Neden bu kadar kötüler ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Sinirlerimi bozan bir durum var arkadaslar..
Benim evim yüksek giriş ve etrafım bir sürü kedilerle dolu..Ve ben bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum..
Balkonumun altina 3 , 4 tane mama kabı ve su kabı koyup düzenli olarak ilgileniyorum...

Kediler ise aciktiklarinda camimiza vuruyorlar ben anlıyorum geldiklerini

Durum şu ki kulağıma fazlasıyla gelen bir şey var bu durumdan apartmanda şikayetçi olan bir kaç kişi varmış..Yonetici gelip bana iletti..

Bende rahatsız olmaya devam etsinler o halde dedim..

1.si kediler kendi balkonumun altında ve kesinlikle hiç bir şeye zararları yok sadece aciktiklarinda geliyorlar.
2.si Mama verdiğim kablari sürekli yeniliyorum çünkü ortadan kayboluyor..

Bu 2. Söylediğimin sebebini anladım tabi ki ve esimde gitti oraya bildiğiniz yapıştırdı kablari..

Az öncede yöneticinin eşi geldi sizin için imza toplanıp şikayet edilecek apartmanda ki çocuklara saldiriyormus kediler dediler..
Ki apartmanda ki çocuklar sokakta bile oynamıyor çünkü oynayabilecekleri bir sokak değil her yer inşaat..Ve kediler kesinlikle saldirmiyorlar..

Bende onlara siz beni şikayet ederseniz bende sizi milyonlara rezil ederim buyrun hodri meydan dedim..

Anlamiyorum anlayamıyorum alt tarafı bir kaç kedi gelip karnını doyurup gidiyor.
Bu neden rahatsız ediyor ?? Neden tahammulsüzler anlamıyorum..

Bu kadar sevgisizlikle nasıl yaşıyor bu insanlar, anlamıyorum. Bunların yetiştirdikleri çocuklar o kedilere Allah bilir ne yapıyordur...

Bırakın şikayet etsinler, maksimum ne olabilir ki? Siz çok güzel insanlarsınız :)

Böyle bir şey için bile şikayet edilebiliyor gerçekten inanın aklım almıyor...

Herkes sizin gibi hayvan sever değil maalesef imza toplamaya kdr olay gidiyorsa eğer demek insanlar oldukça rahatsızlar orta yolu bulun insanları milyonlara rezil etmek marifet değil ayrıca

Kedi nasıl saldırıyormuş hayal edemedim.Köpek olsa yine anlarım da kedi ne yapsın zaten umursamaz hayvan karışmadıktan sonra geçer gider,bildiğin bahane etmişler.
Konu açmışsınız ama size burada bile ''ee verme sen de hem çocuklar korkuyor'' diyenler çıkar,toplum olarak kendimizi en üstte görmek gibi bir huyumuz var,biz yaşayalım da diğer bütün canlılar ölebilir,öyle bir vurdumduymazlık var.

Böyle bir şey için bile şikayet edilebiliyor gerçekten inanın aklım almıyor...
Üzmeyin kendinizi. Kedilerin gerçekten bir zararı yoksa (ki ne zararı olabilir allasen, kaplan mı bunlar) hiçbir şey olmaz diye umuyorum. Gerçi bilmiyorum da, belediye falan ciddiye almıyordur bu tip insanları umarım :/

Herkes sizin gibi hayvan sever değil maalesef imza toplamaya kdr olay gidiyorsa eğer demek insanlar oldukça rahatsızlar orta yolu bulun insanları milyonlara rezil etmek marifet değil ayrıca

Hayvansever olması konusunda kimseyi zorlamiyorum elbette.
Sorun şu ki o kablarin orada olması onları en ufak şekilde ilgilendirmiyor..Onlarin en ufak ortak kullanım alanlarıni da ihlal etmiyorum..Tamamen kendi bölgemde olan bir durum....
Bence gayet güzel bir marifet.

Böyle merhametsiz insanları keşke başka yere gönderseler. Gecekondu da yaşarken kendi balkonumuz da kedi besledik. O kedilerde yan komşunun çatısına giderlermiş. Komşu kiremitlerimi kırıyorlar diye çivili tahtalar yerleştiriyordu kedilerin oradan geçmemesi için. Merhametsiz !

Bariz yalan söylüyorlarsa gayet de marifet bence
Hayatımda sokak kedilerinin insanlara saldırdığını duymadım. Sokak hayvanları gayet ürkek oluyor, ben elimi uzatıp seveyim dediğimde kaçıyorlar kedisi de köpeği de. Yemek bıraktığımda ben uzaklaştıktan sonra gelip yiyorlar.

Uydurdukları yalana çocukları da katarak drama dozunu da bayağı yükseltmişler.

Komşular utanmadan yalan söylüyorsa burda rezil edilmeyi de gayet hak ediyorlar. Kaldı ki yaptıkları iş bir parça hayvanın rızkını engellemek. Çok acımasızca, ayıp ve ayrıca da günah. Bunun hayvanseverlikle alakası yok, insan olmakla alakası var. Böyle tipleri savunmayın rica ederim.

Bulunduğum sitede 10a yakın köpek var. Bi çıkıyoruz dışarı, 3-4 taneyle beraber dolaşıyoruz. Baya büyükte bi site, çok fazla yeşillik ve bahçe var. Ama ablalar abiler pek bi rahatsız olmuşlar, belediyeye şikyet etmişler. Hayvanları alıp götüreceklerdi. Kadının biri site yönetimiyle kavga etmiş, baya tekme tokat. Veteriner getirtmiş, hepsine karne çıkartmış tasma takmış. Aşıları zaten vardı hepsinin. Şimdi alamıyorlar köpekleri. Kadına bi içim ısındı anlatamam. Kara kalplere yenilmemiş resmen.

Siz öyle bir şey yapabilir misiniz bilmiyorum. Kadında işe yaramış.

Ben de hayret ediyorum böyle insanlara. Canları mı sıkılıyor, kendilerini önemli hissetmek için mi yapıyorlar anlamadım.
Valla ben kovulana kadar devam ederdim beslemeye, onları da Allaha havale ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…