Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor
Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor
boyle bir adamla yasayip mutsuz olucagina ,onsuz yasa mutsuz ol daha iyi
hic degilse kafan rahat olur ,zamanla alisirsin ,unutursun.
inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer yoksa nasıl geçer hayat hiçbir fikrim yokÇok üzücü bir durum.. karşınızdaki kişi affedilmeyecek hatalar yapmış bana göre. Hiç kolay değil bu yaşadıklarınız. Inşallah çabuk atlatırsınız..
gormemem gereken herseyi gördüm aslında galiba verdiğim emekler harcadığım çabalar karşısında böyle olmasi bu kadar canımı yakıyorHakkaten neden acaba, daha ne görmeniz lazım ki?
inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer yoksa nasıl geçer hayat hiçbir fikrim yok
Inşallah Rabbim o günleri yaşatıronunla olduğundan daha güzel geçer emin ol aradan biraz zaman geçsin ben kendime napmışım keşke daha erken ayrılsaydım diyceksin hatta
geciyor merak etmeinşallah dediğiniz gibi zamanla geçer yoksa nasıl geçer hayat hiçbir fikrim yok
Inşallah Rabbim o günleri yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?