• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu kadar kızıyorum,siz olsanız?

Konuyu oraya siz kaydırdınız ,yoksa benim en son aklıama gelen şey olurdu bu kısmı,ne güzel arakdaşınızı geri kazanmışsınız,kaybetmemiz dileğimle..

ben durum açıklaması yaptım arkadaşım,kaydırma niyetim olmadı elbette,çünkü burada tartışılmasını istemediğim hassas bir konu, o yüzdende olayın detaylarını özel mesajla görüştüm arkadaşla zaten..yerimseniben

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...a.s.

ben durum açıklaması yaptım arkadaşım,kaydırma niyetim olmadı elbette,çünkü burada tartışılmasını istemediğim hassas bir konu, o yüzdende olayın detaylarını özel mesajla görüştüm arkadaşla zaten..yerimseniben

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...a.s.

Benim konumda cok hassasti bayan yova....
Ama siz konuyu kavgaya cevirdiniz anlamadan dinlemeden...

Nasilda hatirladin ama... :roflol:

senin beyin kıvrımlarında sanırım sorun var...nerden hatırlıcam ben seni..ben kendi derdimle haşır neşirim sen gibi iz sürmüyorum..sen kendin hatırlattın bana,farkında bile olmadım,beni kendinle karıştırma olurmu? seviyemi düşüremem sen gibilerle..hamileleri kıskanmanın temelleri belli oldu,sen inanılmaz kinci ,sinsi bir şeysiin..hadi sana başarılar hayatında,muhatabım dahi olamazsın..:delphin:

Benim konumda cok hassasti bayan yova....
Ama siz konuyu kavgaya cevirdiniz anlamadan dinlemeden...

ben kavgaya çevirmedim ki..hatta hatırlamıyorum bile,dolayısıyla önemsememişim demekki..

senin hassasiyetini anlamamış değildim ben orada..demek istediğim şey,masum bir yavruyu kıskanmak yerine dua al demiştim,daha faydalı olur diye..halada aynısını savunuyorum..her ne kadar sana kzısamda yinede allahtan sana en kısa zamanda bir yavru vermesini temenni ederim..allah kimseyi kimsenin kucağına bakıtmasın..:Saruboceq:

senin beyin kıvrımlarında sanırım sorun var...nerden hatırlıcam ben seni..ben kendi derdimle haşır neşirim sen gibi iz sürmüyorum..sen kendin hatırlattın bana,farkında bile olmadım,beni kendinle karıştırma olurmu? seviyemi düşüremem sen gibilerle..hamileleri kıskanmanın temelleri belli oldu,sen inanılmaz kinci ,sinsi bir şeysiin..hadi sana başarılar hayatında,muhatabım dahi olamazsın..:delphin:

sen ne kadar zekisın vay anasıbilmiyorumkismile
nasılda ordan arkadsımın beyın kıvrımlarını gördunbilmiyorumkismile
ınsan ussu bır zeka bilmiyorumkismile
sınsı ve kıncı bilmiyorumkismile
sen tanımadıgın ınsanlar hakkında nasıl oluyoda bu sekılde konusabılıyosun?
hemen kötu ıcerıge basıyorum..
guzel bır ceza alman dılegıyle..
allah akıl fıkır versın bu mubarek cuma gununde..:delphin:

Aynen devam et hakaretlere

ben kavgaya çevirmedim ki..hatta hatırlamıyorum bile,dolayısıyla önemsememişim demekki..

senin hassasiyetini anlamamış değildim ben orada..demek istediğim şey,masum bir yavruyu kıskanmak yerine dua al demiştim,daha faydalı olur diye..halada aynısını savunuyorum..her ne kadar sana kzısamda yinede allahtan sana en kısa zamanda bir yavru vermesini temenni ederim..allah kimseyi kimsenin kucağına bakıtmasın..:Saruboceq:

o işler senin temenninle olmaz güzelimyasakkelime
cok agresif bir insansın anlasılan
bence buralarda gezecegine komik videolar ,sakin müzikler filan.. oldugu sitelere takıl
kafanı dagıtmya çalış
yoksa bu hıncın kendine zarar verir akannehir

sen ne kadar zekisın vay anasıbilmiyorumkismile
nasılda ordan arkadsımın beyın kıvrımlarını gördunbilmiyorumkismile
ınsan ussu bır zeka bilmiyorumkismile
sınsı ve kıncı bilmiyorumkismile
sen tanımadıgın ınsanlar hakkında nasıl oluyoda bu sekılde konusabılıyosun?
hemen kötu ıcerıge basıyorum..
guzel bır ceza alman dılegıyle..
allah akıl fıkır versın bu mubarek cuma gununde..:delphin:

vaaay hayırdır? avukatmı kesildiniz sayın akasianın?

ya gerçekten çok basitsiniz..

konuma lambur lumbur dalıp birde avukat kesilmek ,,bizde buna başka bişey derler ya neyyyse..

sen savunmanı yap,e görevin bu ya nede olsa..seviyende buna müsait..üstüne vazife olmayan işlere bulaşma gibi..

kötü içeriğe bas tabiiii.asla vazgeçme!!

konuyu saptıran sizsiniz arkadaşınla..iyi oku bakalım,konu ne? o ne yazmış???

ceza alsam ne olur ki? haksız bir cezadan başka bir şey olmaz.

beni burada açık silik yazıyla çevrim dışı görünce alabileciğin zevk sanırım senin hayata bakış açını anlatıyor..

derhal basınız..gecikirseniz ayıp olur..

o işler senin temenninle olmaz güzelimyasakkelime
cok agresif bir insansın anlasılan
bence buralarda gezecegine komik videolar ,sakin müzikler filan.. oldugu sitelere takıl
kafanı dagıtmya çalış
yoksa bu hıncın kendine zarar verir akannehir

valla sen insanların biribirine duasına ,bedduasına inanmıyorsan o senin bileceğin iş..ne kadar basitsiniz..

bir insanın bir insana ettiği duadan bile siyaset çıkarabiliyorusnuz..

gelin gelin buyrun..saldırın..tek işiniz bu anlaşılan..

Yova abartıyorsunuz yine,nedir bu agresiflik,olumsuz eleştirleri siz kaldıramayıp,saldırıya başladınız bence,ego tatmini,hatta bir arakdaşa sinsi falan dediniz,sanki herkes sizi tanıyor,herkes size karşı da oturup saldıracak,abartmayın bu kadar kendinizi.

konum çözüme ulaşmıştır deyip kapanmasını rica ettiğim halde bazı arkadaşlar tarafından geçmişten gelen husumetleri nedeniyle saptırılmıştır..

tekrar kapatılması yönünde isteğimi belirmek istiyorum.

Konu ,konu sahibi istediği için kapanmadı,
konusunu editlediği için kapandı ama bakıyorum ki,
her konuda olduğu gibi,bu konuda da konu dışı mesaj çok,
arkadaşlar boş kaldıkça kuralları okuyun lütfen...

Back
X