Neden bu kadar önemli?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.

Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.
seni bunun için sevecek se hiç sevmesin her şey kafada biter canım hem ne oluyorki sana bu şekilde soruyor sor bakim kendi bu yaşına kadar bir kızla ilişkisi olmamışmı sanki kendi sütten çıkma ak kaşık bir daha gözden geçir canım:KK57:

Bu adamdan bi cacik olmaz
Hönk diye sorulur mu
Ona gore mi aşık olup sevecekmiş
Sende birlikte oldun mu ciddiyiz ya hani deseydin
Bende ona göre mi muamele yapacaksın dedim. Çok sinirlendim. Şuan ister istemez tavirli konuşuyorum

Eğer gerçekten görüşeceksen,Dürüst olman gerektiğini düşünüyorum.Ve tabi sana bu soruyu soran adamında önce kendisine bu soruyu sorması gerek...
Bu nasıl bi zihniyettir ya erkek istediğini yaşar eder sonra el değmemiş temiz bi kız bulayımda evleneyim der...
Kimin hassasiyeti neyse hayatını ona göre yaşamak zorunda.

Bende ona göre mi muamele yapacaksın dedim. Çok sinirlendim. Şuan ister istemez tavirli konuşuyorum
Tabiki tavrini koy
İnsanlar istediini yasar
Ve lutfen seni ona gore sevicekse yol ver gitsin
Kendisi sutten cikmis ak kasik mi sen ne yaptin sanki bu nasil bi soru ya gercekten cok sinirlendim
Yol yakinken yap yapicagini..

Bence konusmayi kes, birlikte oldunu falanda soyleme ona neymis. Nasil sorabilio daha bi haftadir konusuyosunuz manyakmi ne. Sanane deseydin

bastan sorduysa bu soruyu kesınlıklee onem verıyoo..bence sende doğruyu soyle kı en basta olan olsun..yaa herooo ya merooo.......

Geçmişimi daha simdiden neden bu kadar irdeliyorsun. Ben bile bu kadar detaya inmedim gerekde duymuyorum. Benim için çünkü şuan ve bundan sonraki zaman önemli dedim. Oda Gecmis ile bir gun karsilacagiz biliyorsun diye cevap verdi.

Bir haftada ciddi düşünüp herşey güzeldi nasıl diyebiliyorsunuz ki zaten? Ben de diyorum neden bana böyle insanlar hiç denk gelmiyor? Ciddi lafını duyunca koşarak uzaklaşınca en baştan, bu tipler eleniyorlarmış zaten.

bastan sorduysa bu soruyu kesınlıklee onem verıyoo..bence sende doğruyu soyle kı en basta olan olsun..yaa herooo ya merooo.......
Yalan söylemem tabi . Neyse onu söylerim. Ama bununda bir zamanı var diyerek hemen cevap vermek istemedim

1 haftadir tanidigin insanla neyin ciddiyetini yasarsin anlamiyorum.Bunun niyeti senle beraberlik olmasin dikkat et.
Ciddiyet derken hemen evlilik hayallerine kapilmadik herhalde

her adamda boyle degil.. onceden ilişki yasayanlarla olanlar ciddi dusunmuyormu bunlar boyle der sonra gider aldatır yiyim ciddi dusuncelerini bosver gitsin ya hic gorusme bile

X