merhaba arkadaşlar tekrardan ben çok sıkıldım bu durumdan artık
beni terk eden eski sevgilim ramazan bayramında yazmıştı bayram bahanesiyle birkaç gün konuşmuştuk neden konuştum bilmiyorum konuşurken bile kötü oluyodum daha sonra konuşmayı kestim ve 1 aydır da flörtüm var flörtümü öğrenmiş bana wpden "yapma o hatayı" yazıp engellemiş bu hakkı kendinde nasıl buldu bilmiyorum hem kendi terk ediyor flört yap takıl beni unut diyor hem de böyle yapıyor birkaç gündür sinirim o kadar bozuk ki
istediği zaman yazıyo istediği zaman kafasına göre engelliyo ben tepki vermedikçe daha fazlasını yapıyor
Off şunu yapsa herife ne koyar ama. Fakat konu sahibinde o dirayeti görmüyorum."Sana ne lan it" yazıp engellesene.
Yani diyor ki segz yapma.merhaba arkadaşlar tekrardan ben çok sıkıldım bu durumdan artık
beni terk eden eski sevgilim ramazan bayramında yazmıştı bayram bahanesiyle birkaç gün konuşmuştuk neden konuştum bilmiyorum konuşurken bile kötü oluyodum daha sonra konuşmayı kestim ve 1 aydır da flörtüm var flörtümü öğrenmiş bana wpden "yapma o hatayı" yazıp engellemiş bu hakkı kendinde nasıl buldu bilmiyorum hem kendi terk ediyor flört yap takıl beni unut diyor hem de böyle yapıyor birkaç gündür sinirim o kadar bozuk ki
istediği zaman yazıyo istediği zaman kafasına göre engelliyo ben tepki vermedikçe daha fazlasını yapıyor
Ay acaba bu hakkı nasıl buluyo her geldiğinde kapı açık olduğundandır belki engellesene adamımerhaba arkadaşlar tekrardan ben çok sıkıldım bu durumdan artık
beni engelleyen birine yazınca karşımdaki göremiyor yalnızOff şunu yapsa herife ne koyar ama. Fakat konu sahibinde o dirayet
Wpden engelliyorsa mesajdan yaz. Her şeyi biz mi söyleyelimbeni engelleyen birine yazınca karşımdaki göremiyor yalnız
Ya da flörtün olduğunu nasıl duyurduysan onu da öyle duyurWpden engelliyorsa mesajdan yaz. Her şeyi biz mi söyleyelim
bunda akıl olsa bir daha yazmasına izin verir mi ya millet peynir ekmekle mi yiyor aklını anlamıyorumWpden engelliyorsa mesajdan yaz. Her şeyi biz mi söyleyelim
Duyurmamış rüyasında görmüş taaam mıYa da flörtün olduğunu nasıl duyurduysan onu da öyle duyur
segzYani diyor ki segz yapma.
Ak sakallı dede mi göstermiiiiişDuyurmamış rüyasında görmüş taaam mı
yaşınızı almışsınız ama doğru düzgün konuşmayı öğrenememişsiniz afedersiniz ama burası bi platform insanları aşağılayarak konuşulmaması gerektiğini bilmelisiniz bencebunda akıl olsa bir daha yazmasına izin verir mi ya millet peynir ekmekle mi yiyor aklını anlamıyorum
annesiyle iletişim kurduğumu nerden çıkardınız ?Flörtünün olduğunu nasıl öğrenmiş ki?
Bence iletmişimde olmak senin dediğin gibi rahatsız etmiyor yoksa aradığında açmazsın, engellersin vs.. Sen adamı da geçtim annesiyle bayramda bile iletişim kuruyorsun bunları kimse sana silah zoruyla yaptırmıyor sonuçta.
Ee sen niye doğru dürüst tepki verip üzerine engellemiyosn? Yüz verirsen yapar tabi cesaret alıpmerhaba arkadaşlar tekrardan ben çok sıkıldım bu durumdan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?