• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim?

miscloysea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
189
29
43
Şirin kk üyecikleri
ben bu aralar çok sinirliyim hoşuma gitmeyen ufak bir olayda bile hemen agresifleşiyorum,ağlıyorum.
bazen kendimden nefret ediyorum. hatta sinirlendiğim çaresiz kaldığım zamanlarda bile kendime beddua edesim geliyor. bazen kendime sinirden tokat atıyorum o derece.eşyalar felan engel oluşturuyorsa veya etraf dağınıksa daha bi sinirleniyorum hiç etmediğim küfürleri ediyorum.2,3 gündür böyleyim şuan hiçbirşey yokken patlayacak bomba gibiyim,hayatımda da birşey yok çalışmıyorum otur anam otur :KK61:. sizin fikirlerinizi merak ediyorum neden olabilir yardım edin

Çok kötü o_O sinir çok yipratici bişey üzüldüm sizin adınıza. Neden böylesiniz gerçekten? Regl zamanınız yaklaşmış olabilir mi? Allah sabır versin, inşallah düzelirsiniz:KK68:

Canım ben de öyleyim bugünlerde. Oluyor bazen böyle dönemler canını sıkma kendine iyi gelecek seni sakinleştirecek şeylere yönel bu zamanlarda.

Depresyonda olabilirmisin o_O

Çok kötü o_O sinir çok yipratici bişey üzüldüm sizin adınıza. Neden böylesiniz gerçekten? Regl zamanınız yaklaşmış olabilir mi? Allah sabır versin, inşallah düzelirsiniz:KK68:
Bebekçiceği seni çok toparlanmış gördüm, Allah bozmasın.
Çok sevindim bu haline.

Konu sahibi, aynı durumlar bende de mevcut.
Evde oturmaktan oluyor, garanti verebilirim.

evlimisiniz aşk mesşk olayaları nasıl belkide hayatınızda aşk olmadıgı için böylesiniz :KK51:

Bebekçiceği seni çok toparlanmış gördüm, Allah bozmasın.
Çok sevindim bu haline.

Konu sahibi, aynı durumlar bende de mevcut.
Evde oturmaktan oluyor, garanti verebilirim.
Ah çok teşekkür ederim, o kadar güzel bir duygu ki tanımadığın hiç görmediğin bir insanın senin moralsizliginden, sonra toparlanışından haberdar olması ve bunun için sevinmesi:KK68: Çok güzel yüreklisiniz tekrar teşekkür ederim. Çok daha iyiyim, binlerce kez şükürler olsun. Hepimiz iyi olalım inşallah:)

Mesgaleniz olmadigindan kaynaklaniyordur.
Surekli kendinizle mesgulsunuz.
Ben cok canim sikildiginda komik bir film izlerim, gulmek gercekten cok iyi geliyor.
Sporda cok iyi, insani mutlu ediyor.
Hem biraz kilonuzda varmis deneyin derim.

Ah çok teşekkür ederim, o kadar güzel bir duygu ki tanımadığın hiç görmediğin bir insanın senin moralsizliginden, sonra toparlanışından haberdar olması ve bunun için sevinmesi:KK68: Çok güzel yüreklisiniz tekrar teşekkür ederim. Çok daha iyiyim, binlerce kez şükürler olsun. Hepimiz iyi olalım inşallah:)
Amin.
Rica ederim canım.
Binlerce kez maşallah, Allah bozmasın.
Her şey daha güzel olacak Allah'ın izniyle.

Mesgaleniz olmadigindan kaynaklaniyordur.
Surekli kendinizle mesgulsunuz.
Ben cok canim sikildiginda komik bir film izlerim, gulmek gercekten cok iyi geliyor.
Sporda cok iyi, insani mutlu ediyor.
Hem biraz kilonuzda varmis deneyin derim.

11 kilo düşünebiliyor musun? hemde 1 ay 20 günde nasıl yapacağım bilmiyorum.
önerilerinizi de yapmaya çalışacağım. teşekkürler :)

Işe başla canım o olmazsa hobby bul kendine hayatından da kendinden de memnun diilsin sanki.

11 kilo düşünebiliyor musun? hemde 1 ay 20 günde nasıl yapacağım bilmiyorum.
önerilerinizi de yapmaya çalışacağım. teşekkürler :)

Neden 1 ay 20 gun ?
Kendinizi boyle kisitlarsaniz yaptiginiz sporun anlami ve eglencesi kalmazki.
Zaten bu sekilde kisa zamanda pes edersiniz.
Zamanda kisitli kalmasanaz daha iyi olur.
Mesela Ender Saracin cok guzel, hem basit spor hareketleri var nette.

Back
X