- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Çok haklısınız o hatayı yaptım böyle olacağını bilseydim yaparmiydim babamda yok benim o yüzden karşımda bir erkek figürü olmadı hiç o yüzden bu hataya düştüm
Yapma kuzum inan çok fazla var.Ben de uzun zamandır dışarıdan kıyafet almıyorum .Tartışma arkadaşım zaten.
Ama ütüyü yapma, "yetişemiyorum, yoruluyorum" de.
Elbise dikme, gidip satın al.
Kaç kadın elbise dikiyor canım?
Tabiki dediginiz gibi oldu mesela doğum izinden sonra ise başladım yemegimi eksik etmedim ama çok özenli de yapamadım yani alıştı farklı farlı yemeklere hemen beyim laf etti eskisi gibi değilmişim kendimi çok salmısimOda iyi niyetini kullandı şimdi olmak istediğin gibi olsan buzz gibi soğur senden üstelik seni kendine düşmanmışsın gibi hedefe alırlar ana oğul ne güzel köle izaura varken dimi ?
Aslında tam tersi bi durum var bizde benim işim çok yoğun kimsenin istemediği bir suede çalışıyorum o ise çok fazla ısı yoktur eve geldiğimde kolumu kaldıracak halim kalmıyor ben yinede ondan is beklemiyorum anlayış istiyorumAsıl problem aynı iş yerinde çalışmanız.
Konu sahibi seni tenzih ederek yazıyorum sırf merakımdan bu , çalışan bayanlar da çalışmayan bayanlarda kocalarından yardım bekliyorlar garibime gidiyor.
Hadi çalışanları anlıyorum da çalışmayanlara ne oluyor, adam zaten bütün gün yorulmuş.
Gerçi her evin şartları,yaşam şekilleri farklı.
Bazen Şakayla karışık oğlum büyüyünce seni dovecez beraber diyorum yani içimden geçmiyor değil ☺Onun ici gecmis heyecani kalmamis derdi o biraz kabaca olacak ama cok kiziyorum bu tarzlara alacsksin sopayi eline doveceksin adrrenalini ayagina getireceksin bak o zaman sikinti kaliyormu
Evet hatanın büyüğü bende biliyorumaslında olay annesinin alıştırıp alıştırmaması degıl. baba evınde 1 bardak suyu bıle kendı almayıp, evlendıkten sonra iş yapan erkek cok var.
bu eşin nasıl alıştırdıgıyla ılgılı bir durum.
ne kadar yaparsan yap kimseye yaranamazsın
bazı erkekler cazgır kadınlara hizmet etmeyı daha cok sevıyor
acımayacaksın
tartısmadan da korkmayacaksın
Sabahtan aksama kadar siyaseti takip ediyor ülkenin geleceğini düşündüğü kadar beni dusunseydi böyle olmazdıBir insanda vicdan merhamet yoksa bekleme boşuna zaten olsaydı sen burada bu saatte için hüzünlü kalbin kırılmış belki gözü yaşlı bizimle yazışıyor olmazdın ......
Çok doğru haklısın canım önce kendi üzerlerine düşeni yapsa eş ,baba ,kardeş abi ,dayı amca olacak zaten bu Ülkede ne mutsuz eş ne boynu bükük sabi çocuk, vs... hain olur nede zalim ..... Rabbimiz bizi korusun hayat bi imtihan bu imtihanı gecenlerden eylesin bizi aminSabahtan aksama kadar siyaseti takip ediyor ülkenin geleceğini düşündüğü kadar beni dusunseydi böyle olmazdı
Çok yanlış anlamışsın konu sahibinin yazdıklarını o'nun gocunduğu filanda yok adam kadir kıymet bilmiyor isterse kuş tutsun ağzıyla bunu anlatmaya çalışıyor üstelik çalışan bir bayan yorum yaparken biraz insaf !! Kendini konu sahibinin yerine koy empati yap senin hoşuna gidermediydi ?Bunları yapmaktan neden gocunuyorsun konu sahibi... Dısarda çalısıyor olabilirsin ama evde yaptıkların senin esine ve aile karsı asli vazifelerin.Madem gücüne gidiyor o halde evlenmeyecektin.İnsan kocasına evine hizmet ettiği için sikayetçi olur mu tam tersi mutlu olmasın... Sen bunları yapmayacaksın o adamcağız neden evlensin ki... Kimbilir bunları okuyunca ne kadar sinir olacaksın ama seni çok iyi anlayorum yukarı da yazdıklarım sana değil senin gibi esimin de beni anlamasını istiyorum ama karsılığında bu yazdıklarımı söylüyor bana pek ümitli değilim bu tipler böyle demek ki yemek yesin, tv karsısında uyuklasın ,hep yorgunum diye sızlansın...Dediğin gibi sürekli haber kanallı izliyor benim ki de is sözde dünyayı kurtarıyor ama kalkıp suyunu içmekten bir haber...
Ya bide söylediğim de nankorsun diyo bana bende anlamadım vallaBu zamanda böyle bir eş valla helal olsunkıymet bilmeyen utansın gerçekten ya üzüldüm, biraz anlayış, merhamet olmaz mı insanda, yetiştirilme tarzı işte aileden öyle görmüş böyle gidiyor, allah yardımcınız olsun.
Ben vazife olarak görmüyorum öyle görsem çalışmak da benim vazife değil çalışmam o gecimimizi sağlasin derim ama ben ne diyorum evimize katkı olsun cocugumun ihtiyaçlarını daha rahat karsilayim kendin için çalışıyorsun da diyebilirsiniz öyle olsa neden kendi kiyafetimi kendim dikeyim reçelime salcama kadar kendim yapayım ben istiyorum ki takdir etsin enaxindan ben konuşurken beni dinlesinBunları yapmaktan neden gocunuyorsun konu sahibi... Dısarda çalısıyor olabilirsin ama evde yaptıkların senin esine ve aile karsı asli vazifelerin.Madem gücüne gidiyor o halde evlenmeyecektin.İnsan kocasına evine hizmet ettiği için sikayetçi olur mu tam tersi mutlu olmasın... Sen bunları yapmayacaksın o adamcağız neden evlensin ki... Kimbilir bunları okuyunca ne kadar sinir olacaksın ama seni çok iyi anlayorum yukarı da yazdıklarım sana değil senin gibi esimin de beni anlamasını istiyorum ama karsılığında bu yazdıklarımı söylüyor bana pek ümitli değilim bu tipler böyle demek ki yemek yesin, tv karsısında uyuklasın ,hep yorgunum diye sızlansın...Dediğin gibi sürekli haber kanallı izliyor benim ki de is sözde dünyayı kurtarıyor ama kalkıp suyunu içmekten bir haber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?