• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu davranış

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhabalar herkese. Erkek arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz bayadır birlikteyiz ve görüşen biride değiliz sürekli..bu emin olun zor birşey. Benim sorunum birşeyler için sürekli çabalayan tarafın ben olması sürekli konuşuyoruz fakat sürekli ben yazıyorum konuşmanın sonunda cevap vermiyor mesela ertesi gün hiç geri dönmek günaydın yok sürekli ben yapıyorum ben merak ediyorum ben yazmasam hiç yazmıyor bile öylece kalıyor..Nedenini sorduğumda sürekli bi açıklaması var... Gerçekten söylenip duran biri haline geldim bundan çok yorulduğumuda söyledim ama hala neden düzelmiyor :( sevmiyorsan ayrıl benden bu ne diyorum seviyorum ayrılmayıda istemiyorum diyor duygularım hislerim birbiriyle çatışır sorgular hale geldim üzüldüğümüde söyledim ama böyle biriyim diyor sizcede gerçekten çok saçma değilmi defalarca söylüyorum yine aynı şey

Öyle birşey olsa neden benimle hala konuşuyor olsun hiçbi çıkarı yok seviyorum diyor
Kuzum kaç yaşındasın seni fazla saf buldum. Neden yazmıyormuş mesela o açıklamaları yaz bakalım mantıklı şeyler mi işim var zaman bulamıyorum mesajlaşmayı sevmem diyordur sana değil mi? Ben sana sevdiğim bir sözü yazayım: Yazmıyorsa yazdığı biri vardır...

Sevgilinin yanında olanı makbul. Neden ayrı şehirler? Hep ayrı şehirlerde mi kalacaksınız? Bir şeyi mi bekliyorsunuz? Ne kadar süredir birliktesiniz?

Siz nasılsa onun üzerine çok düştüğünüz sürekli arayıp sorduğunuz için alışmış, merak etmiyor sizi.

Kuzum kaç yaşındasın seni fazla saf buldum. Neden yazmıyormuş mesela o açıklamaları yaz bakalım mantıklı şeyler mi işim var zaman bulamıyorum mesajlaşmayı sevmem diyordur sana değil mi? Ben sana sevdiğim bir sözü yazayım: Yazmıyorsa yazdığı biri vardır...
Ben müsait olduğumda yazarım diye bekliyormuş Yazdığı bana gelmemiş işi varmış bilgisayar başındaymış falan filan

Merhabalar herkese. Erkek arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz bayadır birlikteyiz ve görüşen biride değiliz sürekli..bu emin olun zor birşey. Benim sorunum birşeyler için sürekli çabalayan tarafın ben olması sürekli konuşuyoruz fakat sürekli ben yazıyorum konuşmanın sonunda cevap vermiyor mesela ertesi gün hiç geri dönmek günaydın yok sürekli ben yapıyorum ben merak ediyorum ben yazmasam hiç yazmıyor bile öylece kalıyor..Nedenini sorduğumda sürekli bi açıklaması var... Gerçekten söylenip duran biri haline geldim bundan çok yorulduğumuda söyledim ama hala neden düzelmiyor :KK43: sevmiyorsan ayrıl benden bu ne diyorum seviyorum ayrılmayıda istemiyorum diyor duygularım hislerim birbiriyle çatışır sorgular hale geldim üzüldüğümüde söyledim ama böyle biriyim diyor sizcede gerçekten çok saçma değilmi defalarca söylüyorum yine aynı şey
Ayrılmayı istemez ,zaten uzaktasın,fazla sevgili göz çıkarmaz ki.
Sevgili adı üstünde,bu zamanda ilgilenmeyecekse ne zaman ilgilenecek?
Hayat seninle ilgilenmeyen biriyle ilgilensin diye boşa vakit harcayacak kadar uzun değil ki,
İlgilenmeyen adamı salın gitsin.

Sevgilinin yanında olanı makbul. Neden ayrı şehirler? Hep ayrı şehirlerde mi kalacaksınız? Bir şeyi mi bekliyorsunuz? Ne kadar süredir birliktesiniz?

Siz nasılsa onun üzerine çok düştüğünüz sürekli arayıp sorduğunuz için alışmış, merak etmiyor sizi.
Hayır geleceğe dair planlarımız var sürekli ayrı kalmayacağız ama şu durum beni yordu tüketti artık farklı şeyler düşünmeye başladım

Ayrılmayı istemez ,zaten uzaktasın,fazla sevgili göz çıkarmaz ki.
Sevgili adı üstünde,bu zamanda ilgilenmeyecekse ne zaman ilgilenecek?
Hayat seninle ilgilenmeyen biriyle ilgilensin diye boşa vakit harcayacak kadar uzun değil ki,
İlgilenmeyen adamı salın gitsin.
Biraz benimle ilgilen diyorum ben kendimle bile ilgilenemiyorum diyor ya ben şunları yazarken bile onu savunuyorum içimden ne hissedeceğimi şaşırdım

Biz uzun yıllar ayrı şehirlerdeydik. Ama hiç böyle durumlar yaşamadık. İlgisizlik, cevap vermeme, görmedim, yazmışım gelmemiş gibi şeyler olmadı. Sık görüşmemek derken görüşme sıklığınız nedir acaba? Yani nerede olursa olsun ayda bir kere gelmeye çalışır en azından. Bizim on iki saat mesafe vardı aramızda. Bir ay o bir ay ben şeklinde düzene oturtmuştuk. İşsiz olduğumuz dönemlerde bile kendimizden kısıp bilet alırdık. Bahanelerini inandırıcı bulmadım ben. Ya aklı başkasına kaymış, ya zaten görüştüğü biri var, ya da görmeye görmeye sevgisi körelmiş. Uzun süre birliktelik ne kadar uzun süre? Bir iki sene mi, altı yedi ay mı?

Biraz benimle ilgilen diyorum ben kendimle bile ilgilenemiyorum diyor ya ben şunları yazarken bile onu savunuyorum içimden ne hissedeceğimi şaşırdım
İyi de niye ilgilen diyorsunuz onu merak ediyorum.Ben bekarken sevgilimin ilgisi kesildiği an anında koparıyordum bağımı,hiç de zararını görmediğim gibi faydasını da hep gördüm.
Sevgili dediğin ilgi manyağı yapar insanı.Gece gündüz mırç mırç arar falan,ama bu şimdiden 40 yıllık evli gibi bahane de bahane.Öz güvenini hiç etmiş adam senin.
Canını da mı sevmiyorsun.
Zaten evleneceğin falan da yok ki,kaldı ki görüşmüyorsun bile,neyin derdi bu.

Merhabalar herkese. Erkek arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz bayadır birlikteyiz ve görüşen biride değiliz sürekli..bu emin olun zor birşey. Benim sorunum birşeyler için sürekli çabalayan tarafın ben olması sürekli konuşuyoruz fakat sürekli ben yazıyorum konuşmanın sonunda cevap vermiyor mesela ertesi gün hiç geri dönmek günaydın yok sürekli ben yapıyorum ben merak ediyorum ben yazmasam hiç yazmıyor bile öylece kalıyor..Nedenini sorduğumda sürekli bi açıklaması var... Gerçekten söylenip duran biri haline geldim bundan çok yorulduğumuda söyledim ama hala neden düzelmiyor :KK43: sevmiyorsan ayrıl benden bu ne diyorum seviyorum ayrılmayıda istemiyorum diyor duygularım hislerim birbiriyle çatışır sorgular hale geldim üzüldüğümüde söyledim ama böyle biriyim diyor sizcede gerçekten çok saçma değilmi defalarca söylüyorum yine aynı şey
Belli ki seni cepte tutuyor yaşadığı şehirde konuştuğu gezdiği var hiç olmazsa sen kenarda dur der gibiymiş ayrıl tekmeyi bas seviyorsa peşinden koşar seninle devamlı ilgilenir

Biz uzun yıllar ayrı şehirlerdeydik. Ama hiç böyle durumlar yaşamadık. İlgisizlik, cevap vermeme, görmedim, yazmışım gelmemiş gibi şeyler olmadı. Sık görüşmemek derken görüşme sıklığınız nedir acaba? Yani nerede olursa olsun ayda bir kere gelmeye çalışır en azından. Bizim on iki saat mesafe vardı aramızda. Bir ay o bir ay ben şeklinde düzene oturtmuştuk. İşsiz olduğumuz dönemlerde bile kendimizden kısıp bilet alırdık. Bahanelerini inandırıcı bulmadım ben. Ya aklı başkasına kaymış, ya zaten görüştüğü biri var, ya da görmeye görmeye sevgisi körelmiş. Uzun süre birliktelik ne kadar uzun süre? Bir iki sene mi, altı yedi ay mı?
1 seneyi biraz geçti aklı başkasına kayan bi insan neden düşünme böyle seviyorum vs desin ve geleceğe dair planlar yapsın ben anlamıyorum sürekli soruyorum ama bak bişey varsa söyle sevmiyorsan ayrıl zor geliyorsa bırakalım.. hiçbirine yanaşmadığı gibi kendinide biraz olsun düzeltip gönlümü yapmıyor

bi erkegin ayrilmamasi sevdigi anlamina gelmez. seven erkegin bu kadar alakasiz ilgisiz olmasi imkansz. neredeyse tek basiniza yasiyorsunuz iliskiyi. ustne dusmemenizi hatta kendinizi cekmenizi tavsiye ederm.

Böyle ilişki olmaz bir günaydın bir geceler mesajı atmaktan aciz adamdanda sevgili olmaz.muhtemelen yaşadığı şehirde başka sevgilisi var seni cepte tutuyor nasıl olsa yakalama sansın Yok uzaktan.zamanını çalmasına izin verme bence

Back
X