Neden böyle

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Arkadaşım için kızlar: benim problemim şu sinirli duruyomuşum kızlar üniversitedeki arkadaşlarım dedi neden böyle daha önce de kuaförüm demişti kaşlarımın rengi açık koyu değil kavisli değil nedir acaba problem sinirli olmadığım halde neden sinirli duruyorum çok üzülüyorum bi arkadaşım hatta bu giidşle nasıl sevgili bulcaksın dedi neden böyle sabahtan beri düşünüyorum

Sinirli duruyor derken soğuk musunuz? Veya sinirli durmak değil de sinirli olmaktır sizinki. Olabilir mi?

Kaşlar ifadeyi çok etkiliyor. Kaş alım şeklini değiştirsin bence.
Bu kadar rahatsızsa da kaşlarını açtırsın.

Bence kafasına takmasın, çünkü bu neden burnum küçük neden gözlerim mavi değil gibi bir durum. Bende sert mizaçlı bir insanım, ilk defa bunu sorun yapan birini görüyorum. Benim hoşuma gidiyor karşımdaki insan yılışıklaşamıyor ilk anda. Bence pozitif birşey bu...

Tek derdin sevgili olsun be kuşum
Herkesin bir mizaci duruşu görüntüsü var dışardan müdahale yapmacik ve itici duruyor
Boşverin gitsin soranlara sınırlı değilim duruşum bu deyverin ggitsin:)

Arkadaşım için kızlar: benim problemim şu sinirli duruyomuşum kızlar üniversitedeki arkadaşlarım dedi neden böyle daha önce de kuaförüm demişti kaşlarımın rengi açık koyu değil kavisli değil nedir acaba problem sinirli olmadığım halde neden sinirli duruyorum çok üzülüyorum bi arkadaşım hatta bu giidşle nasıl sevgili bulcaksın dedi neden böyle sabahtan beri düşünüyorum

Görünüş mü sinirli duruyor, karakteriniz için mi öyle diyorlar?

"Arkadaşınız" keşke bir üyelik alsa artık. Böyle zor oluyor size sürekli konu açmak.

Sinirli görünme konusunu bilemiyorum. Yüz hatlarınız serttir belki.
Yani arkadaşınızın yüz hatları...

E bu konuları da siz açmışsınız:

Kızlar merhaba benim gözlerim çok sinirli bakıyormuş hep öyle diyorlar çok üzülüyorum :KK43: sizce bakışlarımı yumuşatmak için nasıl bir makyaj ve kaş yapısı tercih etmeliyim çok teşekkür ederim ...

kızlar benim bakışlarıma hep sert bakıyorsun deniliyo çok moralimi bozuyo gözlerim koyu kahverengi onları daha parlak daha yumuşak göstermek için lens kullanmayı düşünüyorum açık kahverengi lens işe yarar mı bıktım artık bu durumdan çünkü makyajlada değişmiyor

Tesadüf mü? Bir de dış görünüşünüzle ilgili çok fazla konu açmışsınız. Takıntı yapmışsınız gibi geldi.

Son düzenleme:
bazı erkekler sinirli kadın sever, bazıları konuşkan, bazıları sessiz, bazıları bağımlı, bazıları özgüvenli ve bazılarıda soğuk duran kadın sever...size görede biri çıkar mutlaka:)

Back
X