Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu niyr yapiyorsunuz?Eki Görüntüle 3620243 Eki Görüntüle 3620244 Eki Görüntüle 3620245 Eki Görüntüle 3620246 Eki Görüntüle 3620247 Eki Görüntüle 3620248 Eki Görüntüle 3620249 Eki Görüntüle 3620250 Eki Görüntüle 3620251
2 sayfa daha var bu şekilde artık ss almaya üşendim. Vazgeç bence. Olmuyo demek ki...![]()
Sen niye yapıyosun? Sana her seferinde güzel güzel izah da ettik dalga da geçtik. Sen de defalarca denedin olmadı. E demek ki artık nasip değil. Vazgeç.Bunu niyr yapiyorsunuz?
Bu vazgecilcek birsey mi?Sen niye yapıyosun? Sana her seferinde güzel güzel izah da ettik dalga da geçtik. Sen de defalarca denedin olmadı. E demek ki artık nasip değil. Vazgeç.
Yok bikmadimBıkmadın mı bunu sormaktan?
Evet.Bu vazgecilcek birsey mi?
Bari başıkları daha çekici yapacak duruma gelseydiniz şimdiye kadar. Niye,neden, nasıl, niye, neden. Çok sıkıcı.Bu vazgecilcek birsey mi?
Kaç yaşındasınız belki zamanı vardır . Neden görünmez olasınız ki her insana uymuyor olabilirsiniz herkes herkesi alamıyor hayatına . bakın milyonlarca insan var mesela benım dönüp bakmıcagım bi tipe bakıyorum kocası/sevgilisi ölecek gibi sevıyor . Yada belki beni kimse beğenmiyor . Daha dahası bakıyorum bazıları 3-4 tane birden idare ediyorBirine yazdim ama cevap bile vermedi. Kizlar neden deger gormiyorum yuzume bosbos bakmaktan baska birsey yapmiyorlar beni tanimak isteyen bir kisi yok. Yani gorunmez miyim anlamadim ki.. Uzuldum yani oyle iste..
Tamam sen neden esine katlaniuorsun ozaman cok mu iui cok mu mukemmekl cokmu mutlusun.. bu arada kimsenin basina ne gelecegi belli olmaz o yuzden buyuk konusma derim..
Yok sikilmiyorum..Bari başıkları daha çekici yapacak duruma gelseydiniz şimdiye kadar. Niye,neden, nasıl, niye, neden. Çok sıkıcı.
Siz sıkılmıyor musunuz hep aynı şeyi düşünmekten, yapmaktan, yazmaktan.
Biz bıktık ama.Yok bikmadim
Ee ben ne yapayim canik boyle istiyorBiz bıktık ama.
Icin fesatAy şuna çok pis esprim geldi![]()
Sus susAy şuna çok pis esprim geldi![]()
Bence siz gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Cidden bir psikiyatriste görünmeniz gerekiyor.Ee ben ne yapayim canik boyle istiyor