Neden bu dengesizlik:(

Leylakdali

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
43
22
18
Kısaca anlatıyım kızlar..kv ile aramız aslında iyi.Hele ki burda okudugum duydugum coğu seye göre.. ama benim de şöyle bir sorunum var ki bazen cok dengesiz oluyor. Beraberken gayet iyi olan kadın onlarin akrabalarinin yaninda bazen beni bir bozma çabasına giriyor azarlamaya falan calisiyor şakayla karisik:/ ben buna cok bozuldum gecen gün de telefonda yapti hoparlörde konusurken,sizce bunu soylemeli miyim? ama benim kendi akrabalarimin ozellikle annemin yaninda da sanki içine sokası geliyor oyle bir ilgi.

Butun iliskilerde olur boyle seyler . Insanların size davranisi farkli, baskalarinin yaninda farkli aile icinde farkli davrandigi zaten küresel bir kavram :))) ne insanlar var hayatta . Idare edin ve hiç bozulmayın hatta sizi bozmasına izin verin bir süre sonra vazgeçer.

Butun iliskilerde olur boyle seyler . Insanların size davranisi farkli, baskalarinin yaninda farkli aile icinde farkli davrandigi zaten küresel bir kavram :))) ne insanlar var hayatta . Idare edin ve hiç bozulmayın hatta sizi bozmasına izin verin bir süre sonra vazgeçer.
Hep izin veriyorum hep susuyorum insallah bi gun vazgectigini görürüm :))

Ayni benim eski kayinvalide. Biz bunlara EZIK diyoruz. Millete kim bilir ne anlatiyorsa `dizginler benim elimde` demek istiyor boyle yaparak
Yani kendini ispatlamaya calisiyor olarak görüyorum ben de :) bir de kocaman kadın ama bazen işte şımarık hareketler falan hoş degil de iste napayım seyirciyim izliyorum...:))

Kendi yaşıtları arasında nasıl bir gelin muhabbeti var bilinmez. Resmen onun gelini böyle benimki böyle. "Ben gelinime sahibim" imajı çiziyor aklı sıra.
Böyle durumlarda etraftan aldığı gazla içindeki canavar serbest kalıyor.
Bence üzülüp kırıldığını söyle hoşlanmadığını söyle bakalım anlayacak mı?
Mesela ben söylüyorum ama nato kafa.
Benim tavsiyem size bir daha böyle yaparsa siz tereddütsüz cevabını verin. Sonra onların güllük gülistanlık davrandığı gıbi devam edin. Olması gereken bu.

Bir kaç defa terslerseniz tekrar yapmaya cesareti olmaz.
Ama çokta takma kafana Nasıl olsa nedeninin farkındasın.
Zaman'la vazgeçer.

Kısaca anlatıyım kızlar..kv ile aramız aslında iyi.Hele ki burda okudugum duydugum coğu seye göre.. ama benim de şöyle bir sorunum var ki bazen cok dengesiz oluyor. Beraberken gayet iyi olan kadın onlarin akrabalarinin yaninda bazen beni bir bozma çabasına giriyor azarlamaya falan calisiyor şakayla karisik:/ ben buna cok bozuldum gecen gün de telefonda yapti hoparlörde konusurken,sizce bunu soylemeli miyim? ama benim kendi akrabalarimin ozellikle annemin yaninda da sanki içine sokası geliyor oyle bir ilgi.
İçine atma söyle benim kaynanam da beni bozmaya bayılıyor ve artık pek konuşmuyorum ne dersem batıyor gorumcemle ikisine.

Bir kaç defa terslerseniz tekrar yapmaya cesareti olmaz.
Ama çokta takma kafana Nasıl olsa nedeninin farkındasın.
Zaman'la vazgeçer.
Terslemek falan pek bana göre değil tersleyemem fakat belki anne boyle yaptigin zaman alindim falan diyebilirim :) belki de demem geçer

Iyi kayinvalide baskalarinin yaninda kotu kayinvalide numarasi yapiyor. Alismisiz kotulerine, o da ortayi boyle buluyor galiba. :KK53:
Ya aslinda gercekten iyi bir kayinvalide:) ah iste bazen boyle bir dengesiz simarik hareketleri olmasa, biraz fazla coşkulu cok mutlu olunca da cok simariyor :)) koca kadin napiyim :)

Back
X