neden bu kadar Üzgünüm??

Sürekli olarak eşinizin başka kadınlarla olduğunu düşünüp durursanız bu sizi sağlıklı düşünmekten alır, hırs yapmanıza sebep olur. En sağlıklısı sizi bu düşüncelerden uzaklaştıracak hobiler edinmeniz, yeni insanlarla tanışıp dolu dolu zaman geçirmenizdir.
aslında yaptığım tam olarak bu kendimi biraz işime versem iyi olacak sanırım bu aralar

Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor
bu adamla tekrer deneseniz ne olacak,artık aldatması bile olağan bir hal almış.siz onun düzeleceğine inanıyor musunuz?

duzelmeyecek biliyorum onunla olmayacak olmaz bunu da biliyorum ama bunlara rağmen kalbime bi bıçak saplaniyor sanki

olmadığını olmayacağını zaten bende biliyorum görüyorum ama kalbim ağrıyor nefes alamıyorum.. çok emek verdim onun için çok şey feda ettim

gormemem gereken herseyi gördüm aslında galiba verdiğim emekler harcadığım çabalar karşısında böyle olmasi bu kadar canımı yakıyor
Aslında ayrılık kararının ne kadar doğru olduğunu teyit eden şeyler, bu söyledikleriniz.
Sizin üzgün olmanız belki de evliliğinze yüklediğiniz anlamdan, ona olan sevginizden (hatalarına rağmen) ya da verilen emeğin boşa gitmiş olma düşüncesine bağlı hayal kırıklığından da olabilir.
Dün bir uzman demişti televizyonda (Aret Vartanyan) " bir ilişkide bir taraf emek verip sonra da ben senin için şunu yaptım diye başa kakıyorsa, demek ki tek taraflı bir çaba yeterli değil ve oradaki fedakarlıktan çok kendinden vermek oluyor" tam olarak kullandığı kelimeler bunlar olmasa da bu minvalde bir şey söyledi. İlk alıntıladığım yazınızı okuyunca aklıma adamın dediği geldi ve belirtmeden geçemedim.
Tekrar deneyerek aslında kararınızın ne kadar doğru olduğunu kendiniz de görmüşsünüz ama alışkanlıklardan kolay vazgeçemiyoruz maalesef. Önce kendinize gelin, hayattan beklentileriniz neler bunları belirleyin, kendinize değer katacak yeni hobiler edinin ve özgüveninizi tazeleyin ;) Zorlandığınızı hisseediyorsanız da uzman yardımı alabilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ediyorum bütün yaptıklarına rağmen onu gördüğümde sanki onca şeyi yapan o değilmis gibi oluyordu... ama artık ben ona olan sevgime yenilmek istemiyorum..

Çünkü bağını tamamen koparmamışsın
Hayatından tamamen çıkartmamışsın

Denenmişin denenmişi olmaz, ben bunu hep derim.

Belki de sani acitan şey boşanmak degil de degişmeyecegini bildigin halde tekrar güvenmendi.

Çok teşekkür ediyorum bütün yaptıklarına rağmen onu gördüğümde sanki onca şeyi yapan o değilmis gibi oluyordu... ama artık ben ona olan sevgime yenilmek istemiyorum..
usta tipler böyledir hep,h,çb,rşey olmamış gibi davranırlar bendede vardı bundan bir tane.bunlar sahiden ruhu hasta insanlar.

Eski eşiniz ne yaptı siz onu o halde görünce merak ettim. Ve umarım içine oturacak bi laf söyleyip terk etmişsinizdir ortamı

Eski eşiniz ne yaptı siz onu o halde görünce merak ettim. Ve umarım içine oturacak bi laf söyleyip terk etmişsinizdir ortamı
pişkin pişkin konuştu senin ne işin var burda dedi.. bana biraz zaman ver beni bunaltma gibi gibi şeyler işte... ben ne dersem diyeyim onun içine oturmaz onun o halini görünce bütün laflarin lüzumsuz olduğunu anladım

Bir insanin kendine yaptigi kotulugu tum köy toplansa yapamaz demis atalarimiz..
aynen oyleymis bu adam uğruna o kadar çok şeyden vazgectim ki kendime o kadar çok kötülük etmişim ki ama bunu onu o halde gorunceye kadar anlamak istemedim birturlu

Back
X