• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu kadar kızıyorum,siz olsanız?

yok hayır gerçekten burdaki insanların senı anlamasını bekleme canım sanırım asker yada polis eşisin eger gercekten böyleyse senı en ıyı anlayanlardan biri olabılırm ama değilsende hanı böyle bır özel durumun yoksa arkadaslara işte ozaman katılabılırım kaydirigubbakcemile4

evet hayatım aylardır bulunduğu yerden çarşıya dahi çıkamamış sosyal yaşantısı komşularından ibaret olmak zorunda kalan birisiyim..şimdi anlamaman imkansız..asker eşiyim..

o yüzden kıskançlık di,yenlere lafım aynı;egolarınızı başka yerde tatmin edin..

evet hayatım aylardır bulunduğu yerden çarşıya dahi çıkamamış sosyal yaşantısı komşularından ibaret olmak zorunda kalan birisiyim..şimdi anlamaman imkansız..asker eşiyim..

o yüzden kıskançlık di,yenlere lafım aynı;egolarınızı başka yerde tatmin edin..

emın ol ben senı cok ıyı anlıyorum benımde nişanlımın şark görevi var düğünden sonra Rabbım nasıp ederse bizde hiç bilmediğimiz belkı iletişim bıle kuramıycagımız ınsanların ıcıne gırıp bocalıycaz bakalaım hakkımızda hayırlısı calısmıyomusun pekı orda canım :delphin:

emın ol ben senı cok ıyı anlıyorum benımde nişanlımın şark görevi var düğünden sonra Rabbım nasıp ederse bizde hiç bilmediğimiz belkı iletişim bıle kuramıycagımız ınsanların ıcıne gırıp bocalıycaz bakalaım hakkımızda hayırlısı calısmıyomusun pekı orda canım :delphin:

çalışmıyorum canım,tayinci old. için buralarda işim olmuyor..memurluk inşallah bakalım..
ortama girince beni daha iyi anlıcaksın eminim..çünkü bu ortamda herkes kimin kimle gezdiğini kiminle iyi olduğunu hangi gruba dahil olduğunu vs herşeyi bilir..sivil bir ortamda bu konular kimseye bu kadar koymaz, önemde taşmıaz o yüzden sivil insanlarda bu konuyu anlamaz,empati kurmadıkça.ego tatmincilerini saymıyorum zaten,onların diğer konulardaki yorumlarından anlaşılıyor insanlara bakış açıları..hemen saldırı,aşağılama vs..neyse onlar benim muhatabım değil..

allah hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin diyorum size..bu meslekte göreceğiniz,anlatacağınız çook hikayeniz olacak,çünkü her daim değişik insanlar tanıyacaksınız....inşallah hepsi iyi olur..

çalışmıyorum canım,tayinci old. için buralarda işim olmuyor..memurluk inşallah bakalım..
ortama girince beni daha iyi anlıcaksın eminim..çünkü bu ortamda herkes kimin kimle gezdiğini kiminle iyi olduğunu hangi gruba dahil olduğunu vs herşeyi bilir..sivil bir ortamda bu konular kimseye bu kadar koymaz, önemde taşmıaz o yüzden sivil insanlarda bu konuyu anlamaz,empati kurmadıkça.ego tatmincilerini saymıyorum zaten,onların diğer konulardaki yorumlarından anlaşılıyor insanlara bakış açıları..hemen saldırı,aşağılama vs..neyse onlar benim muhatabım değil..

allah hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin diyorum size..bu meslekte göreceğiniz,anlatacağınız çook hikayeniz olacak,çünkü her daim değişik insanlar tanıyacaksınız....inşallah hepsi iyi olur..

ewet bu konuda katılıyorum sana inşallah Rabbım hep iyi ve güzel şeylerle karşılaştırır oyle bı yere gttıgım zaman başıma geleceklerı bılebılıyorum bunun bilincindeyım ne kadar kalıcaksınız orda bende kpss ye hazırlanıyorum inşallah yerleşebiliriz çocuğunuz varmı varsa onla vakıt gecırmeye calısın delikafadulden

kpss ye girdim bakalım,hayırlısı olsun da genede yerleşmeyi çok istiyorum..güzel netler çıkardım sınavda..ama ne olur bilemiyorum..burada 2 yıl daha kalacağız..Allah biz ve biz gibilere sabırlar versin..

kpss ye girdim bakalım,hayırlısı olsun da genede yerleşmeyi çok istiyorum..güzel netler çıkardım sınavda..ama ne olur bilemiyorum..burada 2 yıl daha kalacağız..Allah biz ve biz gibilere sabırlar versin..

amin canım inşallah istediğin güzel olan her sey karşına cıkar :nazar:

nerde ne şartlarda yaşıyorsunuz bilemeyiz.. yaşadığınız ile göre değerlendirme yapmam ben kendi adıma.. ola ki farklı il yazılmıştır..
anlatırsınız ortamınızı yorum yaparız.. evet şırnak gibi bir ilde yaşamak zor.. orda bulunmasam da az çok anlayabilecek sağduyuya sahibim.. ama önce anlatın her şeyiyle derdinizi sonra yazın.. söyleyin başka arkadaşınız olamıcağını.. biz de ona göre yorum yapalım.. en basit bir ayrıntı dahi değiştirir olayın gidişatını unutmayın..

evet ben bir egoist ( ! ) olarak diyorum ki ilk mesajınızla haksızdınız,ama yaşadığınız ortam sizi haklı çıakrabilcek derecede önemli.. ha şurda önemli olan da şu asla kimse arkadaş yok başka diye arkadaşlık yapmaz kimseyle.. belki de sizinle arkadaş olmak istemiyorlardır.. anlaşamıyorlardır sizinle.. bu da bi ihtimal..

her neyse sizin konunuzla ilgili yorum yapmayım daha fazla aman bana da yazma falan dersiniz.. benim bu sitede yazma özgürlüğümü elimden alabilecek otoriteye sahipsiniz ya hani..

hanımefendi herkes özgürdür bu sitede.. size hakaret edilse gereken ceza alınır zaten.. hani kimseye bişey denmiş mi,demek ki saygı çerçevesindeymiş yorumlar..

bence siz bize egoist demeden önce bi dönün kendinizi sorgulayın.. ben nerde yanlış yapıyorum diye.. arkadaşlarım haksız demeden önce bi de onların yerine koyun kendinizi.. acaba nerde hatalısınız..

sorun karşılıklı anlayışla çözülecektir..

kızlar sole bı okudumda arkadasınla yasadıgın bana eskı benı hatırlattı yanı 2 kısı cok ıyı anlasıp 3 cuyu aramıza alma konusudna sıkıntı yasamkkk laf koymak vs herneyse ama arkadaslıklar kuarallar cercevesınde yasanmamalı beslenecek baska damarlar bulmalı agac koklerı gıbı ama yok koklerınız zayıf ıse ee o zman o agac pek verım vermıycegı gıbı arakdaslıkta ole
demem okı bence arkadaslarına haksızlık yapmıssınn

bırde belılrlı ıllerden yada ulkenın dogusundan fılan soz edılmıs sark hızmetı fılan tek bısey soylmek ıstıyorum meslegımzı ne olursa olsun kım olursak olalım bu ulke bızım dogusuda batısıdaaturkbayragiturkbayragi

nerde ne şartlarda yaşıyorsunuz bilemeyiz.. yaşadığınız ile göre değerlendirme yapmam ben kendi adıma.. ola ki farklı il yazılmıştır..
anlatırsınız ortamınızı yorum yaparız.. evet şırnak gibi bir ilde yaşamak zor.. orda bulunmasam da az çok anlayabilecek sağduyuya sahibim.. ama önce anlatın her şeyiyle derdinizi sonra yazın.. söyleyin başka arkadaşınız olamıcağını.. biz de ona göre yorum yapalım.. en basit bir ayrıntı dahi değiştirir olayın gidişatını unutmayın..

evet ben bir egoist ( ! ) olarak diyorum ki ilk mesajınızla haksızdınız,ama yaşadığınız ortam sizi haklı çıakrabilcek derecede önemli.. ha şurda önemli olan da şu asla kimse arkadaş yok başka diye arkadaşlık yapmaz kimseyle.. belki de sizinle arkadaş olmak istemiyorlardır.. anlaşamıyorlardır sizinle.. bu da bi ihtimal..

her neyse sizin konunuzla ilgili yorum yapmayım daha fazla aman bana da yazma falan dersiniz.. benim bu sitede yazma özgürlüğümü elimden alabilecek otoriteye sahipsiniz ya hani..

hanımefendi herkes özgürdür bu sitede.. size hakaret edilse gereken ceza alınır zaten.. hani kimseye bişey denmiş mi,demek ki saygı çerçevesindeymiş yorumlar..

bence siz bize egoist demeden önce bi dönün kendinizi sorgulayın.. ben nerde yanlış yapıyorum diye.. arkadaşlarım haksız demeden önce bi de onların yerine koyun kendinizi.. acaba nerde hatalısınız..

sorun karşılıklı anlayışla çözülecektir..

o kadar haklısınız ki dün akşam çok sevgili arkadaşım beni arayıp yanlış bir davranışta bulunduğunu,buna ise o kızın sebep olduğu itirafında bulundu...kim yalnız kaldı? kim yanlış yaptı? kim kimle geçimsiz belki anlarsınız hani diye söylüyorum..anlamazsanızda çok mühim değil..olayların gidişatı zaten benim haklılığımı ortaya koydu çok şükür..:Saruboceq:herkesi kendinizle karıştırıp kıskançlıkla suçlamadan evvel saldırmadan evvel oturup biraz düşünün.

konu benim açımdan kapanmıştır..başka cevap yazılmazsa sevinirim.

kızlar sole bı okudumda arkadasınla yasadıgın bana eskı benı hatırlattı yanı 2 kısı cok ıyı anlasıp 3 cuyu aramıza alma konusudna sıkıntı yasamkkk laf koymak vs herneyse ama arkadaslıklar kuarallar cercevesınde yasanmamalı beslenecek baska damarlar bulmalı agac koklerı gıbı ama yok koklerınız zayıf ıse ee o zman o agac pek verım vermıycegı gıbı arakdaslıkta ole
demem okı bence arkadaslarına haksızlık yapmıssınn

bırde belılrlı ıllerden yada ulkenın dogusundan fılan soz edılmıs sark hızmetı fılan tek bısey soylmek ıstıyorum meslegımzı ne olursa olsun kım olursak olalım bu ulke bızım dogusuda batısıdaaturkbayragiturkbayragi

hanımefendi kimse ülkenin doğusu batısı tartışması yapmıyor burada..:olmaz:olayda ki parametreleri incelemek adına yazılmış bir açıklamadır. olayı demogoji boyutuna sürüklemeye gerek yok.bununla ilgili çok şey yazardım ancak konu içeriği değişiyor,gerek yok.

olay aşağıda bahsettiğim üzere bana hoş olmayan o hareketi yapan arkadaşın dün akşam aramasıyla açıklığa kavuşmuş ve tarafım lehine sonuçlanmıştır:Saruboceq:..daha fazla ego malzemesi yapılmasını istemiyorum.bu kk daki bazı üyeerin genel tavrı olmuş zaten.bir derdim var bölümün adını BENİ TAŞLAYIN BÖLÜMÜ olarak değiştirilmesi uygun olacak sayenizde.

neyse...

yönetimden konu çözüme kavuştuğu ve de burada daha fazla gerginliğe sebep olmaması için konunun kapatılmasını rica ediyorum.saygılarımla

Yova,ben sizi tanımıyorum,dolayısıyla,hakkıızda olumlu/olumsuz bir fikrim yok,salt buradaki yazınıza göre yorum yapıyorum o yüzden.

Ve çıkardığım sonuçta,abarttığınız yönünde,üçlü takılmayı sevmemiş olabilirsiniz,nasıl bir arkadaşlık istediğiniz beni lgilendirmez,ama eldeki verilere göre eğer o 7 yaş küçük kızdan herhangi olumsuz bir davranış görmediyseniz,sırf sizin daha önce samimi olduğunuz arkadaş onunla çarşıya çıktı diye,bu tepkiyi vermeniz anlamsız geldi bana da.Belki onla daha iyi anlaşmıştır arkadaşınız olamaz mı? Kanı kaynamıştır.

Hem siz sırf onları tanıştırdınız diye her buluşma ve görüşmelerinde sizden icazet almak zorundalar mı?

Belki üçümüz ne güzel grup oluruz diye düşündüler,ama o gün öyle denk geldi ve çarşıya çıktılar,sonra da sizi aradı gel çay içelim,oturalım diye.Sadece anlattıklarınıza göre hiçbir olumsuz şey göremedim ben,sizin davranışınız fevri olmuş,çok aceleci ve itham eder tarzda söylemişsiniz sanki .

Ha uzakta olmak ,asker/polis eşi olmak arkadalık ilişkilerine farklı bir boyut ve davranma tarzı gerektirirmi onu bilemiyorum,ama sanmıyorum arkadaşlık heryerde arkadaşlıktır.

Son düzenleme:
yahu ben size konu lehime sonuçlandı,kızdğım arkadaşım beni arayıp yeterince itirafta bulundu zaten yanlış yaptığına dair.olayın içeriğini neden kızdığımı anlamamışsınız.dolayısıyla artık yorum istemiyorum diyorum hala yazıyosunuz.Olayı salt asker polis eşi olmayla ilişkilendirip durmayın.konu geniş bir konu,hassas bir durumla bağlantılayıp bilip bilmeden olayın yönünü kaydırmayın.
TEKRAR EDİYORUM;OLAY KAPANDI.

Hatirlarsaniz bana bir suru laf saymistiniz hamileleri kiskanyorum diye hatta sizin yuzunuzden bani yemistim...
Ama goryorum ki sizinde basiniza gelmis etme bulma dunyasi ne etcen...

Hatirlarsaniz bana bir suru laf saymistiniz hamileleri kiskanyorum diye hatta sizin yuzunuzden bani yemistim...
Ama goryorum ki sizinde basiniza gelmis etme bulma dunyasi ne etcen...

senin karın ağrın belli oldu:)))

sen ne garip bişeysin yahu!!

hamile bir insanı kıskanmakla bu durumu aynımı tuttun yazık..gülüyorum sana..:))

başka topiclerimede gel oldumu beklerim al hıncını:)))) sinsi seni:))

Konuyu oraya siz kaydırdınız ,yoksa benim en son aklıma gelen şey olurdu bu kısmı,ne güzel arakdaşınızı geri kazanmışsınız,kaybetmemiz dileğimle..

Son düzenleme:
senin karın ağrın belli oldu:)))

sen ne garip bişeysin yahu!!

hamile bir insanı kıskanmakla bu durumu aynımı tuttun yazık..gülüyorum sana..:))

başka topiclerimede gel oldumu beklerim al hıncını:)))) sinsi seni:))

Nasilda hatirladin ama... :roflol:

Back
X