Günlerdir kafama taktıgım bi konu vardi buraya yazip rahatlamak en iyisi olucak sanirim, şimdi okulda instagramdan bi cocuk bana mesaj atmişti cocugun kız cevresi falan baya geniş bana bi erkeği bahane ederek mesaj atti konustuk tanistik falan ben onun bana karsi biseyler hissettiğini anladım neyse flört asamasina gectik (özet geciyorum) bana itiraf etti sana mesaj atmamın sebebi o cocuk değildi sen cok güzelsin iyi kizsin vs ilgi göstermeye basladi. Daha sonra konustugumuzda bi gün bana wpde oldugu halde cevap vermedi ertesi gün mesaj atti ben cok sinirlenmiştim bana istediğin zaman yazip istemediğin zaman yazmayacaksan konusmayalım vs onunda kendine göre gecerli bi sebebi vardi hadi gectim (sebebi morali bozukmuş) neyse okulda bi kere konustuk kendisi cekingen oldugu icin pek yanima gelemiyor sinifimda kizin birine ona selam söyle demiş cok gülmüştüm kiz getirmişti selami. Neyse hersey güzeldi asil sorun simdi baslıyor yine wpde konusurken bana mavi tik yapip cevap vermedi okulda hic yüzüne bakmadım cunku artik bana karsi bisey hissetmediğini öylesine konustugunu düsündüm ona bağlanmıştım. Okuldan eve gelince bana bugun görmezden gelirgibiydin dedi bende beni iyi tanımışsın dedim naptım bu sefer yine yazmama sebebimi dedi bende bana yazmak zorunda değilsin dedim iyi görmezden gelmeye devam dedi bende ne alaka kötü bişey mi dedim dedim oda kötü bişey dedin demedim dedi görmezden gelmeye devam ne demek dedim görmezden geldiğini kabul ettin bende uzatmadım konuyu dedim bende neden bana bi an yazip bi an yazmıyosun dedim konu hep bu olucak bunu asamicaz hic gerek yok birbirimizi dedi Günlerdir kafama taktıgım bi konu vardi buraya yazip rahatlamak en iyisi olucak sanirim, şimdi okulda instagramdan bi cocuk bana mesaj atmişti cocugun kız cevresi falan baya geniş bana bi erkeği bahane ederek mesaj atti konustuk tanistik falan ben onun bana karsi biseyler hissettiğini anladım neyse flört asamasina gectik (özet geciyorum) bana itiraf etti sana mesaj atmamın sebebi o cocuk değildi sen cok güzelsin iyi kizsin vs ilgi göstermeye basladi. Daha sonra konustugumuzda bi gün bana wpde oldugu halde cevap vermedi ertesi gün mesaj atti ben cok sinirlenmiştim bana istediğin zaman yazip istemediğin zaman yazmayacaksan konusmayalım vs onunda kendine göre gecerli bi sebebi vardi hadi gectim (sebebi morali bozukmuş) neyse okulda bi kere konustuk kendisi cekingen oldugu icin pek yanima gelemiyor sinifimda kizin birine bana selam söylemiş cok gülmüştüm kiz getirmişti selami. Neyse hersey güzeldi asil sorun simdi baslıyor yine wpde konusurken bana mavi tik yapip cevap vermedi okulda hic yüzüne bakmadım cunku artik bana karsi bisey hissetmediğini öylesine konustugunu düsündüm ona bağlanmıştım. Okuldan eve gelince bana bugun görmezden gelirgibiydin dedi bende beni iyi tanımışsın dedim naptım bu sefer yine yazmama sebebimi dedi bende bana yazmak zorunda değilsin dedim iyi görmezden gelmeye devam dedi bende ne alaka kötü bişey mi dedim dedim oda kötü bişey dedin demedim dedi görmezden gelmeye devam ne demek dedim görmezden geldiğini kabul ettin bende uzatmadım konuyu dedim bende neden bana bi an yazip bi an yazmıyosun dedim konu hep bu olucak bunu asamicaz gerek yok birbirimizi üzmeye dedi bende İyi de konunun buna sebep olmasida senin yazmaman yazmayabilirsin bana ama seninle konusmayi istiyorum ve mutlu oluyorum ya benimle konusmayi kesersin hani bidaha hic konusmamak sartiyla yada konusuruz cunku bu sekilde üzülüyorum dedim bana Bak gerçekten wp ye sadece abime para atmak için girdim ve bi kaç şey konusmak için dedi bu ne demek oluyo dedim neyse bosver dedi Kısa cevap vermeden ve sana dediğim seylere güzel cevap versen anlasicaz dedim bu bizim icin hep sorun olucak dedi bastan konusmayi keselimmi demek istiyorsun dedim hep bunu anlıyosun dedi ne desem suc dedim oda ne zaman ne dediğin suc oldu dedi bende Bisey dediğimde sürekli bana konu bu olucak bunu asamicaz vs seyler dedin dedim oda peki bu durumda ne diyebilirim ki dedi Ne biliyim sıkıldım artık bu durumdan eğer aramizda bisey olmayacaksa daha fazla konusup birbirimizi yipratmayalım o zaman bende gereksiz yere artık neden bana yazmıyosun diye triplere girip kendimi üzmem dedim oda bu yüzdenmi yani dedi bende eger bisey olmayacaksa ne diye konusuyoruz ki ben ne diye triplere girip veya kıskanıyorum ki böyle hem kendimide üzüp senide üzüyorum dedim sen cikmayacağin kisilerle konusmuyomusun dedi. ( ha bu arada flörtlesirken ben ondan hoslandiğimi itiraf ettim utangac o söylemez diye mal gibi seninle arkadas kalmak istemiyorum senden hoslanmaya basladim dedim oda arkadastan daha ote seyler olabilir aramizda demişti) neyse daha sonra bende Konusuyorum ama sana karsi bisey hissettiğimi söylemiştim değilmi? Bu sekilde üzülüyorum senin icin hava hoş ama benim icin öyle değil dedim oda hava hoş derken dedi Yani istediğin zaman konusur istemediğin zaman konuşmazsin umrunda değil bisey dedim oda nerden biliyosun umrumda olmadiğini dedi bende oyle duruyor dedim mesaji acmamış 8 gündür konusmuyoruz telefonunu satmış benim haberim yoktu bi arkadastan öğrendim okuldada birbirimize bakip kafamizi ceviriyoruz bu durumda ne yapmalıyım lutfen bana akıl verin. Acaba bu durumu asamicaz derken telefonunu saticaği icinmiydi?