- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi cesursincap
dogum gününüz kutlu olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumu dinleyin. Ay ben yapamam vs vs sakın yapmayın. Belli ki şimdiye kadar bir şeyleri yanlış yapmışsınız, bu hatadan dönmeniz için nü tavsiyeye uyun. Eşinize de yerinizi hatırlatın ki bir daha unutmasın.Doğum gününüz kutlu olsun. Siz çok değerli ve özelsiniz kimsenin size değer biçmesine gerek yok, siz kendi değerinizi bilin ve ona göre davranın. Kesinlikle içinize atmayın, insanlar kırgınlıkları konuşmadan, iletişim kurmadan anlamıyor, karşı taraf üzüldüğüyle kalıyor. Ben sizin yerinizde olsam eşime tepki koyar, mesafeli olur ve onun özel bir gününü asla kutlamam ve ona hissettiririm kırğınlığımı . Ablamada açıkca kardeşime hediye almak istemiyorum çünkü beni düşünmemen, bana değerli hissettirmemen beni çok kırdı, kardeşim adına çok mutluyum ama ben kendimi değersiz hissettim, hediye görevini üstlenemeceğimi bildiririm. İnan bana tavırları değişecektir, tepki vermezseniz, insanların durması gerektiği yeri göstermezseniz insanlar sizin kırıldığınızın farkında bile olmayacak. Yerinde olması gereken tepkiler çok güzeldir bu hayatta bende varım demektir.
Kırılman normal ama biraz kendini geri çekmelisin. Ne kadar ekmek o kadar köfte.Çok teşekkür ederim.
En yakınlarım bile benim için özenmeye gerek duymuyor. Çok seviyorum onları ve elimden gelen herşeyi seve seve yapıyorum ama böyle zamanlarda çok kırılıyorum.
Yok kesin bende sorun var. Öğleden sonra diş doktoru randevum vardı. 15 gün önceden e nabız üzerinden randevu aldım. Sistemde aktif olarak görünüyor. İş yerimden izin alıp gittim hastane sisteminde görünmüyormus. Doktorla konuştum beni ilgilendirmez diyip muayeneye almadı. Kalakaldım öyle. Başkası olsa kavga çıkarır yine muayene olmadan gelmezdi. Başhekimle konusmaya gittim sekreteri bir de sizin suçunuz demez mi. Ben gelmeden önce bir de 182 yi arayıp teyid etmeliymisim randevumu. E ne anladık bu işten o zaman sadece 182 den verilsin randevu dedim ama günüm mahvoldu. Bir muayene olmayı bile beceremedim ki herşeyi usulüne uygun yapmama rağmen
Mutlu yıllar.
Ben şaka yollu geçiriyorum vallahi. Mesela şu hareketi görsem, ya abla insan biraz utanır bana doğum günümde hediye almadın bi de kardeşimin hediyesini bana aldırıyorsun sen iyice ayı oldun der kahkaha atardım.
Eşime de ciddi tavır alırdım ve doğum gününü kutlamazdım.
Teşekkür ederimBen hemen duygusala bagladigim için cevap veremiyorum
Herkese merhaba.
Konuya nereden başlayacağım tam olarak bilmiyorum ama durum bu. Etrafımdaki değer verdiğim insanlardan değer görmüyorum. Dün doğum günümdü. Eşim unutmuş çok üzüldüm. Kendisi iyi biliyor benim için önemli olduğunu. Bir de neyin var modun düşük diye sorup duruyordu akşam. Sonra hatırladı. Oysaki şu anda yaşadığımız şehirden 1000 km uzaktaki eski iş arkadaşlarına bile pasta, çiçek, hediye falan gönderir özel günlerinde (Tam gününü bilmez ama mutlaka whattsap durumdan görür). Bugün öğlene kadar bekledim birçok kez fırsatı olmasına rağmen birşey yapmadı. Öğlen geliyor işe en azından gelirken bir çiçek falan alır dedim yok. İş arkadaşlarını hatırlattığımda burada çiçeksepeti olsaydı çoktan gelirdi çiçeğin diyor. Yani şurdan 2 km uzağa gidip çiçekçiden alıp gelemiyor vakit bulamıyormuş. Buna benzer o kadar çok değersiz hissettirdiği durum var ki. Az önce de ablam aradı. Biz toplam 3 kardeşiz anne babamız hayatta değil. Dün benim doğum günümü tlf edip kutladı mutlu da oldum. Küçük kardeşimizin de birkaç hafta sonra doğum günü. Ablam bana ona hediye alma görevi verdi. Bana diyor ki sen internetten bak onun da ağzını ara istediği birşeyi benim kartımdan sipariş et. Kendine de birşeyler alırsın. Birşeye ihtiyacım yok sağol dedim ama çok üzüldüm. Bugüne kadar bana hiçbir şey almadı, benim çocuğuma da hiçbir doğum gününde hediye almaz. Yeğenlerime hem doğum günlerinde hem aklına estikçe hediyeler alır. Çok seviyor biliyorum ama sanki ben ve çocuğum yabancıyız kardeşim ve çocukları onun öz ailesi. Bu arada 3'ümüzün de maddi durumu iyi. Kardeşim ve ben eşit seviyedeyiz. Ablam x10 gibi. Maddiyattan ziyade düşünülmemek, önemsenmemek beni üzen. Bazen kendimi geri çekeyim istiyorum ama hayatta birbirimizden başka kimsemiz yok ki diyorum sonra.
Bu durumlara benzer etrafımdaki insanlardan sürekli değersizlik görüyorum. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Bazen dağ başında tek başıma yaşamak istiyorum.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsuuunnBen olsam eşi bir süreliğine kapı önüne koyarım, çiçek gönderdiği arkadaşında kalsın mesela. Ya da iste eşinden kredi kartını, çiçek , parfüm, altın/pırlanta, kıyafet ne istiyorsan git al akşam hediye paketlerini diz senin almadığın hediyeleri senin adına aldım hödük de. Eşiniz gerçekten hödük, 1000km uzaktaki adamı düşünüp evdeki insanı düşünmemek gerçekten abes. ben olsam net yüzüne vururum, bir hediye almayı beceremedin mi derim. kendimi eşşekbaşı yerine koydurmam asla. İşin sırrı burda, kendimi eşşek yerine koydurmam ben, bu gerçekten içdünyamda da böyle o yüzden kimse bana yamuk yapmaya kalkışmaz bile yamuğu yapan lafı/tekmeyi yer.