Birşey demiyor onada anlattım birşey demedi.Terapistiniz ne diyor?
Bu riski nasıl alayım ilaç epilepsi krizlerini önleyen bir ilaç doktor vertigo testi bile yapmadı doğru düzgünBi de doktorun verdiği ilacı niye kullanmıyosunuz? Belki çareniz o ilaç ve belki yan etki yapmayacak?
O zaman başka doktora gidin bakalım aynı ilacı mı uygun görecek?Bu riski nasıl alayım ilaç epilepsi krizlerini önleyen bir ilaç doktor vertigo testi bile yapmadı doğru düzgün
Beyin sinirlerinden hasar oluşmuş olabilir dedi kulak burun boğaz doktoru umarım çok ciddi birşey çıkmaz sadece teşhisin konmasını ve düzeltmeyi istiyorumKorona sonrası pek çok insandan benzer şikayetler hatta çok daha ağırlarını duydum. Hastalık adı vermeyeceğim ya da anlatmayacağım daha çok tedirgin olmayın diye ama nörolojiye gitmeniz gerekiyor bence de.
Düşündüm tabiki. Şuan çok iyiler şükürler olsunCok ilginc bu yasadiklariniz. Koronadan sonra oldu diye dusundunuz mu anne babaniz nasillar simdi?
Vertigo ilacı değil ki verdiği sende vertigo yok dedi hatta test bile yapmadanSiz daha dengemi sağlayamadım falan yazdığınızda vertigodan şüphelendim ve nitekim doktorda ilaç vermiş bununla ilgili ama siz kullanmamışsınız kafanıza göre.
Gidin bir görsün doktor. Umarım teşhis konur, tedavi olursunuz.Beyin sinirlerinden hasar oluşmuş olabilir dedi kulak burun boğaz doktoru umarım çok ciddi birşey çıkmaz sadece teşhisin konmasını ve düzeltmeyi istiyorum
UmarımGidin bir görsün doktor. Umarım teşhis konur, tedavi olursunuz.
Vertigo ilacı değil ki verdiği sende vertigo yok dedi hatta test bile yapmadan
İşte bende bunu anlamıyorum bakalım yarın norolojiye randevu aldım test yapmasını rica edeceğimSiz bence test yaptırın.
Kulağa bakıp neyden şüphelendi de ağır ilaç verdi ki?
Tek gözünüz ya da gözleriniz kızarıyor mu? Virüse yakalandıktan sonra babam ve dayımda oldu baş ağrısı ile birlikte. Babamın beynindeki 3 kılcal damarı, dayımın iki kılcal damarı tıkanmış. Nörolojiye gittiniz mi? Bi de tansiyon kontrolü yapın. Covid tansiyon da çok etkiliyor. 3 gün boyunca babamın burnu kanadı tansiyondan. Kulunç ağrısı zaten geçmedi ne annemde ne babamda.Öncelikle tabiki evvelden beridir bir panik durumum vardı hep bastırır önemsememeye çalışırdım. Taki bu yıl artık ne bastıracak güç ne önemsemeyecek sağlıklı ruh kaldı bende. 3 aydır böyleyim. Korona olduk ailece çok ama çok zor günlerdi annem babam hastenede yattı ben evde tek ağla sızla çok ağırdı. Sonra herşey yavaş yavaş düzeldi annemler iyileşti karantinamız bittiği gün dışarı çıktım çok istediğim küpeler vardı kuyumcuya gittim onları almak için birazda dolaştım o gün soğuk girdi ve kuluşlarıma eve geldiğimde 5 saat 150 nabızla bekledim. Sonra ertesi gün kolum kalmadı kuluç girdi dedik kas gevşedici falan sürdük. Sürekli yatıyordum. Tam bu zaman başladı baş dönmelerim ama şöyle bir dönme sanki başımın em tepesinden birşey bastırıyor ayaklarımın altı deprem gibi kayıyor. Yüzümü yıkarken banyoda dengemi sağlayamadığıöı biliyorum. Sonra biraz düzeldi gibi oldum sonra tekrar tekrar derken dışarı çıkmamaya başladım piskolojim bozuldu ağlama krizlerim başladı. Paniklemeler vs. Biraz güç toplayıp doktorlara gitmeye başladım kan verdim belki vitamin eksikliği vardır diye yok sadece b12 eksikliği çıktı, göz doktoruna gittim gözlük numaram büyümüştür diye yeni gözlük numarasına geçtim ama gene aynıyım, kulağa gittim vertigodan şüpheleniyordum aslında doktor vertigo testi bile yapmadan ağır bi ilaç verdi kullanmadım çünkü çok ağır yan etkileri vardı. Tegratol ilacın adı.epilepsi krizkeri için kullanılan bir ilaç. Böyle terapi alıyorum yarında norolojiye randevu aldım sosyal hayatım sıfır. Üniversitesi sınavına giremesim en can dostlarımın düğünü oldu gidemedim. O kadar sıkıntılar çektim ki hala bir çaresini bulamadık. Allahtan ümit kesilmez ama benim yaşadığımı yaşanlar var mı merak ediyorum ne olabilir bu neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?