Bayadır konu açmıyorum .
Çözümü farklı yollarla denedim olmuyor.
İnsanlardan soğudum . Şöyle ki benim 10 senelik çok yakın(!) bir kız arkadaşım var.
Uzatarak sizi boğmayacağım.
Başka bir şehirde okudum tekrar memleketime döndüm ve kolayca arkadaş edinebilen birisi de değilimdir.
Ne zaman arabayla bir yere gidilecek olsa , ne zaman paraya ihtiyacı olsa , ne zaman gece eğlenmesinden bizde kalacak olsa aramızdan su sızmaz .
Ama gelin görün ki kendisi çalışıyor ve farklı bir arkadaş grubu edindi , gittiği yerlere davet etmiyor.
Ne zaman bana yazsa biliyorum ki bir çıkarı var.
Hep fedakarlık yapan taraf benimdir her konuda ailede ilişkilerde arkadaşlıklarda.
Artık kendimi geri çekmeye çalışıyorum deniyorum ama olmuyor . Yine yardım istediğinde yardıma koşacak bir Ladypenny var çünkü . Kız bunu çok iyi biliyor.
Ben anlamıyorum ne ara bu kadar çıkarcı maddiyatçı insanlar oluverdik.
Ondan başka kız arkadaşım da yok maalesef.Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Buna çıkarcılık demeyelim. Ben insanları kolayca silebilen birisi değilim. Aradan o kadar sene geçmiş yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi hiç birdenbire böyle olması çok üzüyor beni .Siz de çıkarcıymışsınız.
Sırf ondan başka kız arkadaşınız olmadığı içim ona rest çekemiyormuşsunuz gibi geliyor bana.
Bu yaştan sonra birisine de gidip arkadaş olalım mı demek çok saçma geliyor.
Üzülecek bişey yok niye kendini kullandırasın? Muhtelemen arkadaşın hep böyleydi ama sen yeni gördün bunu. Koy mesafeyi gitsin başka arkadaş bulursun.Buna çıkarcılık demeyelim. Ben insanları kolayca silebilen birisi değilim. Aradan o kadar sene geçmiş yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi hiç birdenbire böyle olması çok üzüyor beni .
Bayadır konu açmıyorum .
İnsanlardan soğudum . Şöyle ki benim 10 senelik çok yakın(!) bir kız arkadaşım var.
Başka bir şehirde okudum tekrar memleketime döndüm ve kolayca arkadaş edinebilen birisi de değilimdir.
Ne zaman arabayla bir yere gidilecek olsa , ne zaman paraya ihtiyacı olsa , ne zaman gece eğlenmesinden bizde kalacak olsa aramızdan su sızmaz .
Ama gelin görün ki kendisi çalışıyor ve farklı bir arkadaş grubu edindi , gittiği yerlere davet etmiyor.
Hep fedakarlık yapan taraf benimdir her konuda ailede ilişkilerde arkadaşlıklarda.
Artık kendimi geri çekmeye çalışıyorum deniyorum ama olmuyor . Yine yardım istediğinde yardıma koşacak bir Ladypenny var çünkü . Kız bunu çok iyi biliyor.
görüşme olsun bitsinBayadır konu açmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?