He canım heCanım ben niye alınıyımTanımaaam etmem. Ben sana seni anlatıyorum ki neden sevilmediğini neden yalnız kaldığını neden arkadaşlarının bile dönüp bakmadığını anla diye.
Bir yıllık evliyim küçüğün olarak yol yordam gösterebilirim istersenHe canım he
Ayy ben nasıl geliyorum acaba?Bana çok eril enerjili geliyorsun rainyy. Bakımlı ol süslen bişiler yap işte. Burhan halimle senden daha az erilim gibi geldi bana
Halley tadında şeker bir insan gibiAyy ben nasıl geliyorum acaba?
AcıktırıyonAyy ben nasıl geliyorum acaba?
Yaaaa dozumu aldım bu beni bir hafta idare ederHalley tadında şeker bir insan gibi
cjcjudıfffdAcıktırıyon
Bende yeni atandım bütün çevrem memlekette kaldı bı kahve içecek arkadasım yok ve burada sahılde yokKizlar yaşıtlarım hep evlendi instada görüyorum ya nişanlilar ya sevgilileri var. Bazıları da atandı gezip duruyor. Kıskanıyorum açıkçası ben bir sahile gidiyorum yakın diye başka bir yere gitmiyorum arkadaşlarımda hiç arayıp sormuyor.oyle işte
Kizlar yaşıtlarım hep evlendi instada görüyorum ya nişanlilar ya sevgilileri var. Bazıları da atandı gezip duruyor. Kıskanıyorum açıkçası ben bir sahile gidiyorum yakın diye başka bir yere gitmiyorum arkadaşlarımda hiç arayıp sormuyor.oyle işte