L Luthi Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2016 6 0 36 30 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi #1 . Son düzenleme: 17 Şubat 2016
Minel00 Sağıra sözünü, köre yüzünü süsleme. Yorulursun... Kayıtlı Üye 21 Nisan 2015 3.186 9.609 358 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi #2 Söylediklerinin çoğu bende de var Uyuyamıyorum, uyusam da dinlenemiyorum. Uyuyabilmek için işi bırakmayı istiyorum Ben tükenmişlik sendromu diyorum daha havalı oluyor, ama basitce mevsim geçişlerine de bağlı depresyon bence
Söylediklerinin çoğu bende de var Uyuyamıyorum, uyusam da dinlenemiyorum. Uyuyabilmek için işi bırakmayı istiyorum Ben tükenmişlik sendromu diyorum daha havalı oluyor, ama basitce mevsim geçişlerine de bağlı depresyon bence
L Luthi Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2016 6 0 36 30 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi #3 Minel00 .!.: Söylediklerinin çoğu bende de var Uyuyamıyorum, uyusam da dinlenemiyorum. Uyuyabilmek için işi bırakmayı istiyorum Kaygılarım çok fazla . Korkuyorum sınıfa girmeye dersleri dinleyemiyrum surekli beni izliyolarmis gibi hissediyorum Ben tükenmişlik sendromu diyorum daha havalı oluyor, ama basitce mevsim geçişlerine de bağlı depresyon bence Genişletmek için tıkla...
Minel00 .!.: Söylediklerinin çoğu bende de var Uyuyamıyorum, uyusam da dinlenemiyorum. Uyuyabilmek için işi bırakmayı istiyorum Kaygılarım çok fazla . Korkuyorum sınıfa girmeye dersleri dinleyemiyrum surekli beni izliyolarmis gibi hissediyorum Ben tükenmişlik sendromu diyorum daha havalı oluyor, ama basitce mevsim geçişlerine de bağlı depresyon bence Genişletmek için tıkla...
burcubahar0635 what u get is what u give Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 6.543 15.766 248 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi #4 Psikiyatra gittiniz mi Bazı söyledikleriniz ciddi psikiyatrik bozukluk belirtileri bence
L Luthi Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2016 6 0 36 30 15 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi #5 burcubahar0635 .!.: Psikiyatra gittiniz mi Bazı söyledikleriniz ciddi psikiyatrik bozukluk belirtileri bence Genişletmek için tıkla... Gittim ilac verdi ama zorunlu ilacimla etkilesime girdigi icin birakmak zorunda kaldim
burcubahar0635 .!.: Psikiyatra gittiniz mi Bazı söyledikleriniz ciddi psikiyatrik bozukluk belirtileri bence Genişletmek için tıkla... Gittim ilac verdi ama zorunlu ilacimla etkilesime girdigi icin birakmak zorunda kaldim