Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.