Çekingen biri olabilir veya ilişkinizin şimdilik aile boyutuna taşınmasını istemiyor olabilir.
Bu kadar panik yaptığına göre,ailesiyle ilgili bir sorunu var gibi.İnşallah çok büyük bir sorun değildir.
nezamandir cikiyorsunuz ki siz cnm
belki kendini hazir hissetmiyordur
Bende öyle düşündüm ama ailemi fln soracaklar diyince şüphelenmeye başladımçekingenliğinden değil o kinseden çekinmez çok açık sözlü kendinden emin birisi (yada ben öyle zannediyorum bilmiyorum yaaa)
Bence ailemi falan soracaklara derken lafın gelişi söylenmiş hani büyükler sorar ya sıkıcıdır genelde
Hem ailesiyle ilgili bir sorun olsa ilişki döneminde size anlatmazken daha yeni tanışmışken pat diye sizin ailenizemi anlatacak içiniz rahat olsun bence kendini hazır hissetmiyor sadece
2 sene olucak canım, birkaç ay önce can arıyordu resmiyete binsin artık sıkıldım sensizlikten fln diye. Dün gece işte böyle konuştu anlayamadımbiz ayrı şehirlerdeyiz ve daha fazla ayrı kalmayalım istiyoruz..zaman yaklaştıkça işin ciddiyetini anlıyor, baya bi telaşlandı çünkü sanki gizlediği bişeyler var
Annem biliyor ilişkimizi, en azından bi tanışalım sizde rahat edersiniz diyor, çok haklı da. Ben zırt pırt her istediğim zaman gidemiyorum Tr'ye kız başıma, izinden izine anca. Babanla tanışsın ki daha sık görüşebilesiniz en azından bilirler niye gittiğini fln diyo annem. Mantıklı değil mi sizce? Hemen evlenin mi diyecekler sanki sadece tanışacaklar
daha yeni tanismis olsaniz resmiyete bindirmak istemiyor diycem ama 2 sene de az degil yani.
is ciddiyete binmeye baslayinca biraz korkak oluyor insan "acaba dogrumu yapiyorum" diye. yanlis anlama bende öyle düsündüm is ciddiyete bindiginde.
anne baba soru sorunca heyecan basiyor ve yalnis bisey yapmaktan korkuyor olabilir cnm.
icinin rahat etmesi icin tatli dille sor sevgiline neden öyle söyledigini ve sana güvenebilecegini hangi konu olursa olursun yaninda olacagini belki anlatir sana
Annem biliyor ilişkimizi, en azından bi tanışalım sizde rahat edersiniz diyor, çok haklı da. Ben zırt pırt her istediğim zaman gidemiyorum Tr'ye kız başıma, izinden izine anca. Babanla tanışsın ki daha sık görüşebilesiniz en azından bilirler niye gittiğini fln diyo annem. Mantıklı değil mi sizce? Hemen evlenin mi diyecekler sanki sadece tanışacaklar
Evet almanya canım maalesef
haklısınız tabiki
Erkek olarak kız ailesinin resmiyete dökmek isteyeceğini falanmı düşündü acaba
biz kızlar için güzel ve farklı bir heyecan aileyle tanışmak ama erkeklere külfet gibi geliyo sanırım bende tanıştırana kadar canım çıkmıştıı şimdi anne baba diye ölüyoo , eğer ki senden gizlediği birşey olduğunu düşünmüyorsan ne kadar mutlu olacağını belirttt belkide naz yapıyodur birazzz ahhh şu erkeklerrr :))) bazen kızlardan nazlı oluyolar :)
biz kızlar için güzel ve farklı bir heyecan aileyle tanışmak ama erkeklere külfet gibi geliyo sanırım bende tanıştırana kadar canım çıkmıştıı şimdi anne baba diye ölüyoo , eğer ki senden gizlediği birşey olduğunu düşünmüyorsan ne kadar mutlu olacağını belirttt belkide naz yapıyodur birazzz ahhh şu erkeklerrr :))) bazen kızlardan nazlı oluyolar :)
Baskıyla da olacak iş değil ki bu canım, yapacaksa içinden gelerek yapsın ben zorladıktan sonra ne anlamı kalır ki?
Defalarca sordum derdin ne niye bukadar telaşlandın diye, cevap vermedi, sadece hazır değilim dedi. Var bişeyler bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?