• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar souk

ne olursa olsun hangi durum olursa olsun tamamen bitinceye yani ayrılıncaya kadar sen ilgini hiç eksik etme..sen anlayışlı ve segi dolu ol..ilgini sakın çekme üstünden o göstermese bile sen hep sıcak ol ona..emin ol zamanla düzelir..inat yapıp sogukluk sokma araya..erkek milleti işte arda böyle degişebiliyorlar..ama sen ne olursa olsun ilgini göster...o zaman kazanırsın..diyelimki gösterdin ilgini ayrılmak istedi senden bari iiçinde keşke sunu yapsaydım keşke bunu yapsaydım demez için rahat olurrr

Bende de aynı durum var. Ama karşındaki buz gibi davranırken çok kolay olmuyo sıcacık davranmak. ınsan ne yapacağını şaşırıyo. Doğru kararı vermek çok zor. En iyisi zamana bırakmak belkide...

ılgımı cekmeyecegım belkı ama ortada adam yokkı :( dun hıc aramadı bole yapmazdı bende fazla ustune dusmeyım dedımm bakalım belkı bugun arar

meyuscumm ewet canımm cook zor oluo yha ınanırmısın aramaya bıle cekınıyorum msj atsam dıyorm n yazacagımı bılemıyorum yazpı yazpı sılıorum ama bıtmemelı bu sekılde

meltemcımm kısa suredır beraberız 4 ay kadar kısa ama ınanırmısın bu zaman ıcınde annemle bıle tanıstılar ve annem cok begendı ve bız bugune kadar hıc bole mutsuz olmamıstık n olduysa bı anda oldu

Canım ayrılıp barışmışsınız zamana bırak bakalım.
Sen sıcak davran işleri de yoğunmuş

Canım ayrılıp barışmışsınız zamana bırak bakalım.
Sen sıcak davran işleri de yoğunmuş

Oyle Yapıorum Tatlım o Hıc Aramıo Ben Yuzsuz Arayıp Duruorum Ayy Bıde Bak Nobetten Gelmıs Arkadasına Gıtmıs Hıc Haberım Yok Kendı Kendıme Kuruorum Uyuyo Dıede Rahatsız Etmeyım Dıorum Aradım gorsen Bı Nese Bı Nese Sankı Ortada Hıc Bısey Yokmus Gıbı Tobe tobe

ben işler yüzünden birinin sevdiği insanı ihmal edeceğine inanmıyorum.
gerçekten seven değer veren biri ne kadar yoğun olursa olsun zaman ayırır.
en azından soğuk davranmaz.
vakit ayıramadığı için aksine suçluluk duygusuyla daha sıcak davranır.
eskiden bir saat konuşup şimdi on dakikaya indiyse işler yüzünden
o on dakikayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır.

ben sen daha sıcak davran diyenlere katılmıyorum.
o ilgisizken sen hep ilgili olmaya devam edersen
kendini hiç kasmaz ki
ne yaparsam yapayım zaten o ilgi gösteriyor diye düşünüp
daha çok salar kendini.

sarissacmm sende haklısınn ama bende ole davranırsamm hıc bı zaman arayı duzeltemeyızkı yanı ben ole soguk davrandıgımda o benı yumusatmanın bı yolunu bulurdu sımdııı bende onu yumusatmalıyım kı kaybetmeyım umursamazsam aynı sekılde davranırsam bu ılıskı yurumezz ve her zaman bı tarafın altan alması lazımm hıı solede bısey var bu durum hep bole dvam ederse bende kendımı cekerım hatta ben ole ılgısızde davranmam dırek bıtırırım ama en azından askım ıcın savastım dıebılırım

tek taraflı çabaylada yürümez bi ilişki. iş güç bahane kızlar ya bende yaşadım bi insan istiyosa bulur aramanın yolunu erkekler evet arada bunalıyolar ama bencillilerinden karşısındakini üzdünü görmüyolar bile bi kaç güzel söz ve eskisi gibi ilgi yük gelmeye başlıyor..evet uğraş aşkın için eğer o hiç bi çaba harcamazsa gene sende uğraşma çünkü aranmamak sorulmamak pek hayrı alamet deil sen bu çocuğun seni çok yoğun günlerde aradığı zamanlarıda mutlaka görmüşündür?

valla güzelim biten bitmistir, giden de gitmistir. artik ne sen yasabilirsin o günleri neden ondan eskisi gibi olmayi bekleyebilirsin. bak kendin diyorsun AYRILDIK. zaten birseyler bitmeseydi ayrilmazdiniz! ama adi konmus birkere ne kadar eskisi gibi olabilir ki? peki sen nekadar eski gibi ona davranabilirsinki?

Oyle Yapıorum Tatlım o Hıc Aramıo Ben Yuzsuz Arayıp Duruorum Ayy Bıde Bak Nobetten Gelmıs Arkadasına Gıtmıs Hıc Haberım Yok Kendı Kendıme Kuruorum Uyuyo Dıede Rahatsız Etmeyım Dıorum Aradım gorsen Bı Nese Bı Nese Sankı Ortada Hıc Bısey Yokmus Gıbı Tobe tobe

şu msjı okuyunca sana yazma gereği duydum cnm. bi zmnlar bi subay bendede vardı.sürekli ararım,msj atarım o arar falan başlarda iyiydi. sora koptuk biz bi 7 ay kadar.sora okadar ısrar ettiki,yalvar yakar hadi tekrar başladık.ilk 1 ay iyiydi.sora aramamaya başladı.yok nöbetteyim,yok yarışlarım var. ha şimdi yorgundur,ha şimdi uyuyodur die aramazken,bi gün cesareti toplayıp aradım,bi baktım beyimiz saunalarda.msj atıyorum ısrarla bi bakıyorum sinemalarda.geldim gittim,yattım kalktım demek hiç bişey yok, umurunda değil.kızdım tınlamadı.bisüre evdekilerin gelen görücülerden birini değerlendir,ondan hayır yok ısrarlarından dolayı devam ediyomuşuz gibi yaptım.bittide demedim kimseye ve ona. oda aklına gelirse ayda yılda msj atar napıon der okadar.cvp versem geri cvp gelmezdi.şuanki sözlümle paylaştım bigün.dedim görücüler vs bunaldım. dediki hepsinden kurtulmak istiyomusun. evet dedim. artık beni gerçekten seven birini istiyorum,ben sevmeyeyim beni sevsin yeter ben zaten zmnla severim onu bana olan ilgisinden dolayı,artık cnm yansın istemiyorum dedim. ogün bütün msn vs üye oldğm ne varsa hepsinin şifresini değiştirdi,bana sölemedi.ertesi gün yeni msn,yeni hat aldı knd üstüne.sorasındada bana açıldı zaten.:asigim: iyiki paylaşmışım,iyiki benden çekinmeyip açılmış bana,iyiki evet demişim ona.şimdi okadar çok mutluyuzki anlatamam.sonsuz saygı,sevgi,anlayış,dürüstlük,güven var.:nazar:ayda 5bin smsi geçiyoruz,üstüne bide konuşup görüşmelerimz var yani. lafı çok fazla uzattım cnm kusura bakma ama yani bnm anladığım bu askerlerin çoğu böle.çünkü sadece yaşadığım bnmki değil,duyduklarımda çok var çevremde.inan tavrı böyleyse hayır gelmez ondan.:kızgın:en güzeli bi anda sil at.hayatına yön ver.planlarında o olmasın.eğer gerçekten istiyosa arar bulur seni.

nisan yagmuru galıba haklısın canım zaten bende sıldım attım artık hersey bıttı dun gene aradım napıo acaba dıe arkadasındaymıs talasta snra nese aksm oldu gene tık yok bende bı cagrı atıyım dedım baktımkı bırıyle konusuyoo bekledım bekledım cagrı atıorum gene bıryle konusuo bu durum rahat bı saat surdu sonrada baktımkı telefonu kapatmıs benım aradıgımı goruo oysa

sonra nese duramadım bu bole olmazdı olamazdı sonucta ben elımden gelen herseyı yaptım ve bı msjla bıtırdım ılıskımı hs bunu bıle haketmezdı ama olsun sen ne yapmaya calısıosun benımle oyuncu oynuyosun aklıncaa ama artık yeter senı adam sanmıstım oysa senden bı cacık olmazmıs hadı yolun acık olsun bıttı yazdım ve ınanırmısınız hıc bısey yapmadı

valla güzelim biten bitmistir, giden de gitmistir. artik ne sen yasabilirsin o günleri neden ondan eskisi gibi olmayi bekleyebilirsin. bak kendin diyorsun AYRILDIK. zaten birseyler bitmeseydi ayrilmazdiniz! ama adi konmus birkere ne kadar eskisi gibi olabilir ki? peki sen nekadar eski gibi ona davranabilirsinki?

haklısın canım bıten bıtmıs daha neyın savasını verıomusum kı ben belkıde benı terk etmesı koymustu bana bılmıyorumm ama sımdı ıcım rahat ve adım gıbı emınımkı arayacak benı ama ona aıt bı ben bulamayacak artık

tek taraflı çabaylada yürümez bi ilişki. iş güç bahane kızlar ya bende yaşadım bi insan istiyosa bulur aramanın yolunu erkekler evet arada bunalıyolar ama bencillilerinden karşısındakini üzdünü görmüyolar bile bi kaç güzel söz ve eskisi gibi ilgi yük gelmeye başlıyor..evet uğraş aşkın için eğer o hiç bi çaba harcamazsa gene sende uğraşma çünkü aranmamak sorulmamak pek hayrı alamet deil sen bu çocuğun seni çok yoğun günlerde aradığı zamanlarıda mutlaka görmüşündür?

hersey baheneymısskı zaten nasıl yalancıymıs nasılda kormusum belkıde hayatında baska bırı varr bılmıyorumm benım temız olmam onda n baska kımseye bakmamam namuslu olmam ona uymadı sanırım o aldatılmaya kandırılmaya alıskındı bende tekmeyı vurmalydım ona ben cook fazla geldım cunku

yani neredeyse aynı kişi oldğnu düşünmeye başlayacağım.bukadar olur yani.en güselini yapmışsın cnm. kndni boşuna üzme derim.umurunda olsa geri cvp gelirdi mutlaka.

yani neredeyse aynı kişi oldğnu düşünmeye başlayacağım.bukadar olur yani.en güselini yapmışsın cnm. kndni boşuna üzme derim.umurunda olsa geri cvp gelirdi mutlaka.

ewet canım meger ben hep kendımı kandırmısım ama merak ettıgım sey madem ole neden tekrar basladık daha cok acı cekecegımı bıle bıle neden yaptı bunu bılmıyorum valla ama hıc kımsenın ahı kımsenın yanına kalmaz

ewet canım meger ben hep kendımı kandırmısım ama merak ettıgım sey madem ole neden tekrar basladık daha cok acı cekecegımı bıle bıle neden yaptı bunu bılmıyorum valla ama hıc kımsenın ahı kımsenın yanına kalmaz

yeniden birilerini tanımaya çalışmak,güvenmek zor oldğu için belkide.sora bi bakıyosun karşında bambaşka biri var.eskiden eser yok. neyse cnm boşver.şimdi önüne bakma zamanı. geleceğe dair,sadece kndne ait hayaller kur.

Back
X