Neden böyle

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Herkese merhaba 25 yaşındayım doğuda öğretmenim . Yaklaşık lise yıllarımdan beri insanlarla iletişim kurmakta çok zorlanıyorum normal iletişim değil kastettiğim güçlü , etkili bağlayıcı bir iletişimi kastediyorum. Bu yüzden lisede çok arkadaşım olmadı . Ben etkileyemiyorum insanları aranan çağrılan istenen biri olamıyorum. Aşk hayatımda isteniyodum çünkü çirkin değilm biten ilişkilerim farklı sebeplerden bitti ve erkeklerle daha rahat iletişim kurabiliyorum sevgili arkadaş yabancı farketmiyo. Kadınların karşısında ben gibi olamıyorum doğal olamıyorum bu yüzden kalıcı sağlam dostluklarda edinemedim. DÜzeltmeye çalıştım yeri geldi sustum dinledm yeri geldi hep sohbetleri ben başlattım öyle saçma salakta değil nerden ne konuşmasını biliyorum yeri geldi yardım ettiğimde oldu ama kalıcı arkadaşım olamadı hiçbi zaman süperde olsam ben istenmiyorum acaba ben mi becereksizim yoksa çekim gücüyle alakalı bir şey mi tavsiyelerinizi düşünelerinizi almak istyorum.

herkeste var anlattiginiz durum. insan iliskileri cok degisti. ben bunu teknoloji ve sosyal medyanin gelisimine bagliyorum. herkes oradan yurutuyor isini, muhabbetini.. insanlar bir hos oldu. dostlugun, akrabaligin, hatrin gonlun kiymeti kalmadi.. ben de artik kuramiyorum kalici dostluklar. eskiden etrafim kalabalikti ve gercek dostlardi bunlar. fuzuli arkadasliklar degildi.. duzgun bir insan denk gelirse evlenmeye bakin derim. evlilik istiyorsaniz tabi. guzel yonleri cok dogru kisiyi buldugun zaman.

herkeste var anlattiginiz durum. insan iliskileri cok degisti. ben bunu teknoloji ve sosyal medyanin gelisimine bagliyorum. herkes oradan yurutuyor isini, muhabbetini.. insanlar bir hos oldu. dostlugun, akrabaligin, hatrin gonlun kiymeti kalmadi.. ben de artik kuramiyorum kalici dostluklar. eskiden etrafim kalabalikti ve gercek dostlardi bunlar. fuzuli arkadasliklar degildi.. duzgun bir insan denk gelirse evlenmeye bakin derim. evlilik istiyorsaniz tabi. guzel yonleri cok dogru kisiyi buldugun zaman.
evlilik düşünmüyorum yani düşündürücek biri yok şuan hayatımda ama yaşıtlarıma baktığımda ebli olmasalar bile en azından bi dostları var beraber geziyorlar yemek yiyorlar bi şeyleri en azından paylaşabiliyolar gülebiliyolar benim böyle bi arkadaşım vs yok olmuyoda evlensemde yine bi arkadaş özlemi çekerim bu sıkıntı olduğuu sürece eş kişisinin karşıladığı ihtiyaçlar farklı yine bu eksikliği sıkıntıyı kapatacağını düşğnmüyorum.

Back
X