Yova,ben sizi tanımıyorum,dolayısıyla,hakkıızda olumlu/olumsuz bir fikrim yok,salt buradaki yazınıza göre yorum yapıyorum o yüzden.
Ve çıkardığım sonuçta,abarttığınız yönünde,üçlü takılmayı sevmemiş olabilirsiniz,nasıl bir arkadaşlık istediğiniz beni lgilendirmez,ama eldeki verilere göre eğer o 7 yaş küçük kızdan herhangi olumsuz bir davranış görmediyseniz,sırf sizin daha önce samimi olduğunuz arkadaş onunla çarşıya çıktı diye,bu tepkiyi vermeniz anlamsız geldi bana da.Belki onla daha iyi anlaşmıştır arkadaşınız olamaz mı? Kanı kaynamıştır.
Hem siz sırf onları tanıştırdınız diye her buluşma ve görüşmelerinde sizden icazet almak zorundalar mı?
Belki üçümüz ne güzel grup oluruz diye düşündüler,ama o gün öyle denk geldi ve çarşıya çıktılar,sonra da sizi aradı gel çay içelim,oturalım diye.Sadece anlattıklarınıza göre hiçbir olumsuz şey göremedim ben,sizin davranışınız fevri olmuş,çok aceleci ve itham eder tarzda söylemişsiniz sanki .
Ha uzakta olmak ,asker/polis eşi olmak arkadalık ilişkilerine farklı bir boyut ve davranma tarzı gerektirirmi onu bilemiyorum,ama sanmıyorum arkadaşlık heryerde arkadaşlıktır.