Benim son zamanlarda terslediklerim hep sevdiğim insanlar üzülmemin sebebi de bu
sakin olmaya çalıştığım zamanlarda kendimi bir odaya kaparım kendimi dinlerim bu bana iyi geliyor istersen bir dene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim son zamanlarda terslediklerim hep sevdiğim insanlar üzülmemin sebebi de bu
Tam da bu, gormek ısteyeceklerım, ölsem cenazeme sokmayacaklarım.. Anneme resmen vasiyetim var bu konuda.
Olur ya hayat bu genc yaslı demiyor, ölür giderim cenazeme sokmayacaksın dedıgım ınsan var.
Ben de siz gibiyim.Çenemi tutamıyorum bazen,insanlar kaprisli,dramatik ve kendi sorunlarını kendı çözemiyormuş gibi geliyor.Mıymıy Mız mız özellikle de trip atan insanlara pek tahammül edemiyorum.Bu yüzden artık konusup cevap vermiyorum.Ay yok o kadr da değil. Ağzımı tutamıyorum sanırım problemim bu. Hatta bazı konularda haklıyken sırf bu yüzden sanki suç bendeymiş gibi oluyor
Sonrasında pişman oluyorum ama aksine aklıma yeni şeyler geliyo onları soylemedigim için pişman oluyorumİyi geceler herkese. Neden böyle biri oldum nasıl düzelicem bilmiyorum. Aşırı tahammülsüzüm insanları hemen tersleyebiliyorum. Sonra pişman oluyorum içim içimi yiyor ama geçen geçiyor işte. 10 haftalık hamileyim etkisi var mı bilmiyorum. Zaten önceden de biraz vardı ama bu kadar değildi. Aranızda benim gibi olan var mı? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ya da sonraki pişmanlığı nasıl atlatıyorsunuz.
Herkesin hayatında yaşayacağı şeylerin yılı farklıdır.Sizin için hayırlı olan zamanda olmuş.Belki erken olsaydı o zaman da baska seyler olabilirdi.Sizin için hayırlı zaman buymus.Sonrasında pişman oluyorum ama aksine aklıma yeni şeyler geliyo onları soylemedigim için pişman oluyorumvalla başlarda ben de hiç öyle bi insan değildim hamileligimde de sakindim ama ne zaman çocuğum oldu herkes bilirkişi kesildi beni de bambaşka bi insan haline getirdiler. Keşke daha erken olsaydi bende de belki o zaman doğumdan sonra kimse bana iki kelime etmeye cesaret edemezdi de ben de rahat ederdim
Orası öyle tabi ama demem o ki insan yiprandigiyla kalıyo . Keşke iki kulağı delik umursamaz olsaydım birinden girse diğerinden çıksaydı. Şimdi yaşım yeni 30 oldu kaşlarım bile beyazladi. Kimseye değil olan bana olduHerkesin hayatında yaşayacağı şeylerin yılı farklıdır.Sizin için hayırlı olan zamanda olmuş.Belki erken olsaydı o zaman da baska seyler olabilirdi.Sizin için hayırlı zaman buymus.
Kendinizi suçlamayın. Siz ortada hiçbir şey yokken böyle davranmıyorsunuz. Böyle davranmanıza sebep olan davranışlar ve sözler var. Susup susup taşıp kesip atmaktansa cevabınızı verin. Ben ortada sorun görmedim. Yavrunuz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. İyi günler dilerim. Kendinize iyi bakın.İyi geceler herkese. Neden böyle biri oldum nasıl düzelicem bilmiyorum. Aşırı tahammülsüzüm insanları hemen tersleyebiliyorum. Sonra pişman oluyorum içim içimi yiyor ama geçen geçiyor işte. 10 haftalık hamileyim etkisi var mı bilmiyorum. Zaten önceden de biraz vardı ama bu kadar değildi. Aranızda benim gibi olan var mı? Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ya da sonraki pişmanlığı nasıl atlatıyorsunuz.
Haklısınız. Zamanı gelmeden olmuyor hiçbir şey. Öyle düşünün. İyi günler dilerim. Kendinize iyi bakın..Orası öyle tabi ama demem o ki insan yiprandigiyla kalıyo . Keşke iki kulağı delik umursamaz olsaydım birinden girse diğerinden çıksaydı. Şimdi yaşım yeni 30 oldu kaşlarım bile beyazladi. Kimseye değil olan bana oldu