Neden bunu yapıyor?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Yaklaşık 1 senelik birliktelikten sonra beni sevmediğini söyledi sevememis çok uğraşmış olmamış .ta tekirdagdan ıstanbul a gittim ayağına barışmak için bana bunları söyledi. Gururumu hiçe saydım yalvardım dönmedi. Git dedi bana. Neler Neler söyledi. Bende gittim. Benimle evlenecegini bile söylemişti hayaller kuruyoduk. Ağlaya ağlaya defolup gittim hayatından.Ve sırf ona bakmiyim üzülmiyim diye her yerden silip engelledim. Geçen gün arkadaşından aradı belliki içmiş konusmadi kapattı. Sonraki günlerde kendinden arayıp durdu. Numarası engelli olduğu için arama günlüğünde çağrı reddedilmiş olarak görünüyor. Unutmaya çalışıyorum ama o neden böyle yapıyor? Ben bunlardan umut bağlamıyorum kendime hoşuma falan gitmiyo ama merak ediyorum neden arıyor neden?

Gururlu insanlar genellikle böyle yada ilgiden simarikliktan biryerleri kalkanlar .. sakin hakketmedigin seylere maruz kaliyorsan geri dönme.

Gururlu insanlar genellikle böyle yada ilgiden simarikliktan biryerleri kalkanlar .. sakin hakketmedigin seylere maruz kaliyorsan geri dönme.
Hemde nasıl? Onu mutlu etmek için maddi manevi o kadar çok çaba gösterdim ki anlatsam yüzüme tukurursun dönmek falan yok içimde çünkü beni çok kırdı bana başkasıyla cik mutlu ol bile dedi ona olan sevgim hala bitmedi ama geri dönmek gibi bir niyetimde yok ben onu faceden sildigimde oda beni englledi sonra engeli kaldırıp bana ne dedi biliyo musun o gün için özür dilerim sen çok üstüme geldin uykusuzdum falan dedi gulsemmi aglasammi bilemedim tamam dedim bu sefer ben engelledim. Şimdi o kadar aciyoki kalbim anlatamam

Seni istemeyen birinin ayagina gitmeyecektin...!
Neyse gec kalmis sayilmazsin hattini falan degistir..

Hemde nasıl? Onu mutlu etmek için maddi manevi o kadar çok çaba gösterdim ki anlatsam yüzüme tukurursun dönmek falan yok içimde çünkü beni çok kırdı bana başkasıyla cik mutlu ol bile dedi ona olan sevgim hala bitmedi ama geri dönmek gibi bir niyetimde yok ben onu faceden sildigimde oda beni englledi sonra engeli kaldırıp bana ne dedi biliyo musun o gün için özür dilerim sen çok üstüme geldin uykusuzdum falan dedi gulsemmi aglasammi bilemedim tamam dedim bu sefer ben engelledim. Şimdi o kadar aciyoki kalbim anlatamam

Sirf üstüne düsüp pisman olasin diye bide engelliyor bakti olmadi yok üzgündüm bilmem ne cok biliriz bu ayaklari hic bosuna acimasin canin tatlim cok iyi yaptin bu gibilere kesip atmak lazim yoksa böyle haltlar yiyip sonradan bahanelerle hayatini yipratir durur cani sıkılınca git sonra geri gel oldu pasam baska emrin :KK25: .. ilerde iyikide tekmeyi atmisim diceksin.. :KK76:

Sirf üstüne düsüp pisman olasin diye bide engelliyor bakti olmadi yok üzgündüm bilmem ne cok biliriz bu ayaklari hic bosuna acimasin canin tatlim cok iyi yaptin bu gibilere kesip atmak lazim yoksa böyle haltlar yiyip sonradan bahanelerle hayatini yipratir durur cani sıkılınca git sonra geri gel oldu pasam baska emrin :KK25: .. ilerde iyikide tekmeyi atmisim diceksin.. :KK76:
Aslında tekmeyi atan oydu doğruya doğru simdi. Ama o kadar bosverdimki artık o yada ben kimin terkettiği önemli değil önemli olan o sozlerdi canımı çok yaktı

Seni istemeyen birinin ayagina gitmeyecektin...!
Neyse gec kalmis sayilmazsin hattini falan degistir..
Ben bilmiyodum. Böyle terkedilis görmedim. Beni böylesine istemediğini bilmiyodum. Yanında kendimi kaybettim yalvardım yakardim. Ama o öyle sözler ettiki 1 gün sonrasında idrak edebildim ben kendimi kaybetmisim

Aslında tekmeyi atan oydu doğruya doğru simdi. Ama o kadar bosverdimki artık o yada ben kimin terkettiği önemli değil önemli olan o sozlerdi canımı çok yaktı

Evet tekmeyi o atti ama o geri arayip yok söyleydim böyleydim diyincede sen atacaktin tekmeyi .. degmez birinin sözlerini umursama tam tersi bugüne kadar yapmis olduklari canini yakip birakmaliydin simdi kendini bosuna üzüp harap etme isterse simdi seviyorum desin hakketmedigin seyler yasiyorsan onu bunu dinleme seni seven biri seni hicbir sekilde üzmez

Back
X