Evet bu konularda cok nettir. Benden gizli bisey yapmaz. Bisey sordugumda beni uzecek de olsa dogru cevap verir. Kendisine de sordum . Bi gün naslsa ayrılırız gözüyle mi bakiyosun bana diye. Bi ara cok trtisiyorduk. O yuzden. Bana verdigi cevap; sürekli kavga gürültü icinde bi evliligim olsun istemem. Eminim sende boyle bi evlilik istemezsin dedi. Sona aramiz duzeldi bi daha sormadim. Korkuyorum sormaktanBende seni seviyorum cumlemisini kaesimdakine kullanamam kullanilmasini pek sevmem sevgi davranistadir bana gore,askim bortum böcüm gibi kelimelerden inceden bir tiksinti gelmis olabilir ona buda cok takilacak birsey degil fadom..sahiplenme belirtiyor ki bende erkekre aranmasi gereken ilk seylerden ..ama evlenmekten biraz uzak sanirim belki maddi belki manevi ama su varki durust davraniyor buda iyi birsey kafanizdaki sorulari acik ve net sorun oda cevaplasin pek kiviracak bir tipe benzemiyor
siz diyorsunuz işte. hayata yön verme, farkındalık diye.20 yas biseylrin farkına varma ve haytina yon verme yaşı degil midir sizcede. Cok mu kucugum henuz
Canım inat etmekle söylememek farklı şeyler. Her 20 yaşındaki genç kızın düşlerinde tabiki romantik erkek hayali vardır. Ama dediğim gibi bu sonradan değişir. Romantizm gözümüzde çok büyüttüğümüz birşey. Asıl romantizm hayal dünyamızdan çok farklı.Her kızın icinde romantik bi erkek hayali vardır. Beklentilerim cok mu yüksek. Istese uzatmaz söyler. Ama bildigin inat ediyo. Bi sorun mu vr diye düşünüyorum
yani bu kafası karısık anlamına mı geliyosiz diyorsunuz işte. hayata yön verme, farkındalık diye.
erkek arkadaşınızda sizi tanıyor demek ki.. y ada tecrübeli. söylediğinde sizdeki anlamı büyük olacak belliki. bunuda şuan yapmak istemiyordur..
bilemeyiz.
eskiden kullandıgı telefonu elime gecti sürekli askım bitanem seklinde yazısmalar var. benim takıldıgım nokta su. tamam içten gelerek söylemesi gerek. ama neden içinden gelmiyo. yani bende mi bi sıkıntı var. neden samımı olamıyo bnle. niye bana içinden gelmiyo. hissettiriyo tamam sıkıntı yok ama onlarda neden buna ihtiyac duyuyordu bende yokeski sevgilisine ne dediğini nerden ve neden öğrendin
onlara ne dediğinin ne önemi var
eşim bana eskiden size fadom dediği gibi derdi; ben de eskiden derdin şimdi niye demiyorsun dedim de yine diyor
aşkım, sevgilim vs bana çok da gerekli gelmiyor, içten gelen bir canım vs daha güzel
bu arada ne evlenmesi ya daha 20 yaşındasın
kısmet deyip konuyu kapatıyor işte adam makul ve mantıklı
asıl o evlilik soranlar garip
bu cevap beni tatmin etti işte. teşekkür ederim. tabiki hersey kısmet ama ister itemez gelecegimizin de planını yapma ihtiyacı duyuyoruz. zaman ne getitirir bilememBana eskiden "aşkım, meleğim, canım, biriciğim" lafları çok önemliymiş gibi gelirdi. Sevmese söyleyemez derdim ancak fikrim tamamen değişti.
Erkekler bu lafları bizim sevdiğimizi bildikleri içşn söylüyorlar ve çok kolay söylüyorlar zaten. O yüzden bence anlamsız.
Sevdiğini söylemesini elbette istersiniz ancak "Seni seviyorum" demesindense bunu hissettirmesi, öyle davranması, özel olduğunuzu bilmeniz daha önemli.
Çok gördük aşkım, çiçeğim, böceğim diyenlerin bir mesaja bile cevap vermekten aciz olduklarını ve yine gördük süslü hitaplar olmaksızın bir insana kıymet vermenin de mümkün olduğunu.
Evlenmr mevzusuna gelince erkekler yine bunu vaad etmeyi severler aslında. Buralarda bir konuda okumuştum. Kzcağız "biz suda doğum yapmayı bile konuşmuştuk ama beni terk etti" diyordu.
Erkek arkadaşınız gerçekçi biri gibi duruyor o açıdan. Her ilişkide aytılık ihtimali vardır beylik sözlere lüzum yok. Evleneceğiz dediğinde de yine evlenemeyebilirisiniz. Zihniyeti çok önemli bu durumda.
Yani ben evlenilecek adam değilim, seni üzerim, bağlanma sıkıntısı yaşıyorum diyorsa ayrı ama sizin durumunuz farklı gibi.
Aranızdaki yaş farkı çok geldi bana sadece. Ancak o da çok önemli değil.
Güvenebiliyorsanız, iyi ya da kötü günde hep arkanızdaysa, hayatındaki önemli şeyler listesinde ilk sıralardaysanız, yalanı dolanı yoksa çok kurcalamayın.
Her şey olacağına varır.
gecistirmek mi sence bu28 yaşındaki adam için böyle geçiştirici kelimeler hoş değil.
kesinlikle öylegecistirmek mi sence bu
yani dediiğim gibi aitlik hissettiren kel,imler kullanıyo ismimle. fadom gibi. benim bu romantizm beklentilerimi flan cocukca buluyo. askım bebegimi herkes der. önemli olan ne yaptıgıdır insanın der. benim de bi huyum var. isterse dünyayı önüme sersin seviyorum demeden tatmin olmuyorum. böyle de bi insanımYaşla ne ilgisi varmış pardon ?
25 yaşımız bitecek ama aşkım bebeğim vb hertürlü lafı ederiz içinde bize özelleride vardır .
Canım falan da mı demiyor.
Bana tuhaf geldi ama elbette sözler tek başına anlamsız.
Ama neden demiyorsun dediğinde olayı yaşa bağlaması çok saçma.
kısmet değil midir hersey. dahaa önce nişan olayı gcmiş basından. olacak desekte olmadı. zaman ne gösterir bilemem diyo. iyi gidiyoruz bi sorun olmazsa da devamı gelir diyo. mantıksız mı ki bu. sırf ben susayım diye sevgi cümlelerine bogmasını evlenme vaatleri vermesini de istemem tabiki. sadece nden bana karı bu ciddiyet onu mrak ediyorum. kendiine soramıyorum çünkü mutlaka bi yerden kavga cıkarırım ben.kesinlikle öyle
özel günlerde söylüyor evet. ama söylmeesi iççin doğum günümü beklemem lazım. yani arada beni sasırtsa fena olmaz. romantik değil zaten ama beni düşünür . değer verdiğini biliyorum. bununla yetinmem gerek sanırım yapcak bişi yokBaşkalarına söyleyip size söylememesi gerçekten enteresan. Bende bu tarz aşkımlı canımlı konuşmaları sevmezdim çocukça ve itici gelirdi bana. Erkek arkadaşım bana derdi ama ben söylemezdim. Çünkü ben o zamana kadar hayatımda olan hiçkimseyle bu şekilde konuşmamıştım ve erkek arkadaşım bunu problem etmedi bu yüzden. zamanla daha çok sevip daha çok bağlanınca söylemeye başladım bende. Şimdi gün içinde kaç defa ilanı aşk ettiğimi sayamıyorum bile..
Zaten zorla söylenen sevgi sözcüklerinin de bir anlamı yok. Ben sevdiğim adam bana sevdiğini hissettiği an seni çok seviyorum desin isterim. Yoksa sizin zorunuzla söylese yine mutlu olmayacaksınız. Arada bir de olsa söylemiyor mu mesela dogum gününüzde yıldönümünüzde. Yada bi tartışmadan sonra gönlünüzü almak için?. Kadınlar ihtiyaç duyuyor bu tarz sözlere yaa. Sİzin kendinizi değerli hissetmeniz için söylemesi lazım. Gerçi ilişkinizin süresi çok uzun değil. Belki oturmayan bişeyler vardır onlar tamamlandıgında oda düzelir. Düzelmezse de bu şekilde kabulleneceksiniz artık yapacak bişey yok. Yalnız o yaş olayı bahane olmuş gibi geldi bana. Sevgiliniz duygusal bi erkek değil ve yaş bahanesinin arkasına sığınıyor bence. Benim erkek arkadaşımın yaşı da sizinkine yakın ama gayet romantiktir kendisi
valla ben de gördüm geçirdiğim için diyorum böyle erkeklerden hiçbişey olmaz bu yaptığı kaçmaktır, bak adam 17 -25 yaşlarında falan olur daha okulum bitsin işim olsun der bekler yada senin okulun var da bitince mi düşünürüz diyor acaba öyleyse bile okulun bitsin bakalım o zaman evleniriz demesi gerekir.kısmet değil midir hersey. dahaa önce nişan olayı gcmiş basından. olacak desekte olmadı. zaman ne gösterir bilemem diyo. iyi gidiyoruz bi sorun olmazsa da devamı gelir diyo. mantıksız mı ki bu. sırf ben susayım diye sevgi cümlelerine bogmasını evlenme vaatleri vermesini de istemem tabiki. sadece nden bana karı bu ciddiyet onu mrak ediyorum. kendiine soramıyorum çünkü mutlaka bi yerden kavga cıkarırım ben.
Ben sizi çok iyi anladım şuan. O zaman durumun sevgisizlikle falan alakası yok sadece o şekilde konuşmaktan hoşlanmıyor erkek arkadaşınız. En iyisi siz hiç zorlamayın bence zamanla oda açılır siz söylerseniz bir süre sonra oda karşılık vermeye başlar. Yılmadan günaydın aşkım nasılsın aşkım nerdesin aşkım falan deyin olacak benceözel günlerde söylüyor evet. ama söylmeesi iççin doğum günümü beklemem lazım. yani arada beni sasırtsa fena olmaz. romantik değil zaten ama beni düşünür . değer verdiğini biliyorum. bununla yetinmem gerek sanırım yapcak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?