- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi benimhalaUMUTumvar
bunları yaptın ve karşılığını aldın sanırım:)sana bişey diyim mi kimi için zor kimi için kolay ben bu düşünceyi kafama otururttum çünkü bunun için zorluyolar adamı erkeğin gözü korkmadığı sürece seni ezdikçe ezer bunun için derler ya kadınalr başlarken mantıklı ve kontrollü başlar sonradan kendini kaybeder erkekler bizim sonda yaptığımızı başta başta yapığımızı sonda yaptığı için kaybettikleri bişey olmuyor.mesela örnek vermek ggerekirse
Biz bi ilişkiye başlarken aman baştan yüz vermiyim şöyle olur aman onu demiyim aman şunu demiyim ama erkekler başta hızlı gidip sonradan yavaşlıyor ve rutune bağlıyor seviyor mu evet gerçekten seviyor ama erkeklik işte erkek adam belli etmez modunda![]()
kuzularım ben bu işin çözümünü buldum zorda olsa sevdiğiniz size nasıl davranıyorsa dolaylı yoldan ona öyle davranıcaksınız bi süre size koycak aman umursamıyor diye sonra ona bi dank ediyor çünkü karşısında onu umursamadığımı zannediyo ama halbuki içim içimi yiyor onla msj atmak açıklamak için mesela o sana kısa msjlar mı atıyor tmm aşkım oldu aşkım iyi aşkım sende öyle at biliyorum çok zor banada öyle geldi açıklama ihtiyacı duyuyorsun çünkü zamanında sana o açıklamayı yapmayı o öğretti ama bi zaman snra oda farkedecekki diycek bu hiç bişey anlatmyor ya ne oldu acaba buna :26: sonra eşit olcaksınız idare ediceksiniz.. yani o size nasıl davranıyosa sizde ona öyle davranıcaksınız..dejavu yani
![]()
evet zor bunları yapmak çünkü biz alıştığımız şeyler zor vazgeçiyoruz.ilk önce kendimiz için yaşamayı becerebilirsek sanırım gerisi gelecek:))