Merhaba,son bir yıldır ara ara bir depresyona girecek gibi oluyorum direniyorum bırakmıyorum kendimi ama mutsuzluk bazi dönemler aşırı yoğunlaşıyor.Sağlığım yerinde bin şükür diyorum kendime surekli telkin halindeyim ama şu da bir gerçek ki etrafımda beni mutsuz eden de çok şey var. Arkadas ortamı kötü olan bir okulda çalışıyorum yalnizim genelde ve sadece iki arkadaşim var ama onlara da cok guvenmiyorum bazi hal ve hareketleri hosuma gitmiyor sirf kötü olmiyim diye susuyorum.Diyeceksiniz ki yalniz olsan ne olur isyerinde arkadas olmasa ne olur?Haklisiniz ama insan ders aralarinda iki sohbet edecegi insan ariyor.Ayrica okulda küs oldugum birkac kisi de var onlari da hergun goruyorum ve asiri geriliyorum yok sayip umursamasam da beni okuldan soguttu bu durum.
Bunun yanısıra sosyal hayatim da hic yok,akraba komsu yok ailemle kardeslerimle de gorusmuyoruz hakli sebeplerle mesafe koymak zorunda kaldim..cekirdek aile olarak takiliyoruz hep.Esim de isi geregi pek ailece gorusecegimiz insan yok.Çocugumun sinifindada pek kaynasamadik pandemi sebebiyle samimi oldugum bir veli yok.Ben bunalmis durumdayim.Bir yandan surekli gelecek kaygisi yasiyorum malum ekonomik sebeplerle bir yandan da değersizlik hissiyle yasiyorum.Hic sevenim yok hic dostum yok dusuncesiyle basetmeye calisiyorum.Esimin isi sebebiyle birkac il degistirdik ve temelde bundan kaynakli sosyal cevre olusturamadik.Bu yaştan sonra da nasil olur bilmiyorum.Dertlesmek istedim okudugunuz icin tesekkurler
Bunun yanısıra sosyal hayatim da hic yok,akraba komsu yok ailemle kardeslerimle de gorusmuyoruz hakli sebeplerle mesafe koymak zorunda kaldim..cekirdek aile olarak takiliyoruz hep.Esim de isi geregi pek ailece gorusecegimiz insan yok.Çocugumun sinifindada pek kaynasamadik pandemi sebebiyle samimi oldugum bir veli yok.Ben bunalmis durumdayim.Bir yandan surekli gelecek kaygisi yasiyorum malum ekonomik sebeplerle bir yandan da değersizlik hissiyle yasiyorum.Hic sevenim yok hic dostum yok dusuncesiyle basetmeye calisiyorum.Esimin isi sebebiyle birkac il degistirdik ve temelde bundan kaynakli sosyal cevre olusturamadik.Bu yaştan sonra da nasil olur bilmiyorum.Dertlesmek istedim okudugunuz icin tesekkurler