ayni kaderi paylasiyoruz demek
neden öyle yapti bilemedim acikcasi :26: bence birak bikac gün gecsin aradan öyle tekrar konus derim hem sevgilinde kafasini toparlamis olur
Ailenle tanıştırmadan önce,erkek arkadaşınızın ailesini tanımaya çalışın.Açık açık niye bu kadar çekindiğini sorun.
O zaman,ber süre bu konuyu arkadaşınıza hiç açmayın.Eğer hala adım atmıyorsa yapacak bişey yok öyle değil mi?
cnm sen nezaman türkiye ye gidiceksin tekrar?
hic bu konuyu acma ona bakalim ne yapicak. kendiliginden gelip biseyler anlaticakmi söylicekmi merak ettim acikcasi. hem sevgilin kac yasinda?
demişya soru soraracaklar ailem hakkında falan diye
ailesi anne babası ne iş yapıyor aile yapısı nasıl kaç kardeşler
nerde yaşıyorlar siz bunları biliyor musnuz?
bunu her kız ailesi sorar bundan kaçış yok eninde sonunda o sorularla karşılaşacak
demek istediğim şu acaba ailesi konusunda çekindiği bir taraf mı var
siz ailesini aile yapısnı biliyor musnuz
çekindiği bir takım şeyler var mı?
sen yinede üstüne basa basa söyle cnm sadece tanisma olacak diye rahat görüsebilmemiz icin deAğustos'un 10'unda Allahın izniyle yola çıkcaz cnm. İşyerim problem çıkarırsa ben iznimi erteleyip daha sonra uçakla gideceğim.
25 yaşına girecek yakında, çokta küçük bir yaş değil. Ben istiyorum ki tanışsın ve daha fazla vakit geçirebilelim, sorunlarımızı YÜZYÜZE çözebilelim, ama beyefendi bunları düşünmüyor. Ne olduysa totosu tutuştu birden, zamanın yaklaştığının daha yeni farkına vardı galiba
Hemen sözlenelim de demiyorum, sadece tanışsın açıklasın işin ciddiyetini
Babası terzi annesi ev hanımı öyle anlatmıştı bir ara halama (halamla tanışıyorlar bu arada). İsimlerini de kimliğinden okumuştum son görüşmemizdebide 2 büyük abisi var ikiside evli çocuklu, 2 yeğeni var. 5 yaşındakiyke konuştum bikere telde çok tatlı :)
Arkadaşlarıyla yüzyüze tanışmadım henüz ama biliyorlar beni, "X'in selamı var" fln diyor arada sevgilim, kimle takılıyor biliyorum, seslerini duyuyorum da telefonda. Yani öyle ayrıntılı pek birşey bilmiyorum anlattığım kadar işte :26:
Ailesinin kültürü ile sizin ailenizin kültürü arasında fark mı var ?
Hani şu , üniversite mezunu ile ilkokul mezunu taraflar gibi. Şu sıra çok meşhur çünkü bu ayrım !
Belki de bu tarz bir şeyden dolayı, ailesinden utanıyordur.
Ya da hiçbir utandığı yoktur, ailesi hakkında bir şeyleri anlatmaktan sıkılıyordur . İlle bir şey aramayalım altında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?