• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle ?

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Nisanlimla doğru düzgün görüsemiyoruz. Normalde haftada iki üç defa buluşurduk , şimdi bir defa ya da hiç.babasinin arabasini aldiginda bulusuyorz (evi uzak pat diye gelemez ) Bazen bahane yaptigini dusunuyorum arabam yok alamadim gelemiyorum falan.diyo.. ama maça yada annesini ablasina anneannesine birakmaya Gidiyo Onu da anlıyorum işleri çok yoğun benim de ama yine de buluşuyorum o istediği vakit. Hep kendimi, zamanımı ona göre ayırmak zorunda kalıyorum ve bundan artık yoruldum bir gün olsun o benim için zaman ayırsın hep yorgunum hep yorgunum sanki beni sırtında taşıyacak. Tamam yapışık ikiz gibi de olmak zorunda değiliz .. hep altan almaya çalışıyorum sonra patlıyorum artık sabrım da bir yere kadar dün tartistik yine beni onemsemiyosun.dedim bugun hediye.ayakkabi almis beni.cok.sevdigini özledigini her firsatta söyler mesela gecen gün süpriz yapip geldi yanima. Bazen.uyuz oluyorum özlediğim halde bulusmadigimiz günler oluyo beyefendi için hava hoş n'apim arkadaşlar? 14 MART 2014 GÜNCELLEME: Aynı Tas aynı hamam.. Kızlar Eylül ayından beri hiç birşey değişmedi.. Hala beni çok ihmal ediyor.... Haftada bir kez bile görüşmez olduk.. Şuan tavır yapıyorum. Kaç kez bunun tartışmasını yaptım artık yoruldum.... Bende görüşmeyeceğim bir daha ... inceldiği yerden kopsun..!!!!

Son düzenleme:
Git tabiki canım bu fırsatı kaçırma bu sayede nişanlınlada görüşmüş olursun :34:

Madem nişanlınızın size gelince hiç vakti olmuyor artık. sizde yarın gitmeyin. bir işinizin oldugunu bahane edin ama geçerli bir neden olsun.

Kompleksli olduğu için hava atıyodur.
Ego tatmini yapmak için, sende hava at :34: Nişanlın gitmek istiyomu?
nisanlim gitmek istiyo butun erkek ark gitcekmis bn gitmesem o gidecek.

Madem nişanlınızın size gelince hiç vakti olmuyor artık. sizde yarın gitmeyin. bir işinizin oldugunu bahane edin ama geçerli bir neden olsun.
Kizdan hoslanmadigimi biliyor bu yuzden
Gitmek istemedigimide soyledim sen bilirsin diyo

Nişanlıyken seninle görüşmek istemiyorsa, bahaneler buluyorsa evlenince ne yapacak bu adam?
Ben beni özlemeyen, benimle doğru dürüst görüşmeyen bir adamı istemem.
Seven insan , özleyen insan görüşmek ister.
İlgisizliğe gelemem hiç.

Nişanlıyken seninle görüşmek istemiyorsa, bahaneler buluyorsa evlenince ne yapacak bu adam?
Ben beni özlemeyen, benimle doğru dürüst görüşmeyen bir adamı istemem.
Seven insan , özleyen insan görüşmek ister.
İlgisizliğe gelemem hiç.
Kabul etmiyo ilgisizligini. Sence ne demem gerekiyo? Ne solim bn bu adama demedigim sey kalmadi....

Mesajlasiyoruz su.anda diyecek bisey bulamiyo senin yerin ayri evlenince cok guzel olcak su an.imkanlar el vermiyo falan...diyo

dün gece açıkça söyledim. Mesajla.
Doğru Söylüyosun ben neler yapmak istiyorum ama imkanlar el vermiyo dedi
Bende sadece bana mı imkanlar el vermiyo dedim.
Özürler Diledi. Bir daha üzmeyeceğim ve kırmayacağım seni diye yeminler.. Seni seviyorumlar.. Amam inanmadığımı söyledim her seferinde..

Arkadaşına gitsemmi gitmesemmi hala kararsızımmmmmmmm :41:

Hatır için git derdim ama çok hatır gönül bilen birisi değil sanırım nişanlın..
Sırf kadını sevmediğinden gitmek istemiyorsan zaten kalabalık olacakmış farketmezsin bile..
Bir de sen gitmesen bile nişanlının ben giderim demesi de çok ilginç ne işi var evli barklı insanların yanında tek başına..Sen bilirsin demesi yerine bence biraz ısrar etmeliydi gibi burda da çok umrunda değil galiba gidip gitmemen (ateşe körükle gitmiyorum sdce fikrim)
Vallahi bu durumda karar yine sana kalıyor.

Bence gitmelisin.Başkalarına açık verme.Nişanlın orda sen yokken durumu idare edemezse aranızın bozuk olduğunu düşünürler.
Kol kırılır yen içinde kalır demişler.Gider keyifli keyifli otururdum nişanlımın yanında ben olsam.Kesinlikle git.

Biz de bu aralar uzak kaldık.Nişan telaşı filan sıkıyor onu biliyorum.Ben bu konuda hevesli bir erkek görmedim zaten.Olaylara çok dahil olmamak için uzak duruyor olabilir.Şahsen benim ki öyle.Nişan alışverişine için bile gelmemesini rica ettim.Çünkü anlamıyor ve benim de keyfimi kaçırıyor.Ben hallediyorum herşeyi. Zaten onun anlayacağı şeyler değil.
Üstelik ikimizde çalışıyoruz.Buluştuğumuz zamanlarda da hep nişan muhabbeti açılıyor ister istemez.valla beni bile sıktı açıkcası :ssz: bitse de kurtulsam.O yüzden pek görüşemiyoruz.Ben ona diyorum bazen şaka olarak "nişanda görüşürüz artık bol bol" diye.

Aman ne bileyim değişiyor bunlar evlilik söz konusu olunca.Çok takılma.Sana karşı bi ilgisizliği olduğunu düşünmüyorum ben.

Hatır için git derdim ama çok hatır gönül bilen birisi değil sanırım nişanlın..
Sırf kadını sevmediğinden gitmek istemiyorsan zaten kalabalık olacakmış farketmezsin bile..
Bir de sen gitmesen bile nişanlının ben giderim demesi de çok ilginç ne işi var evli barklı insanların yanında tek başına..Sen bilirsin demesi yerine bence biraz ısrar etmeliydi gibi burda da çok umrunda değil galiba gidip gitmemen (ateşe körükle gitmiyorum sdce fikrim)
Vallahi bu durumda karar yine sana kalıyor.

Canım Genelde Erkek arkadaşlarını davet etmiş adam.. Onlarda bekar.. Sadece ben ve bi arkadaşının nisanlısıda gidicek.. Yani üç bayan 7 8 tane erkek belkide daha fazla... Nisanlımın en yakın arkadaşı ve birlikte çalıştıkları için gitmek istiyo hergün yüzyüzeler.. Bana gel diye ısrar etti ben gelmeyeceğimi ve o kızdan nefret ettiğimi söyledim bilmiyorum yalnızda göndermek istemiyorum...

Bence gitmelisin.Başkalarına açık verme.Nişanlın orda sen yokken durumu idare edemezse aranızın bozuk olduğunu düşünürler.
Kol kırılır yen içinde kalır demişler.Gider keyifli keyifli otururdum nişanlımın yanında ben olsam.Kesinlikle git.

Biz de bu aralar uzak kaldık.Nişan telaşı filan sıkıyor onu biliyorum.Ben bu konuda hevesli bir erkek görmedim zaten.Olaylara çok dahil olmamak için uzak duruyor olabilir.Şahsen benim ki öyle.Nişan alışverişine için bile gelmemesini rica ettim.Çünkü anlamıyor ve benim de keyfimi kaçırıyor.Ben hallediyorum herşeyi. Zaten onun anlayacağı şeyler değil.
Üstelik ikimizde çalışıyoruz.Buluştuğumuz zamanlarda da hep nişan muhabbeti açılıyor ister istemez.valla beni bile sıktı açıkcası :ssz: bitse de kurtulsam.O yüzden pek görüşemiyoruz.Ben ona diyorum bazen şaka olarak "nişanda görüşürüz artık bol bol" diye.

Aman ne bileyim değişiyor bunlar evlilik söz konusu olunca.Çok takılma.Sana karşı bi ilgisizliği olduğunu düşünmüyorum ben.

Haklısın canım. Doğru diyosun.. gitmeliyim.. Ama Erkekler 10 kisi falan olacağından biz 3 bayan baska odada oturacakmısız.. Buna da sinir oldum zatenn ne kadar saçmaa...!! Sabahtan beri seni seviyorum diye mesaj atıp duruyo manyak :27:

Haklısın canım. Doğru diyosun.. gitmeliyim.. Ama Erkekler 10 kisi falan olacağından biz 3 bayan baska odada oturacakmısız.. Buna da sinir oldum zatenn ne kadar saçmaa...!! Sabahtan beri seni seviyorum diye mesaj atıp duruyo manyak :27:

Ayy kıyamam :16:

Birbirinizi idare edin artık,yapıcak bişey yok.Başka bir sıkıntınız yoksa konuyu uzatmayın bence siz de.
Ne güzel birlikte arkadaş ziyareti yapacaksınız.Millete laf vermeyin :20: Ne fırsatçılar var :34:

bence arkadasina gidin,butun sade ve hanimefendi tavrinizi takinip nisanliniza eslik edin..gulumsemeyi yuzunuzden eksik etmeyin.evine gideceginiz bayanin tavrini sevmiyorsunuz madem nisanlinizin yaninda oturun ve o bayanla ikili muhabbete girmemeye calisin.benim esim evden cikma sebebi ekmek almak bile olsa sende gel der hep:1: hele ki arkadaslariyla bulusacaksa ve ben gelmiyorum desem `tek tabanca miyim ben` diye isyan eder..bence ozellikle arkadas ortamlarina girerken yanliz birakmayin nisanlinizi..
ilgi konusuna gelince..soz nisan doneminde benim yaptigim en buyuk hatalardan biri nisanlimin standart bir erkek oldugunu unutup ondan asiri ilgi beklememdi..msj atsin arasin gelsin gitsin..sonra dedim lorrinka bi sakin ol..gorustugunuz zaman siz neler yapiyorsunuz bilmiyorum ama biz biraraya geldigimiz zaman (cok kisitli gorusebiiyorduk)kafede oturmaktansa yakin turistik kasabalara gittik,yemek yaptik,onunla playstation bile oynadim:52: sonra baktim bu kez o gorusmek icin o can atar olmus:9: o yuzden gorustugunuz zaman farkli seyler yapmayi deneyin,bi kafede oturup geleceginiz hakkinda konusmaktansa lunaparka gidin:52: ne biliyim,haftada bir gorusuyorsaniz dans kursuna gidebilirsiniz,hem dugun dansinizin antremani olmus olur:34: eger farkli dillere ilginiz varsa dil ogrenin beraber.. boyle seyler bizi yakinlastirdi esimle,hatta bi tango maceramiz var ki,ilk basta birbirimizi olduruyorduk nerdeyse:52: cunku tango cok erkek egemen bi dans,bende birinin beni yonlendirmesine dayanamam ama mecburen bu dansta erkek lider..resmen koprude karsilasan iki inatci keci gibiydik hahaha :27: ama orda bile anladim ki kendimi torpulemem lazim adamcagiz evin diregi olcak ben orda isyan halindeyim :33:
nisanlilik donemini sorunsuz gecirmeye bakin,suanda ustunuzde birbirinizin cok cok buyuk sorumluluklari yok,az da gorusseniz tadini cikartin :34:

Back
X