• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyleyim ki?

yaz gecesi

3bes
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
5.907
2.250
248
çoook uzun zaman birarada olduğum insanlardan(özelliklede her yönden tanıyıp yanlışlarını veya bana göre yanlışlarını görünce) çok sıkılıyorum...
öğrenciyken oda arkadaşlarımdan sıkılırdım. çok oda değiştirdim... şimdi çalıştığım yerdeki insanlardan.
e tabi böyle olunca işe gelmek istemiyorum, gelince mutsuz oluyorum hatta ev hayatıma bile yansıyo burdaki sıkıntım :((((
var mı benim gibi olan :26:

Son düzenleme:
canım normal bırsey bu aslın da .
bır kısı ıle elektırıgınız tutmuyorsa tutmuyordur yanı.
zorla tutacak degıl ya.
ben de yıllarca tanıdıgım arkadasımı bır hatasından sılebılırım .
nıtekım sıldım de .olması gereken de bu bence .

tum ınsanlardanmı sıkılıyosunuz tanıyınca anlamadım.garıp geldı bana.ben 31 yasındayım ortaokul arkadasım var keske hergun bırlıkte olsak doyamam onla konusmaya dalga gecmeye.tum arkadaslarımda en asagı 10 yıllıktır.haaa dersenız kı bazen katlanamıyorum olabılır her an bırıyle beraber olmak ıstemeye bılır ınsan yalnız olmak ısteyebılır.evlımısınız bılmıyorum ama evlıysenız esınıze karsıdamı boyle hıssedıyosunuz.evlı degılsenız evlenınce ne olacak ondandamı sıkılacaksınız.ne bıleyım garıp bır durum bu.

bir insanla iyi anlaşıyorsam, yanlış bir hareketini görmediysem sıkılmam tabiki.. aksi saçma olur zaten. mesela benimde işyerimde aynı ofiste çalıştığım bi kız var... kızla hiç anlaşamıyoruz. sürekli tartışma halindeyiz. hatta o gerizekalı yüzünden işten bile çıkmayı düşünmüştüm. ama değmezz tabiki.. sen işini yap geç.. etrafa aldırma canım boşverrr

şöyle diyim, hatalarını görünce unutamıyorum,görmemezlikten gelemiyorum yani politik olamıyorum.direk yüzüm düşüyo onları görünce :6: e tabi sürekli aynı ortamda olma zorunluluğumuz olduğundan sürekli kemdimi telkin etmekten ben yoruluyorum :41:
tabiki çok sevdiğim insanlar var. ama onlarlada herşeydozunda güzel....
bir arkadaş evlimisin diye sormuş. evliyim. 5 yıl birliktelik + 4 yıl evlilik =9 yıldır deliler gibi sevdiğim bir kocam var. tuvalete kalksa nereye kalktın çabuk gel derim. ayrı odada ders çalışmasına bile dayanamıyorum. o yüzden çalışamıyor drs mers :1: belkide kocam bana heryönden yettiğinden böyledir. çok yakın arkadaşa ihtiyaç duymuyor olabilirim...
çünkü kocamı tanıdığımdan beridir böyleyim :44:

Back
X