• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar tahammülsüzüm?

Tam da bu, gormek ısteyeceklerım, ölsem cenazeme sokmayacaklarım.. Anneme resmen vasiyetim var bu konuda.
Olur ya hayat bu genc yaslı demiyor, ölür giderim cenazeme sokmayacaksın dedıgım ınsan var.

Aynen öyle bende anneme derim hep çünkü çok yoruldum yaş ilerledikçe ve insanların ne kadar boş olduklarını gördükçe adeta onlardan kaçmak istiyorum sıkıldım ben a derken başkalarının z anlamasından dedikodu yapmalarından kısaca onlarla ilgili herşeyden çok sıkıldım ve çıkardım beni rahatlatıyor
Dost sana selam olsun 💪😎💐

Bazen insanlar özellikle bir şeyler üst üste geldiğinde en ufak olaylara bile tepki verebiliyor. Özellikle son birkaç ayda salgın hastalığın verdiği tedirginlik de gerginliğimizi arttırıyor.

Hem hamileymişsiniz. Belki de hormonel değişimler sizi böyle etkiliyor olabilir. Ben normalde gayet makul düşünebilen bir insanken hamileliğimde evimde badana yapılırken "Duvarlarımı boyuyooooorlaaaağ, bensiz boyuyorlaaağ" diye saatlerce ağladığımı biliyorum. :kızgın:

Hepimiz bi parça karantina, sıcaklar vs. tahammülsüzleştik. Sana bir de hamilelik eklenmiş ondandır. Kendini frenlemeye çalış.

Ay yok o kadr da değil. Ağzımı tutamıyorum sanırım problemim bu. Hatta bazı konularda haklıyken sırf bu yüzden sanki suç bendeymiş gibi oluyor
Ben de siz gibiyim.Çenemi tutamıyorum bazen,insanlar kaprisli,dramatik ve kendi sorunlarını kendı çözemiyormuş gibi geliyor.Mıymıy Mız mız özellikle de trip atan insanlara pek tahammül edemiyorum.Bu yüzden artık konusup cevap vermiyorum.

İyi geceler herkese. Neden böyle biri oldum nasıl düzelicem bilmiyorum. Aşırı tahammülsüzüm insanları hemen tersleyebiliyorum. Sonra pişman oluyorum içim içimi yiyor ama geçen geçiyor işte. 10 haftalık hamileyim etkisi var mı bilmiyorum. Zaten önceden de biraz vardı ama bu kadar değildi. Aranızda benim gibi olan var mı? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ya da sonraki pişmanlığı nasıl atlatıyorsunuz.
Sonrasında pişman oluyorum ama aksine aklıma yeni şeyler geliyo onları soylemedigim için pişman oluyorum 😁 valla başlarda ben de hiç öyle bi insan değildim hamileligimde de sakindim ama ne zaman çocuğum oldu herkes bilirkişi kesildi beni de bambaşka bi insan haline getirdiler. Keşke daha erken olsaydi bende de belki o zaman doğumdan sonra kimse bana iki kelime etmeye cesaret edemezdi de ben de rahat ederdim

Sonrasında pişman oluyorum ama aksine aklıma yeni şeyler geliyo onları soylemedigim için pişman oluyorum 😁 valla başlarda ben de hiç öyle bi insan değildim hamileligimde de sakindim ama ne zaman çocuğum oldu herkes bilirkişi kesildi beni de bambaşka bi insan haline getirdiler. Keşke daha erken olsaydi bende de belki o zaman doğumdan sonra kimse bana iki kelime etmeye cesaret edemezdi de ben de rahat ederdim
Herkesin hayatında yaşayacağı şeylerin yılı farklıdır.Sizin için hayırlı olan zamanda olmuş.Belki erken olsaydı o zaman da baska seyler olabilirdi.Sizin için hayırlı zaman buymus.

Herkesin hayatında yaşayacağı şeylerin yılı farklıdır.Sizin için hayırlı olan zamanda olmuş.Belki erken olsaydı o zaman da baska seyler olabilirdi.Sizin için hayırlı zaman buymus.
Orası öyle tabi ama demem o ki insan yiprandigiyla kalıyo . Keşke iki kulağı delik umursamaz olsaydım birinden girse diğerinden çıksaydı. Şimdi yaşım yeni 30 oldu kaşlarım bile beyazladi. Kimseye değil olan bana oldu

İyi geceler herkese. Neden böyle biri oldum nasıl düzelicem bilmiyorum. Aşırı tahammülsüzüm insanları hemen tersleyebiliyorum. Sonra pişman oluyorum içim içimi yiyor ama geçen geçiyor işte. 10 haftalık hamileyim etkisi var mı bilmiyorum. Zaten önceden de biraz vardı ama bu kadar değildi. Aranızda benim gibi olan var mı? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ya da sonraki pişmanlığı nasıl atlatıyorsunuz.
Kendinizi suçlamayın. Siz ortada hiçbir şey yokken böyle davranmıyorsunuz. Böyle davranmanıza sebep olan davranışlar ve sözler var. Susup susup taşıp kesip atmaktansa cevabınızı verin. Ben ortada sorun görmedim. Yavrunuz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. İyi günler dilerim. Kendinize iyi bakın.

Orası öyle tabi ama demem o ki insan yiprandigiyla kalıyo . Keşke iki kulağı delik umursamaz olsaydım birinden girse diğerinden çıksaydı. Şimdi yaşım yeni 30 oldu kaşlarım bile beyazladi. Kimseye değil olan bana oldu
Haklısınız. Zamanı gelmeden olmuyor hiçbir şey. Öyle düşünün. İyi günler dilerim. Kendinize iyi bakın..

Tahammulsuz bir anneyle buyuduyseniz ondandir. Ben de tahammulsuzum ve bazen durup baktigimda ayni annem gibi davrandigimi goruyorum

Back
X