- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
teşekkr edrm içimi biraz da olsa rahat lattın sürekli görüşen bir çift değiliz ve o günlerce yazmıyor sa gerçekten aklıma başka şeyler geliyor gün boyu konuşmaktan aynı şeyden sıkıldığını bir kez belirtmiş ti ama bu durum bende olmuyor sa onda da olmamalı ben neden bıkmıyorum araya sıkıştırmıyorum ona zaman ayırıyorum o ise ilgilen miyor çoğu zaman ve sebep sunuyor kendimi kasmamın nedeni bu.bak şimdi sana detayşlı yazıyorum
1 kocam meslegi geregi evde yok. bazen 3 ay yok bazen 5 ay. bazen de meslegine ara verip farklı şeyler yapar. o zamanlarda evde olur.
o evde yokken bizimde iletişim aracımız tel-sms-mesaj - mail. bunlar. ben yazarım yazarım bazen cevap vermez. neden işi var bilirim.
bazende yazmaz cunku ben ona sadece anlatırım. yada hergun karşılık beklemeden gunaydın yazarım. bana gunaydın yazmak zorunda degildir cunku hergun yapıyorum. yada hergun gunaydın naaptın yazmam. bende sıkılırım. eh aynı ne olsun diyecegiz sonucta.. bunun gibi aynı olan şeyleri artık birbirimize yazmıyoruz.
yada uzaktan ne yapacagını bilmedigi- yetişemeyecegi şeyler olursa onları hele hiç yazmam. yazarsam bilirim ee buradan ne yapayım der- birşey yapma sadece paylaştım derim. cevabı uzaktayım gelemiyorum ve geriliyorum der. mantıklı bakınca eevt haklı. evde ben zaten gerilmişim birde adamı geriyorum derim.
yada birşeye konsantre olmuştur benimle ilgilenemez. anlıyorum çünkü bende calışırken ona yazamadıgım günler oldu.
vb...
bu kadar cok takılma az relax ol.