- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Nisanlimla doğru düzgün görüsemiyoruz. Normalde haftada iki üç defa buluşurduk , şimdi bir defa ya da hiç.babasinin arabasini aldiginda bulusuyorz (evi uzak pat diye gelemez ) Bazen bahane yaptigini dusunuyorum arabam yok alamadim gelemiyorum falan.diyo.. ama maça yada annesini ablasina anneannesine birakmaya Gidiyo Onu da anlıyorum işleri çok yoğun benim de ama yine de buluşuyorum o istediği vakit. Hep kendimi, zamanımı ona göre ayırmak zorunda kalıyorum ve bundan artık yoruldum bir gün olsun o benim için zaman ayırsın hep yorgunum hep yorgunum sanki beni sırtında taşıyacak. Tamam yapışık ikiz gibi de olmak zorunda değiliz .. hep altan almaya çalışıyorum sonra patlıyorum artık sabrım da bir yere kadar dün tartistik yine beni onemsemiyosun.dedim bugun hediye.ayakkabi almis beni.cok.sevdigini özledigini her firsatta söyler mesela gecen gün süpriz yapip geldi yanima. Bazen.uyuz oluyorum özlediğim halde bulusmadigimiz günler oluyo beyefendi için hava hoş n'apim arkadaşlar? 14 MART 2014 GÜNCELLEME: Aynı Tas aynı hamam.. Kızlar Eylül ayından beri hiç birşey değişmedi.. Hala beni çok ihmal ediyor.... Haftada bir kez bile görüşmez olduk.. Şuan tavır yapıyorum. Kaç kez bunun tartışmasını yaptım artık yoruldum.... Bende görüşmeyeceğim bir daha ... inceldiği yerden kopsun..!!!!
Son düzenleme: