NEDEN BÖYLE

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar iyi akşamlar hepinize
Burada kafama takılan yazdığım konulara olumlu olumsuz yaDığınız hersey bana yol gösteriyor. Öncelikle bunun için teşekkür ederim
Kızlar daha öncede bahsettiğim gibi 6 kasım da sözüm var. Erkek arkadasımla ara ara ev ortamını paylaşıyoruz. Yemek yapıyorum mutfağı topluyorum masayı kur kaldır. Hiçbir yardımı zaten olmuyo. Ama buna takılmıyorum. Takıldığım şu. Ben akşamları onunla aynı evde sıkılıyorum sürekli ya haber kanalı yada futbol kanalı. Sıkılıyorum başka bişi izleyelim yada film acalım dediğimde malesef yap ıyor. Hapur hupur bişiler tıkınıp tv ye kitleniyor. Ben evlendiğim zaman sıkılmak istemiyorum. Bu durum beni düşündürüyor????

Kimisi böyle yaşamayı sever onlar için pek yapacak bişey yoktur.

Dışarı çıkıp gezmeyi seviyor mu ya da sohbet edebiliyor musunuz

Kimisi böyle yaşamayı sever onlar için pek yapacak bişey yoktur.

Dışarı çıkıp gezmeyi seviyor mu ya da sohbet edebiliyor musunuz
Şöyle sahilde yürüyüş yapmak en büyük zevki. Başka bi hayatı yok bana göre. Ben biyerlere gidelim dersem belki yada cok isterse. İlk baslarda sorsam ooo gezmeyi çok severdi. Cidden korkuyorum tv ye kitlenince muhabbette yok. Ki bizim en tatlı zamanlarımız. Anlamadım gitti

Simdiden seni bu kadar sıkıyorsa bu durum Üzgünüm ama değişmez evlenince de aynı olur.
Evlilik zaten daha monoton yaşanır sevgililik ya da nisanlilik dönemlerine göre.

Simdiden seni bu kadar sıkıyorsa bu durum Üzgünüm ama değişmez evlenince de aynı olur.
Evlilik zaten daha monoton yaşanır sevgililik ya da nisanlilik dönemlerine göre.
Bu yüzden kaygılarım fazla. İnş iyi ve güzel günler bekliyordur beni

Hiç güzelce oturup konuştun mu bu konuyu kavga etmeden
Kavga etmiyoruz şuana kadar kavgamız hakaretimiz olmadı şimdi alıp bu konuyu gündem yapsam ters tepecek ya ben bu durumu içime sindiricem kabul edicem yada konuyu acıp ciddi bi gündem oluşacak. Göze alamıyorum en azından şimdilik

Simdiden boyleyse evlenince carpi iki olur, degistiremezsin malesef, kendini degistiriceksin

Evlenince orta yolu bulursunuz sıkıntı yapma, bende tv izlemezken en büyük habim haber izlemek oldu. Arada film izleyelim deyince haber diye tutturuyorum alıştım yani.

Tv karşısında erkeklerin çoğunluğu aynı sanırım, bende de var bi tane ama bir sınırı olmalı tabi. Ben sıkıldım gezelim ya da bir yerlere gidelim ya da film izleyelim dersem 2letmez. Ama belgesel izliyorsa ve hiç dokunmazsan aynen anlattigin gibi.

En azından kendini başka türlü göstermemiş:)) olduğu gibi bak
Evlenince maskeleri çıkaranları da var

:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…