bence arkadasina gidin,butun sade ve hanimefendi tavrinizi takinip nisanliniza eslik edin..gulumsemeyi yuzunuzden eksik etmeyin.evine gideceginiz bayanin tavrini sevmiyorsunuz madem nisanlinizin yaninda oturun ve o bayanla ikili muhabbete girmemeye calisin.benim esim evden cikma sebebi ekmek almak bile olsa sende gel der hep

hele ki arkadaslariyla bulusacaksa ve ben gelmiyorum desem `tek tabanca miyim ben` diye isyan eder..bence ozellikle arkadas ortamlarina girerken yanliz birakmayin nisanlinizi..
ilgi konusuna gelince..soz nisan doneminde benim yaptigim en buyuk hatalardan biri nisanlimin standart bir erkek oldugunu unutup ondan asiri ilgi beklememdi..msj atsin arasin gelsin gitsin..sonra dedim lorrinka bi sakin ol..gorustugunuz zaman siz neler yapiyorsunuz bilmiyorum ama biz biraraya geldigimiz zaman (cok kisitli gorusebiiyorduk)kafede oturmaktansa yakin turistik kasabalara gittik,yemek yaptik,onunla playstation bile oynadim

sonra baktim bu kez o gorusmek icin o can atar olmus

o yuzden gorustugunuz zaman farkli seyler yapmayi deneyin,bi kafede oturup geleceginiz hakkinda konusmaktansa lunaparka gidin

ne biliyim,haftada bir gorusuyorsaniz dans kursuna gidebilirsiniz,hem dugun dansinizin antremani olmus olur

eger farkli dillere ilginiz varsa dil ogrenin beraber.. boyle seyler bizi yakinlastirdi esimle,hatta bi tango maceramiz var ki,ilk basta birbirimizi olduruyorduk nerdeyse

cunku tango cok erkek egemen bi dans,bende birinin beni yonlendirmesine dayanamam ama mecburen bu dansta erkek lider..resmen koprude karsilasan iki inatci keci gibiydik hahaha

ama orda bile anladim ki kendimi torpulemem lazim adamcagiz evin diregi olcak ben orda isyan halindeyim

nisanlilik donemini sorunsuz gecirmeye bakin,suanda ustunuzde birbirinizin cok cok buyuk sorumluluklari yok,az da gorusseniz tadini cikartin