aslında yaptığım tam olarak bu kendimi biraz işime versem iyi olacak sanırım bu aralarSürekli olarak eşinizin başka kadınlarla olduğunu düşünüp durursanız bu sizi sağlıklı düşünmekten alır, hırs yapmanıza sebep olur. En sağlıklısı sizi bu düşüncelerden uzaklaştıracak hobiler edinmeniz, yeni insanlarla tanışıp dolu dolu zaman geçirmenizdir.
bu adamla tekrer deneseniz ne olacak,artık aldatması bile olağan bir hal almış.siz onun düzeleceğine inanıyor musunuz?Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor
ne mal olduğunu evlenmeden anlamamış mıydınızgormemem gereken herseyi gördüm aslında galiba verdiğim emekler harcadığım çabalar karşısında böyle olmasi bu kadar canımı yakıyor
maalesef o kadar ilgili alakali sahiplenici bir insandi ki tahmin bile edemezsinizne mal olduğunu evlenmeden anlamamış mıydınız
olmadığını olmayacağını zaten bende biliyorum görüyorum ama kalbim ağrıyor nefes alamıyorum.. çok emek verdim onun için çok şey feda ettim
Aslında ayrılık kararının ne kadar doğru olduğunu teyit eden şeyler, bu söyledikleriniz.gormemem gereken herseyi gördüm aslında galiba verdiğim emekler harcadığım çabalar karşısında böyle olmasi bu kadar canımı yakıyor
aslında erkekler flört döneminde kendileriyle ilgili ipuçları veriyor. mesela bir erkeğin vereceği ilk açık çapkınlığıdır..aslaa aslaa saklayamazlar bunu..maalesef o kadar ilgili alakali sahiplenici bir insandi ki tahmin bile edemezsiniz
usta tipler böyledir hep,h,çb,rşey olmamış gibi davranırlar bendede vardı bundan bir tane.bunlar sahiden ruhu hasta insanlar.Çok teşekkür ediyorum bütün yaptıklarına rağmen onu gördüğümde sanki onca şeyi yapan o değilmis gibi oluyordu... ama artık ben ona olan sevgime yenilmek istemiyorum..
pişkin pişkin konuştu senin ne işin var burda dedi.. bana biraz zaman ver beni bunaltma gibi gibi şeyler işte... ben ne dersem diyeyim onun içine oturmaz onun o halini görünce bütün laflarin lüzumsuz olduğunu anladımEski eşiniz ne yaptı siz onu o halde görünce merak ettim. Ve umarım içine oturacak bi laf söyleyip terk etmişsinizdir ortamı
aynen oyleymis bu adam uğruna o kadar çok şeyden vazgectim ki kendime o kadar çok kötülük etmişim ki ama bunu onu o halde gorunceye kadar anlamak istemedim birturluBir insanin kendine yaptigi kotulugu tum köy toplansa yapamaz demis atalarimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?