neden böyle takıntılı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zehra004

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
206
17
13
merhaba arkadaşlar tekrardan ben çok sıkıldım bu durumdan artık
beni terk eden eski sevgilim ramazan bayramında yazmıştı bayram bahanesiyle birkaç gün konuşmuştuk neden konuştum bilmiyorum konuşurken bile kötü oluyodum daha sonra konuşmayı kestim ve 1 aydır da flörtüm var flörtümü öğrenmiş bana wpden "yapma o hatayı" yazıp engellemiş bu hakkı kendinde nasıl buldu bilmiyorum hem kendi terk ediyor flört yap takıl beni unut diyor hem de böyle yapıyor birkaç gündür sinirim o kadar bozuk ki
istediği zaman yazıyo istediği zaman kafasına göre engelliyo ben tepki vermedikçe daha fazlasını yapıyor

"Sana ne lan it" yazıp engellesene.

Yani diyor ki segz yapma.

birinin sana yazmasını istemiyorsan engellersin ben bugüne kadar engellediğim insanlarla bir daha karşılaşmıyorum yırtık dondan falan da çıkmıyorlar neden acaba? aaa çünkü asla iletişimde olmak istemiyorum. ne kadar basit değil mi? ara ara sana yazmasını zaten sen istiyorsun çünkü hala aklında neyi kimi kandırıyorsun Allah aşkına ergen ergen tavırlar yahu! o flörtünü öğrenmesi de senin oyunundur basit kıskandırma çabaları bakalım yazacak mı, üfff o kadar gereksiz konular ki

Ay acaba bu hakkı nasıl buluyo her geldiğinde kapı açık olduğundandır belki engellesene adamı

Flörtünün olduğunu nasıl öğrenmiş ki?
Bence iletmişimde olmak senin dediğin gibi rahatsız etmiyor yoksa aradığında açmazsın, engellersin vs.. Sen adamı da geçtim annesiyle bayramda bile iletişim kuruyorsun bunları kimse sana silah zoruyla yaptırmıyor sonuçta.

herkesin bu kadar gereksiz yükselmesi patlattı

bunda akıl olsa bir daha yazmasına izin verir mi ya millet peynir ekmekle mi yiyor aklını anlamıyorum
yaşınızı almışsınız ama doğru düzgün konuşmayı öğrenememişsiniz afedersiniz ama burası bi platform insanları aşağılayarak konuşulmaması gerektiğini bilmelisiniz bence

annesiyle iletişim kurduğumu nerden çıkardınız ?
ayrıca flörtümü de sosyal medya hesabımda gördü gözüne sokmadım o görsün diye

Ee sen niye doğru dürüst tepki verip üzerine engellemiyosn? Yüz verirsen yapar tabi cesaret alıp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…