• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar souk

Hayal Kuracak Halmı Kaldıkı Canım Bende Kocaman Bı Hayal Kırıklıgım Varken Tabı Buda Gececek Ama N Kadar Uzulmedım Desemde guclu Durmaya Calıssamda Dusunmemeye Calıssamda Herseyde O Var Sankı N Acıı

ben işler yüzünden birinin sevdiği insanı ihmal edeceğine inanmıyorum.
Gerçekten seven değer veren biri ne kadar yoğun olursa olsun zaman ayırır.
En azından soğuk davranmaz.
Vakit ayıramadığı için aksine suçluluk duygusuyla daha sıcak davranır.
Eskiden bir saat konuşup şimdi on dakikaya indiyse işler yüzünden
o on dakikayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır.

Ben sen daha sıcak davran diyenlere katılmıyorum.
O ilgisizken sen hep ilgili olmaya devam edersen
kendini hiç kasmaz ki
ne yaparsam yapayım zaten o ilgi gösteriyor diye düşünüp
daha çok salar kendini.

ben arkadaşın düşüncelerine katılıorum bir insan nekadar yogun olursa olsun arar ya bi yemekte bi lavaboda ms atmak bence çok zor bişey degil.
Bu işler çok yogunum falaln lafları artık basitleşti ya.
Bende çalışıorum bende yogun oluorum yeri gelince ama 5 dak vaktm herzaman olmuştur müsat degilsem bile sonradan tekrar ararım.
Benim sevgilim vardı zamanında yurt dışında adam dış cehpe işindeydi düşn okadar zor durumdyken kendi ms atardı hatta ben derdm atma die müsait oldukça yaa bide insanların ne işleri var ..sabah akşam yemek arasında atardı yahuuu
zamanım yok yogunum bunlar bahane inanmıorum ...
Heleki başlada çok üstüne düşen adam bir anda degişşiosa zaten altında bşeyler ararım.
Sıcak davranmak düzelmek için karşındaki soguk olunca sen nekadarda istesen davraamııosun ben yapamadım cidden ılımlı olamadım ms atmaya ble çekinmeye başladım zor öle hemen sıcak davrnmak şekercm üzme canını tatlım

şekercim noldu ya gene bittimi ilişkimi problem nedir barışmışdınız

Ewet Barısmıstık Canım Yada Ben Ole Zannetmısım Gecenın Bo Saatınde Benı Aramayıpta Baska Insanarla Konusan Sonra Benım Aradıgım Halde Telefonu Kapatan Insanla Isım Olmaz Bu Saatden Sonra Ben Bıttı Dedıysem Gerı Donusude Olmazz Artık Ama Kendıme Dıyorumkı Tmm Bıttı Gece Onun Ismını Sayıklayarak Uyanıyorumm Sımdılık Kendımı Kandırıyorum Heralde Unutamadım Da Mıs Gıbı Yapıorum Ama Bu Gunlerde Gececek Ins

ewet barısmıstık canım yada ben ole zannetmısım gecenın bo saatınde benı aramayıpta baska ınsanarla konusan sonra benım aradıgım halde telefonu kapatan ınsanla ısım olmaz bu saatden sonra ben bıttı dedıysem gerı donusude olmazz artık ama kendıme dıyorumkı tmm bıttı gece onun ısmını sayıklayarak uyanıyorumm sımdılık kendımı kandırıyorum heralde unutamadım da mıs gıbı yapıorum ama bu gunlerde gececek ıns

canım belli zaten onun açısından farklı bi durumlar oldugu.
Bırak gitsin hiçde takılıp kalma üzmede kendini.
Zamana bırak zaman erşeyin ilacı ben buna inanıorum canım..

canım belli zaten onun açısından farklı bi durumlar oldugu.
Bırak gitsin hiçde takılıp kalma üzmede kendini.
Zamana bırak zaman erşeyin ilacı ben buna inanıorum canım..

Zaten Oyle Yaptım Canımm Elımden Baska Bısey Gelmıokı Gıdıp Haykırmak Istıyorumm Yuzunee Ondan Nefret Ettıgımı Soylemek Istıyorum ama Gormeye Bıle Dayanamam Kı Nasıl Bole Oldugumuzu Bıle Anlayamadım kı N Ypaacagımıda Bılemıyorum Off Valla Sacmalıorumm Allahım Yardımcım Olsn

zaten oyle yaptım canımm elımden baska bısey gelmıokı gıdıp haykırmak ıstıyorumm yuzunee ondan nefret ettıgımı soylemek ıstıyorum ama gormeye bıle dayanamam kı nasıl bole oldugumuzu bıle anlayamadım kı n ypaacagımıda bılemıyorum off valla sacmalıorumm allahım yardımcım olsn

hiç sesini bile çıkarma köşende otur.
Haykırsan nolcakki ben yaptım mail attım attıgım için pişmanım çünki o mail atmama bile degmez..
Böyle düşün sıkmada canını sana deger vermeyene sende verme

hiç sesini bile çıkarma köşende otur.
Haykırsan nolcakki ben yaptım mail attım attıgım için pişmanım çünki o mail atmama bile degmez..
Böyle düşün sıkmada canını sana deger vermeyene sende verme

Zaten Yapmam Canım Benım Istesemde Yapamam Cunku Karsısına cıkınca Dayanamam Dayanamayınca Kucuk duruma Duserımm O Yuzden Bırının Bısey Yapması Gerekıosa O Ben Degıl O Olmalıı Kı Bunu Istıyomuyum Onuda Bılmıorum 2gun Oldu Hıc Aramadı Acıklamam Bıle Yapmadı Neden Bıtırıosun Dıe Sormadı N Kadar Basıtlesmıs Sevgıler Kımlerın Elınde Oyuncak Olmuss Vaykı Vayy:olmaz:

zaten yapmam canım benım ıstesemde yapamam cunku karsısına cıkınca dayanamam dayanamayınca kucuk duruma duserımm o yuzden bırının bısey yapması gerekıosa o ben degıl o olmalıı kı bunu ıstıyomuyum onuda bılmıorum 2gun oldu hıc aramadı acıklamam bıle yapmadı neden bıtırıosun dıe sormadı n kadar basıtlesmıs sevgıler kımlerın elınde oyuncak olmuss vaykı vayy:olmaz:

canım artık öyle erşey basitleşti valla sevgimi onu bu devirde ciddi anlamda bulmak zor.
Adam sende bi özür dilemeden çekip gidebilio valla.
Bizse hala düşünüoruz boş boş .
Kafanıda yorma boşua soru işaretleriyle geldi gitti die düşün.
O takıomu yok.
Ozaman sende boşver..

canım artık öyle erşey basitleşti valla sevgimi onu bu devirde ciddi anlamda bulmak zor.
Adam sende bi özür dilemeden çekip gidebilio valla.
Bizse hala düşünüoruz boş boş .
Kafanıda yorma boşua soru işaretleriyle geldi gitti die düşün.
O takıomu yok.
Ozaman sende boşver..

Canım Bosvermek Istıyorum Ama Olmuo Yapamıorum Hala Onla Hayaller Kuruyorum Yasadıklarımız Aklıma Gelınce Gulumsuyorummm Ondan Nefret Etmek Istıyorum Ama Edemıyorum sadece Kendımı Kandırıyorumm cok Ozluyorum Onu Cokkk Ya o O Benı Hıc Ozlemıyomuu Hıc aklına Gelmıyormuyum :(

canım bosvermek ıstıyorum ama olmuo yapamıorum hala onla hayaller kuruyorum yasadıklarımız aklıma gelınce gulumsuyorummm ondan nefret etmek ıstıyorum ama edemıyorum sadece kendımı kandırıyorumm cok ozluyorum onu cokkk ya o o benı hıc ozlemıyomuu hıc aklına gelmıyormuyum :(

canım onu düşünmemeye çalış onla ilgili düşünceler bırak soruları.
Kendni üzmemeye çalış seni takmıynı sen neden takıosun.
Gelmiosundur merak etme o kendi keyfindedir.
Istese bitirmezdi sevseydi.
Neden hayatında başka biri oldugunu inanmısun
..

canım onu düşünmemeye çalış onla ilgili düşünceler bırak soruları.
Kendni üzmemeye çalış seni takmıynı sen neden takıosun.
Gelmiosundur merak etme o kendi keyfindedir.
Istese bitirmezdi sevseydi.
Neden hayatında başka biri oldugunu inanmısun
..

Bıtıren Bendım ama Zaten Onun Istedıgıde Buydu Heralde bıtırınce Donmeeycegımı Adı Gıbı Bılıodu Neden Inanmıorum Cunku O Karakterde Bı Insan Degıl Yanı Hayatında Baska bırı Olsaydı Acık Acık Solerdı Bana Yada Buda Yalanlarından Bırı Off Hala Ona Guvenecek Kadar Salagım Isteee Bugun Goreve Gıderken Herzamankı Yerımde Goremıycek Benı Onu Gormek Icın Cıkmıycamm :(

bıtıren bendım ama zaten onun ıstedıgıde buydu heralde bıtırınce donmeeycegımı adı gıbı bılıodu neden ınanmıorum cunku o karakterde bı ınsan degıl yanı hayatında baska bırı olsaydı acık acık solerdı bana yada buda yalanlarından bırı off hala ona guvenecek kadar salagım ısteee bugun goreve gıderken herzamankı yerımde goremıycek benı onu gormek ıcın cıkmıycamm :(

valla ben artık kimseye guvenmiorum bende çok inandım guvendim ve herşeyin yalan oldugunu gördüm.
Yalandan bol ne var kendilerini düürüst tanıtırlar sonrada bissürü foyaları çıkar ortya...
Kimse kimseyi iyi tanıyamaz

artık ben kımseye ınancım guvencım kalmadı sevmek bıle yalan gelıo bana.
Ben bundan sonra kımse ıÇın zamanımı boŞa harcamam ugraŞmam koŞuosa o kossun peŞımden ne ugraŞcam kı o Çabalasın benım ıÇın bundan sonra bÖyle kımseye haddınden fazla deger vermıceksn

valla ben artık kimseye guvenmiorum bende çok inandım guvendim ve herşeyin yalan oldugunu gördüm.
Yalandan bol ne var kendilerini düürüst tanıtırlar sonrada bissürü foyaları çıkar ortya...
Kimse kimseyi iyi tanıyamaz

bende artık herseye supheyle bakıorum guvenemıorum bı o harıc o da gececek ıns bı kızla fln gorsem keske:(

artık ben kİmseye İnancım guvencİm kalmadı sevmek bİle yalan gelİo bana.
Ben bundan sonra kİmse İÇİn zamanımı boŞa harcamam ugraŞmam koŞuosa o kossun peŞİmden ne ugraŞcam kİ o Çabalasın benİm İÇİn bundan sonra bÖyle kİmseye haddİnden fazla deger vermİceksn

sevmek bunlar gıbı ınsanlar yuzunden basıtlestı ıste yha ıllakı bende kosmam onun pesınden ben elımden gelenı yaptı askımdan olsemde donup bakmam o ayrı ama sımdı bole arkasından soluorum ıste:D

Oyle Yapıorum Tatlım o Hıc Aramıo Ben Yuzsuz Arayıp Duruorum Ayy Bıde Bak Nobetten Gelmıs Arkadasına Gıtmıs Hıc Haberım Yok Kendı Kendıme Kuruorum Uyuyo Dıede Rahatsız Etmeyım Dıorum Aradım gorsen Bı Nese Bı Nese Sankı Ortada Hıc Bısey Yokmus Gıbı Tobe tobe

Walla canım bu erkekleri anlamak çok zor.Ben anlamış değilim

işim yoğun demiş işte..aşkım demiyorsa yanında biri vardır..coğu erkek işteyken böyledir ve coğu işi stres yapar..bu cok normal...asla farklı düşünme..bi de bazen unutuyorlar romantizmi asıl önemli olan su sen ona bu sitemleri yapınca canım aşkım demeye gönlünü almaya calıştı mı ...calıştıysa sorun yok cidden işi var..

işim yoğun demiş işte..aşkım demiyorsa yanında biri vardır..coğu erkek işteyken böyledir ve coğu işi stres yapar..bu cok normal...asla farklı düşünme..bi de bazen unutuyorlar romantizmi asıl önemli olan su sen ona bu sitemleri yapınca canım aşkım demeye gönlünü almaya calıştı mı ...calıştıysa sorun yok cidden işi var..

Yapma Canım Yha Bu Kadar Zaman Isı Olmuomuyduuu Allah Askına Sımdımı Isı Aklına Geldı Veya Onun Icın Yanında Bırının Olması Onemlı Degıldıkı Askım Demeden Konusmazdı Benımle Ve Ayrıca Yanımda Bırı Varken Adını Soledıgımde Kıyametı Koparırdı Hersey Bahanee Anlıycan

Back
X