• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yapıyo ,neden bu kadar ısrarci ?

Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.
Ah canım o masum ayaklar seni aşık edene kadar. Bir damarına bas bakalım. Çıldırtabildiğin kadar bi çıldırt. Sına. Bak bakalım o saf masumdan eser var mı. Eğer hala masumsa onu çok seviyor ölüp bitiyor gibi yap ben senden vazgeçemem sensiz yaşayamam fln de. Sonrasında izle ve gör. Sen olmaz dedikçe takıntı yapıyor bazı tip erkekler böyle ben herkesi elde edebilirim diye düşündükleri için. Seni kolay kolay göndermez.

Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.
Onu anlamaya çalışmanıza gerek yok ki. 4 ay olmuş vazgeçilmez değil net bir şekilde görmüşsünüz zaten farklı olduğunuzu. Noktayı koyun önümüze bakın

kapına gelip beklemesinin annene söyleyeceğim demesi madde bağımlısı falan mı ? hiç hoş değil sevişmenin devamını istiyor sadece .

bir erkek boşluktaysa elinde başka yedek yoksa ısrar eder bu şekilde. Daha 4 ay olmuş. Onun ne istediği değil kendini dinle.

Ne tür farklılıklarınızın olduğu çok önemli. Dini ve siyasi görüşler mi, aile ilişkilerine yaklaşım mı ya da sosyal hayata dair farklılıklar mı (gezme, eğlence vs...)? Bu konularda uyum yoksa bence bitirmekte ısrarcı olun. Alışırsanız vazgeçmek zor olur.
Hepsinden biraz var

Back
X