bu cevap beni tatmin etti işte. teşekkür ederim. tabiki hersey kısmet ama ister itemez gelecegimizin de planını yapma ihtiyacı duyuyoruz. zaman ne getitirir bilemem
Alınmayın sakın ancak yaşınız gerçekten küçük (erkek arkadaşınıza ve bana göre). Sanırım benim kırılma noktam (ne istiyorum ne istemeliyim nasıl olmalı) 26 yaşında filan oldu. Hala her grçrn gün farklı bir yönümü ya da beklentimi keşfediyorum ki yaşım haylice büyük.
Mevcut yaşınızla romantik beklentiler olması çok normal ancak bir de gerçekler var.
35 yaşındayım ve şimdiye kadar plan yaptığım herhangi bir şey planladığım gibi gitmedi. 27 yaşında sevgilim vardı. 28 de evleniriz diye düşünüyordum ayrıldık.
Mezun olur olmaz atanırım diye düşünüyordum 9 sene sonra atandım.
30 da bir 34 te bir çocuk doğururum 2 yeter dşye düşünüyordum hala bekarım ve bir tanesini doğurmaya bile imkanım olmayabilir.
2011 de araba aldım 2015 de borçsuzum diye plan yaptım aracım perte çıktı şimdi 2018 e kadar borcum var.
Hayatın kendi dinamiği var. Biz kader diyoruz bir başkası evren, diğeri doğa yasası diyor ama nasıl inanılırsa inanılsın her şey her zaman olacağına varıyor.
Kalbinizi ferah tutun.
Kaderiniz beraber yazıldıysa eğer sonunda istediğinize ulaşırsınız
Yok aksi bir durum yazılıysa isterseniz planın alasını yapın nikah salonundan geri dönersiniz.
Ha bu bile isteye saçmalığa yürü sonu ne olacaksa olur şeklinde bir inanış değil.
Karşınızdakindrn (sizin anlattığınız kadarıyla) abuk sabuk bir tavır görsem arkanıza bakmadan kaçın derdim ama göremedim.
Aranızdaki o tedirginliğin sebebi yine aranızdaki yıllar.