- 20 Ocak 2015
- 43
- 22
- 18
- Konu Sahibi Leylakdali
Çılgın kadın yaaBosver aksiyon iyidir. Oyle stabil bir kayinvalide ilgini cekemezdi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çılgın kadın yaaBosver aksiyon iyidir. Oyle stabil bir kayinvalide ilgini cekemezdi.![]()
Canım tesekkür ederim ama insan oyle seyler goruyor, duyuyor ki...benimki can sikici biraz evet ama bunun icin yaygara kopartmam yani :) elimden geldigince sakin ve yumusak olmaya calisiyorum..
Her insan ilişkisinde boyle degil mi aslında napalim hır gür yasamaktansa idare ediyoruz. Yoksa ben ona batarım o bana batar adimız gelin kaynana degil mi :)) nolursan ol :)) bu arada bebisini saglicakla kucagina alirsin insallahYok canım kopartma da zaten :)) böyle iyi gidiyor işte idare ediyorsun o idare ediyor. Ama sanki alttan almasan kıyamet kopacak gibiben onu demek istedim.
Her insan ilişkisinde boyle degil mi aslında napalim hır gür yasamaktansa idare ediyoruz. Yoksa ben ona batarım o bana batar adimız gelin kaynana degil mi :)) nolursan ol :)) bu arada bebisini saglicakla kucagina alirsin insallah
Bizim insanimiz da bol olay aksiyon seviyorSu dikkatimi cekti. Kotu kayinvalide. kotu gorumce olsaydi buralar dolardi . Demek ki iyilere kimse yanasmiyor.![]()
Bizim insanimiz da bol olay aksiyon seviyor![]()
Kesinlikle izin verme. Kibarca yaptigina pisman et kibi daha bozacagi zaman dusunsun simdi bu kizin sagi solu belli olmaz en iyisi ayagimi denk alayim diye. Susmakla hicbir sey cozulmuyor ben bunu bilir bunu soylerim.Hep izin veriyorum hep susuyorum insallah bi gun vazgectigini görürüm :))
Yalanla işimiz olmasın boşverKafasina gecirdim bardagi diyeydin trend konun olurdu. Ogren bunlari ogren.![]()
O beni tanıyor benim onu tanidigim gibi 2 yildan sonra huyum suyum degismeyecegine gore :) baştan deli olsaydim dedigin olurduKesinlikle izin verme. Kibarca yaptigina pisman et kibi daha bozacagi zaman dusunsun simdi bu kizin sagi solu belli olmaz en iyisi ayagimi denk alayim diye. Susmakla hicbir sey cozulmuyor ben bunu bilir bunu soylerim.
Yalanla işimiz olmasın boşver![]()
Burda kibarca öyle mi diyoruzYalan degil gercegin saptirilmis hali.![]()
Deli olmakla ilgisi yok ki. Ornek verirsen mesala ne diyip bpzuyo?O beni tanıyor benim onu tanidigim gibi 2 yildan sonra huyum suyum degismeyecegine gore :) baştan deli olsaydim dedigin olurdu
Akrabaları icin ego tatmini gibi bir sey sen de farkindasin bunun icin kiyamet koparir misin peki?:) benimki de sus bakiyimm gelinler cok bilmez falan diye güle oynaya konusuyor iste :) al işte yine yaranamadik falan diyorum ben de :) ona da gülüyo :) napiyim ?Deli olmakla ilgisi yok ki. Ornek verirsen mesala ne diyip bpzuyo?
Ben bi tane ornek vereyim mesala kvcigim boyle kalabalik akrabalari varken yeni de evliyim cay bardagini uzatti ama emrivaki bi tavirla, guc gosterisi anlattigin gibi. Zaten hazirlaniyodum gozumun ucuyla gordum gormezden geldim gule konusa hazirlanip ciktim. Egosunu tatmin etmek zorunda degilsin. Yoksa bu davranislarin sonu gelmez. Ama tabi benim icin cok da onemli degil diyorsan sen bilirsin tabi...
Haa ama onda bir sey yok ki, oyle sakalasmada falan. Onlari buraya konu accak kadar bile takmazdim.Akrabaları icin ego tatmini gibi bir sey sen de farkindasin bunun icin kiyamet koparir misin peki?:) benimki de sus bakiyimm gelinler cok bilmez falan diye güle oynaya konusuyor iste :) al işte yine yaranamadik falan diyorum ben de :) ona da gülüyo :) napiyim ?
Bana göre de seninkin de bisey yok :) çay istemiş dolduracaksinHaa ama onda bir sey yok ki, oyle sakalasmada falan. Onlari buraya konu accak kadar bile takmazdim.