıp uyuduk sabahta hiçbişey olmamış gibi davrandık.Bana zaman tanıyor haliyle ama ben neden böyle oluyor anlayamıyorum çünkü beni itecek hiçbir değişiklik yok eşimde.
Sizlere sorum hanımlar hiç başınıza böyle bişey geldi mi yada neden böyle oluyor.Yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden teşekkürler

gün içindeki sorunlar ister istemez gece de hayatımıza yansıyor.

o an aklına belki gündüz yaşadığın olaylar gelmiyor ama etkilendiğin için bence bu sorunu yaşıyorsun.

yakın bi bakış açısı oldu kusura bakma.

ben de öyle olur da eşime kızgınsam kırgınsam benim için işkenceye dönüşür özel hayat.

önce o kırgınlığımı içimden atmam gerekir. belki bi fikir verir diye yazdım.

siz kafanıza taktıkça daha da sorun olacaktır.bence düşünmeyin ve bir süre rahat bırakın kendiniz,özleyin eşinizi...
ayrıca bazen tıbbi olarak isteksizlik de olur.tiroid rahatsızlıkları cinsel isteksizlik yapar. ölçtürmenizi tavsiye ederim.

Tabi gün içindeki kırgınlıklarımın etkisi çok büyük ama genelde ben o an günlük sorunlarımızı ilişkimize yansıtan bir insan değilimdir zaten sık olmadığı için fırsatı kaçırmazdım normalde.Hatta o an herşeyi unutup tadını çıkarırıdım ama olmuyor artık.
emzirmenin etkisi olsaydı cudana cım ilk zamanlar olmaz mıydı şimdi emzirmenin bana bi sıkıntısı yok ki

quarta canım troitle alakası yok biliyorum belki psikolojiktir diye düşünüyorum ama elle tutulur bir sorun da yok ortada

quarta canım troitle alakası yok biliyorum belki psikolojiktir diye düşünüyorum ama elle tutulur bir sorun da yok ortada

hemşiresin galiba ,ismine bakmamışım:):)tıbbi kısmını daha iyi bilirsin tabii..)
çocuk olduktan sonra,bana her sıkıntı normal geliyo..gerçekten zor bir durum bebek sahibi olmak..bi süre sonra insna farkında olmadan ne kadar bunaldığını farkadiyo,bebeğini canından çok sevse de ,bazen özgür olmayı isitoyr insan... aynı rutinde yaşamaktan sıkılıyor,sevişmek bile rutine biniyor bazen..

belki ,eşinden önce kendini moda sokmaya çalışsan....kendini seksi hissetmke için bişiler yapsan,ne bilim farklı bişiler,değişik çamaşırlar vs...??

Moda girme konusunda da hiç sorun olmuyordu önceden şimdi yine bakımıma giyimime dikkat ediyorum gecelik vs ama olmasada eşim beni çok beğeniyor.Bende bir isteksizlik var ne onun için giyinip süslenmek nede yakınlaşmak istiyorum.Çıkamadım işin içinden.

Neyse benimle aynı durumda olan yok sanırım genelde hep erkeklerden dertli olduğumuz için böyle şeyler pek başımıza gelmiyor sanırım, gelmesinde zaten.Bende zamana bırakacağım gelişme olursa paylaşırım sizlerle

Arasıra her bayanda olan sorunlar bunlar.belkide çocuk uyanacak stresiyle ilişkiye başladığın için geriliyorsun ve kuruluk oluyor..zamanla geçer.kayganlaştırıcı denesene ..eşime karşı soğuklukta var demişsin sanırım bende de arada oluyor ama inan çok takılmasam geçiyor.

Son düzenleme:
Başlangıç noktasını bilemem ama şuanda bunu düşünüp ; sürekli yine olmayacak , yine istemeyeceğim gibi sorularla kafanızı meşgul ettiğiniz takdirde işiniz daha da zorlaşacaktır.

İnsan psikolojisi tuhaf işliyor , siz problem üzerine yoğunlaştıkça problem daha da büyüyebiliyor.

Evlilik terapisti birinin şöyle bir yorumunu hatırlarım kendisine gelen kişilerden yola çıkarak ;

''Evliliklerinde hiç cinsel sorun yaşamayan ve bir gün birden bire ya da zamanla ilişkileri bozulan ; taraflardan birinin soğumasına neden olan sebebler bazen terapiler sonunda hiç akla gelmeyecek şeyler çıkabiliyor.Mesele uzun terapilerden sonra eşinin diş eti rahatsızlığından dolayı ağzında oluşan kokudan rahatsız olduğunu ve eşinden soğuduğunu çıkardığımız aileler olmuştu '' diye...

Belki sizin ilişkinizin de şuan hiç aklınıza gelmeyen ama bilinç altınızı sürekli zorlayan ufacık bir detay vardır.
Üzerine eğilin konunun gerekirse danışmana gidin.

Sanırım bende eşime olan kırgınlıklarım birikti ve bu şekilde dışa vuruldu.Bende önceden kızsamda kırılsamda özelimize yansıtmazdım ama şu an ki durum inanın elimde değil.Jel almayı düşünüyorum bakalım ama buradaki eczaneler hep tanıdık bende hemşireyim ama çekiniyorum ne düşünürler diye nerden nasıl alcam bilmiyorum

Sana katılıyorum ve bende evlilik terapistine gitmeyi uzun zamandır düşünüyorum ama iyi bir terapist bulamadım açıkcası.Tek istediğim dahada ilerlemeden bu sorunun üstesinden gelebilmek.Benimde bilinç altımda yatan birşey mutlaka vardır ama bulamıyorum.İşte bu noktada bir terapist desteği şart ama izmitte bilen varsa çok sevinirim.Ben 2 hafta önce bir psikoterapi merkezine gittim ama hiç umduğum gibi olmadı çok baştan savma davrandılar

ben kendi adıma söyleyeyim kocama karşı içimde kırgınlık kızgınlık varken ona yaklaşmayı hiç istemiyorum belki de sende de böyledir içinde birşeyler birikmiş şimdi dışa vurmuştur.umarım geçici bir dönemdir normale dönersin canım

canım sendeki sorun cinsel isteksizlik değil aslında,o yüzden jel alsan da asıl sorunu .çözmedikten sonra bi işe yaramaz..
benim de 2 yaşında oğlum var,biz de aynı durumlardan geçtik,,hala da oluyor...ben çalışıyorum,eve gel,yemek hazırla,oğlumla ilgilen,oyun oyna,vs derken oğlumla uyuyakalıyorum..hafta sonu desen daha feci,ev işi de işin içine giriyo...ve tartışma kavga vs...bu durumda sevişmeler hep ön hazırlıkla oluyor ne yazık ki,bu da benim canımı sıkıyor...sonrası zaten biliyosun,seninki gibi....velhasıl kadın her işe yetişmeye çalışınca ,hep eksik kalıyo..koca da kendince haklı bazen, o da akşamalrı hep yalnızım diyo....hem iyi anne ol,hem evine bak,hem bakımlı ol,hem iyi eş ol,hem de dişi...:):)bi de işin içine eşe kırgınlık olunca ,isteksizlik formulü tamamdır sana..:):)
ne zaman ki herşeye yetişmeye çalışmamayı öğrenirsek herşey çözülecek sanırım..)::)
bilmem senin yaşadıkların benzer şeyler mi ama,belki de öyledir???

Tamamen benim yaşadıklarımı anlattın ne kadar iyi anlamışsın sorunumu okurken evet hep böyle oluyor demekten kendimi alamadım.Galiba ben herşeye yetişeyim mükemmel olsun herşey derken çok yıprandım, yoruldum ve bir bıkkınlık geldi.Yine kadın kadının halinden anlıyor.İyiki kk var.Farklı açılardan düşünmemei sağlıyorsunuz gerçekten

kuruluğun nedeni emziriyorsan hormonlarından dolayı olabilir. gerçi doğumdan sonraa emziren kadınlarda oluyormuş. ama demekki sende 7 aydan sonra oldu yani bu geçici bişey.

süt olması için vücudun östörojen hormonunu yeterince salgılamıyo bu hormonun azalmasıda kuruluğa neden oluyo. tek önerebileceğim kayganlaştırıcı. bu acıyı birkere çekersen birdahaki sefere en ufak acıda korkudan yine aynı kuruluk oluyo. ve cinsellikten soğuyosun artık adı geçince bile o acı düşüyo aklna. bu yüzden sorunun bitinceye kadar kayganlaştırıcı kullanmalısın.

Bu açıdan hiç düşünmemiştim evet emziriyorum ve çok mantıklı emzirirken östrojen hormonunun az salgılanması.Bende jel almaya karar verdim ama eczanelerde hep tanıdık bakalım ne diyip alcam biraz çekiniyorum.

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…